Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
direk mevzuya geçmişler yavrum:)ahahahahha
evet canım fakemiş konu sahibide erkekmiş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
iyi meleğimm şükürnasılsınız kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
valla neremden yaptılar bilmem banada damardan verdiler uyudum uyandım işte o arada ne oldu bilmiyorumBana da 2 tane embriyo transfer edildi.Benim yumurta toplamadan sonra hiç ağrım olmadı.Ağrı eşiği çok düşük olan biri olmama rağmen.Hemen çıkıp gezdik Adana da eşimle.Bana anestezi damardan yapıldı.Seninki genel anestezimiydi.Sanırım o boğazdan yapılıyormuş
sen adanada değilmisin nerden geliyorsun canımBana da 2 tane embriyo transfer edildi.Benim yumurta toplamadan sonra hiç ağrım olmadı.Ağrı eşiği çok düşük olan biri olmama rağmen.Hemen çıkıp gezdik Adana da eşimle.Bana anestezi damardan yapıldı.Seninki genel anestezimiydi.Sanırım o boğazdan yapılıyormuş
ne konusu :44:
valla ne fransız kaldım he, bi yerden haberimiz yok![]()
allahım ya rabbim:)az derdi var sanki burdan çok oraya bakıyor :)ahahhahahhahha melekimm:)banlanacan bir gün ha:)canım bir derdim varda konu açılmıştı dün şoktayım hala diye....
neymiş kız arkadaşı ve arkadaşının babası ile sinemaya gitmiş sonra arkadaşının babası onu orda taciz etmiş herkes çok yüklendi konuya konu kapatılmış meğer konu sahibi erkek bir üyemiş sapıklık olsun diye kk da geziyomuş
işte öyle
dogru canım ben çok gerilmedim ama benimkisi çok şanssız gelişti6-7 defa tüp bebek yaptıran bir arkadaş en önemli şeyin sakin olmak stres yapmamak olduğunu söyledi.Onun bir defa tutmuş.Oda fazla umursamadığı ve normal hayatına devam ettiği dönemde olmuş.Ne yazık ki 5. ayda erken doğumla o bebeğini de kaybetti.Stres yapmayalım diyoruz ama elde olmuyor.Galiba insan zamanla alışıyor.
sen adanada değilmisin nerden geliyorsun canım
canım bir derdim varda konu açılmıştı dün şoktayım hala diye....
neymiş kız arkadaşı ve arkadaşının babası ile sinemaya gitmiş sonra arkadaşının babası onu orda taciz etmiş herkes çok yüklendi konuya konu kapatılmış meğer konu sahibi erkek bir üyemiş sapıklık olsun diye kk da geziyomuş
işte öyle
kalan kalıyor işte şans kader...Ben İskenderun'dan geliyorum.
Moralini bozmamaya çalış biliyorum zor.Ama biz elimizden geleni yapıyoruz.Gerisi şans.Ocak topiğinde gördüm.Bir arkadaş çok kötü grip olmuş transfer dönemi ama tutmuş.Bence tutacağı varsa her koşulda tutuyor.Örneğin FSH 25 den sonra tüp bebekte şans yok denecek kadar az deniliyor ama merkezde hemşire bana geçen ay fsh ı 47 olan birinin gebe kaldığını söyledi.Stres diyorlar bence önemli ama şunu da kendime sormadan edemiyor.Tecavüze uğrayanlar nasıl hamile kalıyor.
ayyyy fatoş yine güldürdün beni güzelim arasıra heyecanda lazım ama hahhhaaaaaaaaaallahım ya rabbim:)az derdi var sanki burdan çok oraya bakıyor :)ahahhahahhahha melekimm:)banlanacan bir gün ha:)
Ey büyük Allahımm.. bunun gibilerin hiç mi aklı yok acaba..
hiç derdi de yok sanırım... düsmüs sapıklık pesine
bizim derdimiz bize yetiyo..bir derdim var kösesine hiç bakmıyalım en iyisi
![]()
ayyyy fatoş yine güldürdün beni güzelim arasıra heyecanda lazım ama hahhhaaaaaaaaa
gel canım sende takıl bana hayatını yaşa eğlenceli konularda oluyo![]()
kalan kalıyor işte şans kader...
merkezde emine hemşire bana 10 hastanın 7 sinden gebelik elde ediyoruz dedi ama şans işte ben okumadım ocak topicinde görmedin cidden transfer esnasında grip olanı okudunmu?
turan çetini tercih etmen iyi olmuş iyi bir merkez iskenderundan gelip gidiyorsun bir sıkıntın olursa bana rahatça söyleyebilirsin misafir edebilirim seni gezdiredebilirim adanayı:)
cidden beklerim adanaya gelince bir kahvemi iç:)çok saol bakıomTeşekkür ederim canım .Senin için baktım Ocak topiği sayfa 242 nick duyguluduygu
İnşallah ikimizinde tutarda beraber bir kutlama yaparız Adana da.