• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Bana da 2 tane embriyo transfer edildi.Benim yumurta toplamadan sonra hiç ağrım olmadı.Ağrı eşiği çok düşük olan biri olmama rağmen.Hemen çıkıp gezdik Adana da eşimle.Bana anestezi damardan yapıldı.Seninki genel anestezimiydi.Sanırım o boğazdan yapılıyormuş

nasılsınız kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:
iyi meleğimm şükür

Bana da 2 tane embriyo transfer edildi.Benim yumurta toplamadan sonra hiç ağrım olmadı.Ağrı eşiği çok düşük olan biri olmama rağmen.Hemen çıkıp gezdik Adana da eşimle.Bana anestezi damardan yapıldı.Seninki genel anestezimiydi.Sanırım o boğazdan yapılıyormuş
valla neremden yaptılar bilmem banada damardan verdiler uyudum uyandım işte o arada ne oldu bilmiyorum

sen adanada değilmisin nerden geliyorsun canım

6-7 defa tüp bebek yaptıran bir arkadaş en önemli şeyin sakin olmak stres yapmamak olduğunu söyledi.Onun bir defa tutmuş.Oda fazla umursamadığı ve normal hayatına devam ettiği dönemde olmuş.Ne yazık ki 5. ayda erken doğumla o bebeğini de kaybetti.Stres yapmayalım diyoruz ama elde olmuyor.Galiba insan zamanla alışıyor.

ne konusu :44:
valla ne fransız kaldım he, bi yerden haberimiz yok :51:

canım bir derdim varda konu açılmıştı dün şoktayım hala diye....
neymiş kız arkadaşı ve arkadaşının babası ile sinemaya gitmiş sonra arkadaşının babası onu orda taciz etmiş herkes çok yüklendi konuya konu kapatılmış meğer konu sahibi erkek bir üyemiş sapıklık olsun diye kk da geziyomuş
işte öyle

neymiş kız arkadaşı ve arkadaşının babası ile sinemaya gitmiş sonra arkadaşının babası onu orda taciz etmiş herkes çok yüklendi konuya konu kapatılmış meğer konu sahibi erkek bir üyemiş sapıklık olsun diye kk da geziyomuş
işte öyle
allahım ya rabbim:)az derdi var sanki burdan çok oraya bakıyor :)ahahhahahhahha melekimm:)banlanacan bir gün ha:)

6-7 defa tüp bebek yaptıran bir arkadaş en önemli şeyin sakin olmak stres yapmamak olduğunu söyledi.Onun bir defa tutmuş.Oda fazla umursamadığı ve normal hayatına devam ettiği dönemde olmuş.Ne yazık ki 5. ayda erken doğumla o bebeğini de kaybetti.Stres yapmayalım diyoruz ama elde olmuyor.Galiba insan zamanla alışıyor.
dogru canım ben çok gerilmedim ama benimkisi çok şanssız gelişti

sen adanada değilmisin nerden geliyorsun canım

Ben İskenderun'dan geliyorum.
Moralini bozmamaya çalış biliyorum zor.Ama biz elimizden geleni yapıyoruz.Gerisi şans.Ocak topiğinde gördüm.Bir arkadaş çok kötü grip olmuş transfer dönemi ama tutmuş.Bence tutacağı varsa her koşulda tutuyor.Örneğin FSH 25 den sonra tüp bebekte şans yok denecek kadar az deniliyor ama merkezde hemşire bana geçen ay fsh ı 47 olan birinin gebe kaldığını söyledi.Stres diyorlar bence önemli ama şunu da kendime sormadan edemiyor.Tecavüze uğrayanlar nasıl hamile kalıyor.

işte öyle

Ey büyük Allahımm.. bunun gibilerin hiç mi aklı yok acaba..
hiç derdi de yok sanırım... düsmüs sapıklık pesine :31:
bizim derdimiz bize yetiyo.. :31:bir derdim var kösesine hiç bakmıyalım en iyisi :17::1:

Ben İskenderun'dan geliyorum.
Moralini bozmamaya çalış biliyorum zor.Ama biz elimizden geleni yapıyoruz.Gerisi şans.Ocak topiğinde gördüm.Bir arkadaş çok kötü grip olmuş transfer dönemi ama tutmuş.Bence tutacağı varsa her koşulda tutuyor.Örneğin FSH 25 den sonra tüp bebekte şans yok denecek kadar az deniliyor ama merkezde hemşire bana geçen ay fsh ı 47 olan birinin gebe kaldığını söyledi.Stres diyorlar bence önemli ama şunu da kendime sormadan edemiyor.Tecavüze uğrayanlar nasıl hamile kalıyor.
kalan kalıyor işte şans kader...

merkezde emine hemşire bana 10 hastanın 7 sinden gebelik elde ediyoruz dedi ama şans işte ben okumadım ocak topicinde görmedin cidden transfer esnasında grip olanı okudunmu?
turan çetini tercih etmen iyi olmuş iyi bir merkez iskenderundan gelip gidiyorsun bir sıkıntın olursa bana rahatça söyleyebilirsin misafir edebilirim seni gezdiredebilirim adanayı:)

allahım ya rabbim:)az derdi var sanki burdan çok oraya bakıyor :)ahahhahahhahha melekimm:)banlanacan bir gün ha:)
ayyyy fatoş yine güldürdün beni güzelim arasıra heyecanda lazım ama hahhhaaaaaaaaa:52:
:52::52:
Ey büyük Allahımm.. bunun gibilerin hiç mi aklı yok acaba..
hiç derdi de yok sanırım... düsmüs sapıklık pesine :31:
bizim derdimiz bize yetiyo.. :31:bir derdim var kösesine hiç bakmıyalım en iyisi :17::1:

gel canım sende takıl bana hayatını yaşa eğlenceli konularda oluyo :1::1::1::1:

ayyyy fatoş yine güldürdün beni güzelim arasıra heyecanda lazım ama hahhhaaaaaaaaa:52:
:52::52:

gel canım sende takıl bana hayatını yaşa eğlenceli konularda oluyo :1::1::1::1:

yok anacım.. bazen bi konuya ya yorum ya bisey desen, kendince haklı olursun.. ama kk yönetimi için ters düsersin..
o yüzden sonumuz kötü olmasın :29:
sen eğlenceli haberleri verirsin bize :27::27::27:

kalan kalıyor işte şans kader...

merkezde emine hemşire bana 10 hastanın 7 sinden gebelik elde ediyoruz dedi ama şans işte ben okumadım ocak topicinde görmedin cidden transfer esnasında grip olanı okudunmu?
turan çetini tercih etmen iyi olmuş iyi bir merkez iskenderundan gelip gidiyorsun bir sıkıntın olursa bana rahatça söyleyebilirsin misafir edebilirim seni gezdiredebilirim adanayı:)

Teşekkür ederim canım .Senin için baktım Ocak topiği sayfa 242 nick duyguluduygu

kızlar sabah uyandım ve karnım davul gibi şişmiş her tarafım ağrıyor karnıma dokunamıyordum bile apar topar doktoruma gittim adamda şaşırdı sıvı birikmesi olabilir dedi muayne etti ve kan tahlili yapalım dedi kanda bişey çıkarmı diye kan verdim sonucu aldık baktı pek ciddi bişey görünmüyor dedi herşey nornal dedi ama sanki gaz sıkışması gibi bir ağrım var bu gazı nasıl çıkartacam yaaaaa yarın 10da transferim olacak bana bol bol dua edin lütfeeeeen bu bebiş tutsun hele doğurduğum an çimdikliyecem onu daha gelmeden ağzıma sıçtı vallla her yanım ağrıyor

Back
X