hoşgeldin canım sorun ne sizin
![]()
Teşekkür ederim cnm.Sayı sıkıntımız ve morfoloji bozukluğumuz söz konusu malesef .İnşallah Rabbim çok arattırmaz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım sorun ne sizin
![]()
gelişmedi çünkü ve bundan sonra çok daha zor benim için zaten yumurtalık rezervim tükenmek üzere ne yapacağım bilmiyorum önerebileceğiniz bitkisel bir şeyler var mı ya..
canım ben 21 ocak ta tedaviye başladım. 21-30 ocak arası yumurta geliştirici iğne oldum. 26-30 ocak arasıda çatlamayı önleyici iğne oldum. 30 ocak gecesi de çatlatma iğnesi oldum. 1 şubatta opuoldum canım. umarım faydası olur...
Kızlar, ben daha adetimi beklemedeyim, cuma ilacım bitecek. 6 gün içinde de adet olurmuşum. Merak ettiğim, kaç gün hangi iğneleri yaptılar, kaç günde olgunlaştı yumurtalarınız, yada olgunlaşması bekleniyor? Kaçıncı gün tedaviye başladınız, yumurta geliştiren iğneleri kaç gün yaptınız, sonrasında çatlama önleyen iğne kaç gün yapıldı, kaçıncı gün çatlama önleyiciye başlandı( benimönce aşılama yapılacaktı, daha 13 mm iken çatlamışlar yumurtalarım.) o yüzden soruyorum bunları. Peki çatlama önleyen iğne ile geliştirici iğne bir müddet beraber mi devam ediyor? Çatlama iğnesin kaçıncı gün yaptırdınız yada yaptıracaksınız, ve çatlama iğnesinden sonra ne zaman yumurtalarınız toplandı?
Ben şimdiden çok heyecanlıyım, daha adet bile olmadan. Çok sordum ama, yanıtlarsanız memnun olurum.
Teşekkür ederim cnm.Sayı sıkıntımız ve morfoloji bozukluğumuz söz konusu malesef .İnşallah Rabbim çok arattırmaz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder
Yaa ciddi misin? Bende sevgililer gununde istiyordum hatta oyle demisti ama benimki de cumaya kaldi hayirlisi neyse o olsun..
Kesinlikle canim benim kaliteli olsun diyoruz ama hic umit vermedikleri kaliteaiz embriyolarla hamile kalan insanlar var. Allahim bize de nasip etsin cok heyecanlandim pinar pes pese olacak herseyimiz :))
Amiin canım benım inşallah...sonunda da mutlu olan bız olalım ınşallah.başını getırdık sonuda guzel olsun.yaa bende şaşırdım önce cuma olucaktı opu ama yumurtalar ılaca fazla reaksıyon gostermıs sanırımm vakıt kaybetmıyelımmm dedı işte bu gece 23.00 de ovitrellle iğne olucam son olucak, bugun diğer iğneleride kestık bıttı şükür..bakalım inşallah kalıtelı embrıyolarımız olsunnn canımmm...Senın içinde dua edıyorummm...
Yaa ciddi misin? Bende sevgililer gununde istiyordum hatta oyle demisti ama benimki de cumaya kaldi hayirlisi neyse o olsun..
Amiin canım benım inşallah...sonunda da mutlu olan bız olalım ınşallah.başını getırdık sonuda guzel olsun.yaa bende şaşırdım önce cuma olucaktı opu ama yumurtalar ılaca fazla reaksıyon gostermıs sanırımm vakıt kaybetmıyelımmm dedı işte bu gece 23.00 de ovitrellle iğne olucam son olucak, bugun diğer iğneleride kestık bıttı şükür..bakalım inşallah kalıtelı embrıyolarımız olsunnn canımmm...Senın içinde dua edıyorummm...
Canimmm insallah cok kaliteli yumilerin olsun onlar seni anne yapsin dualarim seninle.. Bana da yarin tekrar filgrastim yapacaklar catlatma ignesinin saatinide yarin soylicekler.. Heyecanlandin mi? Ben nedense cok heyecanlandim:))
Canimmm insallah cok kaliteli yumilerin olsun onlar seni anne yapsin dualarim seninle.. Bana da yarin tekrar filgrastim yapacaklar catlatma ignesinin saatinide yarin soylicekler.. Heyecanlandin mi? Ben nedense cok heyecanlandim:))
Canım içim kıpır kıpır çok tuhaflaştım nedense bır yandan da korku ve telaşta var ama ıyı düşünmek istiyorum.geçen tedavım iptal oldu ya yıne oyle olmasından korkuyorum.kayınvalıdemde gelıck opuya transfere de annemı alırım o gelır hem kalır yanımda.sende transfere annenı çağır en azından bırkaçgun dınlensek yeter canım ya...ben diğerlerinde hep gezdım tozdum öyle yapınca ıyı gelıyomus takmayanların daha cok tutunuyomus dedıler bence onunla bı ılgısı yok olucagı varsa zaten ondan kaçış olmaz dımı???yeterkı Allahım nasip etsın o duyguyu tatmayı bızlereeee....
Canım içim kıpır kıpır çok tuhaflaştım nedense bır yandan da korku ve telaşta var ama ıyı düşünmek istiyorum.geçen tedavım iptal oldu ya yıne oyle olmasından korkuyorum.kayınvalıdemde gelıck opuya transfere de annemı alırım o gelır hem kalır yanımda.sende transfere annenı çağır en azından bırkaçgun dınlensek yeter canım ya...ben diğerlerinde hep gezdım tozdum öyle yapınca ıyı gelıyomus takmayanların daha cok tutunuyomus dedıler bence onunla bı ılgısı yok olucagı varsa zaten ondan kaçış olmaz dımı???yeterkı Allahım nasip etsın o duyguyu tatmayı bızlereeee....
Sorma valla benim de kipir kipir oldu icim) Ben ilk iki tedavimde hep yattim tuttu 3.de yatmadim tutmadi simdide damizlik gibi yaticam valla:)) Benim annem olmicak yanimda maalesef
Ankara da teyzem var onda kalicam transferden sonra 4-5 gun kadar sonra esim alacak beni istanbula donucez yata yata gelirim arabada napimm
Sorma valla benim de kipir kipir oldu icim) Ben ilk iki tedavimde hep yattim tuttu 3.de yatmadim tutmadi simdide damizlik gibi yaticam valla:)) Benim annem olmicak yanimda maalesef
Ankara da teyzem var onda kalicam transferden sonra 4-5 gun kadar sonra esim alacak beni istanbula donucez yata yata gelirim arabada napimm
olsun canım ya teyzen varmış daha ıyı hem ankara da kalıp dınlenıp gelırsın.teyzede anne yarısıdır zaten.:)))benım annem diğer tup bebeklerım de de geldı ama ben hep gezındım buyuzden hep bağırıyodu tuvalete bıle kalkıyodum arkamdan seslenıyoo nıye kalkıyosun sen!!! dıye canım benım yaa. kayınvalıdem desen sağolsun gelmişti bir gun de o bana değil ,ben ona hızmet ettım nedense.eşimde annenı çağır dedı zaten.sadece opuya gelsın sonra surat yapıyo cağırmayınca..herkes bı tuhaf işte canım ya ne yaparsınnn...
olsun canım ya teyzen varmış daha ıyı hem ankara da kalıp dınlenıp gelırsın.teyzede anne yarısıdır zaten.:)))benım annem diğer tup bebeklerım de de geldı ama ben hep gezındım buyuzden hep bağırıyodu tuvalete bıle kalkıyodum arkamdan seslenıyoo nıye kalkıyosun sen!!! dıye canım benım yaa. kayınvalıdem desen sağolsun gelmişti bir gun de o bana değil ,ben ona hızmet ettım nedense.eşimde annenı çağır dedı zaten.sadece opuya gelsın sonra surat yapıyo cağırmayınca..herkes bı tuhaf işte canım ya ne yaparsınnn...
Insanin annesi gibi olmuyo kimse maalesef ;( bence sende bu sefer yat dinlen yorma kendini birde boyle dene..
Insanin annesi gibi olmuyo kimse maalesef ;( bence sende bu sefer yat dinlen yorma kendini birde boyle dene..
off canım ya uyku tutmuyo nedense benı artık.yarın son kez sabah e2 için kan verip gelicem eve.
Umutsuz olma yerlesme kanamasidir insallah.. Takip et bakalim gececek mi? Bak benim ilk denememde 8.gun kanamam basladi hemde oyle boyle degil yani ama tutmustu tabi sonra dr.hatasindan dolayi kaybettim ve kurtaj oldum. Iyi dusun umutsuzluk yokk
off canım ya uyku tutmuyo nedense benı artık.yarın son kez sabah e2 için kan verip gelicem eve.
Heyecan basti tabi insallah guzel olur hersey rahat olmaya calis ve iyi duaun canim..
aynı senin gibi 8. gunde lekelenme oldu..hafif ,kahverengi..yarın belli olur gercekler:)
Insallah yerlesme lekesidir canim hemen moralini bozma kan verecek misin tekrar?
KIZLARR az once ıdrar testi yaptım ıkıncı cızgı var ama CoK sılık ama hemen cıktI.bugun 7.gunum bence bu ıs olmus olabılır hem erken yaptım hemde sabah ıdrarı degıl meraktan bı denedım SIZCE NE DUSUNMELIYIM![]()
Heyecan basti tabi insallah guzel olur hersey rahat olmaya calis ve iyi duaun canim..
Insallah yerlesme lekesidir canim hemen moralini bozma kan verecek misin tekrar?
kan verecem yarın ama adet kanamasına cevırırse, yaptırmam sabaha kadar bakıcam duruma
Canim tedavin hayirli sonu bebisli olsun insallah.. Ben kendimden anlatayim sana subat 2 de regl oldum subat 4 te 3.gunu ignelere basladim yumurta olgunlastiricilara 7.gunu baskilayici ignelere basladim. Yarin catlatma ignemi olucam cuma da yumurta toplanacak. Kisiden kisiye degisiyor kullanilan igne, doz ve kullanilan gun sayisi umarim yardimci olabilmisimdir..
Kızlar bugün transferim yapıldı. 2 embriyo transfer edildi. Bebişleri aldım da geldim.İnşallah tutunurlar. Bundan sonra evde dinlenerek gün sayıcam. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Hemen moralini bozma.Benim yaptırdığım merkez çok az bir kanamada bile hemen aramamı söyledi.Kanamayı durdururuz dediler.Eğer ulaşamaz isem hemen progestan iğne yaptırmamı belirttiler.Bu arada erken yapılan gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor.Çatlatma iğnesinin içinde HCG hormonu var ve vücut 12 günde atıyormuş.İğneden sonra 12 gün içinde yapılan testler bu yüzden yanıltıcı olabiliyormuş.Sen çatlatma iğnesini kaç gün önce yaptırmıştın?