• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

gelişmedi çünkü ve bundan sonra çok daha zor benim için zaten yumurtalık rezervim tükenmek üzere ne yapacağım bilmiyorum önerebileceğiniz bitkisel bir şeyler var mı ya..

Canım merhaba,
Sen fsh amh yaptırmış mıydın? Kaçtı bu değerlerin, bana da yumurta rezervin az dediler. Çok korkuyorum gelişmez diye, yadagelişip de boş folikül oluşur,kaltesi düşük olur döllenmez diye. Daha şimdiden o kadar endişeliyim ki. Çok iyi anlıyorum seni.
Ama bak ne diyeceğim, benm arkadaşımın ablası vardı, kendisi de dr. Kendi dr arkadaşı açıkça söylemiş, artık başka yollar ara, evlat edinmeyi dene, senin çocuğun olmaz diye. Menapoza girmişsin demiş bütün dr lar. Ama sonrasında kontrolde bir yumurta folikülü gözlemlenmiş, bunu geliştirelim deyip denemişler, ilk bebek, down lu çıkıyor, 5 aylıkken sezeryanla alınıyor. Arkasından tekrar tek yumurta ile hamile kalıyor. Doğuruyor ve 2 sini yaptırıyor. Şu anda ilkokula giden 2 tane oğluşu var. O yüzden ümidini kesme, kaçtı canım eğerlerin senin?

canım ben 21 ocak ta tedaviye başladım. 21-30 ocak arası yumurta geliştirici iğne oldum. 26-30 ocak arasıda çatlamayı önleyici iğne oldum. 30 ocak gecesi de çatlatma iğnesi oldum. 1 şubatta opuoldum canım. umarım faydası olur...

9-10 günde opuya giriyorsun o zaman. Teşekkür ederim canım.

Kızlar, ben daha adetimi beklemedeyim, cuma ilacım bitecek. 6 gün içinde de adet olurmuşum. Merak ettiğim, kaç gün hangi iğneleri yaptılar, kaç günde olgunlaştı yumurtalarınız, yada olgunlaşması bekleniyor? Kaçıncı gün tedaviye başladınız, yumurta geliştiren iğneleri kaç gün yaptınız, sonrasında çatlama önleyen iğne kaç gün yapıldı, kaçıncı gün çatlama önleyiciye başlandı( benimönce aşılama yapılacaktı, daha 13 mm iken çatlamışlar yumurtalarım.) o yüzden soruyorum bunları. Peki çatlama önleyen iğne ile geliştirici iğne bir müddet beraber mi devam ediyor? Çatlama iğnesin kaçıncı gün yaptırdınız yada yaptıracaksınız, ve çatlama iğnesinden sonra ne zaman yumurtalarınız toplandı?

Ben şimdiden çok heyecanlıyım, daha adet bile olmadan. Çok sordum ama, yanıtlarsanız memnun olurum.

Canim tedavin hayirli sonu bebisli olsun insallah.. Ben kendimden anlatayim sana subat 2 de regl oldum subat 4 te 3.gunu ignelere basladim yumurta olgunlastiricilara 7.gunu baskilayici ignelere basladim. Yarin catlatma ignemi olucam cuma da yumurta toplanacak. Kisiden kisiye degisiyor kullanilan igne, doz ve kullanilan gun sayisi umarim yardimci olabilmisimdir..

Teşekkür ederim cnm.Sayı sıkıntımız ve morfoloji bozukluğumuz söz konusu malesef .İnşallah Rabbim çok arattırmaz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder

bizde aynı dertten muzdaribiz canım ve çoğunluğunda sorunu bu inş çook beklemezsiniz sizde

Yaa ciddi misin? Bende sevgililer gununde istiyordum hatta oyle demisti ama benimki de cumaya kaldi hayirlisi neyse o olsun..

Kesinlikle canim benim kaliteli olsun diyoruz ama hic umit vermedikleri kaliteaiz embriyolarla hamile kalan insanlar var. Allahim bize de nasip etsin cok heyecanlandim pinar pes pese olacak herseyimiz :))

Amiin canım benım inşallah...sonunda da mutlu olan bız olalım ınşallah.başını getırdık sonuda guzel olsun.yaa bende şaşırdım önce cuma olucaktı opu ama yumurtalar ılaca fazla reaksıyon gostermıs sanırımm vakıt kaybetmıyelımmm dedı işte bu gece 23.00 de ovitrellle iğne olucam son olucak, bugun diğer iğneleride kestık bıttı şükür..bakalım inşallah kalıtelı embrıyolarımız olsunnn canımmm...Senın içinde dua edıyorummm...

Yaa ciddi misin? Bende sevgililer gununde istiyordum hatta oyle demisti ama benimki de cumaya kaldi hayirlisi neyse o olsun..

Amiin canım benım inşallah...sonunda da mutlu olan bız olalım ınşallah.başını getırdık sonuda guzel olsun.yaa bende şaşırdım önce cuma olucaktı opu ama yumurtalar ılaca fazla reaksıyon gostermıs sanırımm vakıt kaybetmıyelımmm dedı işte bu gece 23.00 de ovitrellle iğne olucam son olucak, bugun diğer iğneleride kestık bıttı şükür..bakalım inşallah kalıtelı embrıyolarımız olsunnn canımmm...Senın içinde dua edıyorummm...

Canimmm insallah cok kaliteli yumilerin olsun onlar seni anne yapsin dualarim seninle.. Bana da yarin tekrar filgrastim yapacaklar catlatma ignesinin saatinide yarin soylicekler.. Heyecanlandin mi? Ben nedense cok heyecanlandim:))

Canimmm insallah cok kaliteli yumilerin olsun onlar seni anne yapsin dualarim seninle.. Bana da yarin tekrar filgrastim yapacaklar catlatma ignesinin saatinide yarin soylicekler.. Heyecanlandin mi? Ben nedense cok heyecanlandim:))

Canım içim kıpır kıpır çok tuhaflaştım nedense bır yandan da korku ve telaşta var ama ıyı düşünmek istiyorum.geçen tedavım iptal oldu ya yıne oyle olmasından korkuyorum.kayınvalıdemde gelıck opuya transfere de annemı alırım o gelır hem kalır yanımda.sende transfere annenı çağır en azından bırkaçgun dınlensek yeter canım ya...ben diğerlerinde hep gezdım tozdum öyle yapınca ıyı gelıyomus takmayanların daha cok tutunuyomus dedıler bence onunla bı ılgısı yok olucagı varsa zaten ondan kaçış olmaz dımı???yeterkı Allahım nasip etsın o duyguyu tatmayı bızlereeee....

Canım içim kıpır kıpır çok tuhaflaştım nedense bır yandan da korku ve telaşta var ama ıyı düşünmek istiyorum.geçen tedavım iptal oldu ya yıne oyle olmasından korkuyorum.kayınvalıdemde gelıck opuya transfere de annemı alırım o gelır hem kalır yanımda.sende transfere annenı çağır en azından bırkaçgun dınlensek yeter canım ya...ben diğerlerinde hep gezdım tozdum öyle yapınca ıyı gelıyomus takmayanların daha cok tutunuyomus dedıler bence onunla bı ılgısı yok olucagı varsa zaten ondan kaçış olmaz dımı???yeterkı Allahım nasip etsın o duyguyu tatmayı bızlereeee....

Sorma valla benim de kipir kipir oldu icim;)) Ben ilk iki tedavimde hep yattim tuttu 3.de yatmadim tutmadi simdide damizlik gibi yaticam valla:)) Benim annem olmicak yanimda maalesef:( Ankara da teyzem var onda kalicam transferden sonra 4-5 gun kadar sonra esim alacak beni istanbula donucez yata yata gelirim arabada napimm

Sorma valla benim de kipir kipir oldu icim;)) Ben ilk iki tedavimde hep yattim tuttu 3.de yatmadim tutmadi simdide damizlik gibi yaticam valla:)) Benim annem olmicak yanimda maalesef:( Ankara da teyzem var onda kalicam transferden sonra 4-5 gun kadar sonra esim alacak beni istanbula donucez yata yata gelirim arabada napimm

olsun canım ya teyzen varmış daha ıyı hem ankara da kalıp dınlenıp gelırsın.teyzede anne yarısıdır zaten.:)))benım annem diğer tup bebeklerım de de geldı ama ben hep gezındım buyuzden hep bağırıyodu tuvalete bıle kalkıyodum arkamdan seslenıyoo nıye kalkıyosun sen!!! dıye canım benım yaa. kayınvalıdem desen sağolsun gelmişti bir gun de o bana değil ,ben ona hızmet ettım nedense:(.eşimde annenı çağır dedı zaten.sadece opuya gelsın sonra surat yapıyo cağırmayınca..herkes bı tuhaf işte canım ya ne yaparsınnn...

olsun canım ya teyzen varmış daha ıyı hem ankara da kalıp dınlenıp gelırsın.teyzede anne yarısıdır zaten.:)))benım annem diğer tup bebeklerım de de geldı ama ben hep gezındım buyuzden hep bağırıyodu tuvalete bıle kalkıyodum arkamdan seslenıyoo nıye kalkıyosun sen!!! dıye canım benım yaa. kayınvalıdem desen sağolsun gelmişti bir gun de o bana değil ,ben ona hızmet ettım nedense:(.eşimde annenı çağır dedı zaten.sadece opuya gelsın sonra surat yapıyo cağırmayınca..herkes bı tuhaf işte canım ya ne yaparsınnn...

Insanin annesi gibi olmuyo kimse maalesef ;( bence sende bu sefer yat dinlen yorma kendini birde boyle dene..

Umutsuz olma yerlesme kanamasidir insallah.. Takip et bakalim gececek mi? Bak benim ilk denememde 8.gun kanamam basladi hemde oyle boyle degil yani ama tutmustu tabi sonra dr.hatasindan dolayi kaybettim ve kurtaj oldum. Iyi dusun umutsuzluk yokk

aynı senin gibi 8. gunde lekelenme oldu..hafif ,kahverengi..yarın belli olur gercekler:)

Kızlar bugün transferim yapıldı. 2 embriyo transfer edildi. Bebişleri aldım da geldim. :46: İnşallah tutunurlar. Bundan sonra evde dinlenerek gün sayıcam. Hakkımızda hayırlısı olsun.

KIZLARR az once ıdrar testi yaptım ıkıncı cızgı var ama CoK sılık ama hemen cıktI.bugun 7.gunum bence bu ıs olmus olabılır hem erken yaptım hemde sabah ıdrarı degıl meraktan bı denedım SIZCE NE DUSUNMELIYIM :37:

bende ıdrar test negat cıktı.az once kanamam oldu..senın adına cokk sevındımm

Canim tedavin hayirli sonu bebisli olsun insallah.. Ben kendimden anlatayim sana subat 2 de regl oldum subat 4 te 3.gunu ignelere basladim yumurta olgunlastiricilara 7.gunu baskilayici ignelere basladim. Yarin catlatma ignemi olucam cuma da yumurta toplanacak. Kisiden kisiye degisiyor kullanilan igne, doz ve kullanilan gun sayisi umarim yardimci olabilmisimdir..

Canım senin de hayırlı olsun. Teşekkür ederim yanıtın için. Tabi ki yardımcı oldun. Umarım her şey güzel olur, alırız kucaklarımıza bebişlerimizi. İnşallah sağlıklı, kaliteli yumurtaların olur. Herşey gönlünce olsun. Tekrar teşekkürler.

Kızlar bugün transferim yapıldı. 2 embriyo transfer edildi. Bebişleri aldım da geldim. :46: İnşallah tutunurlar. Bundan sonra evde dinlenerek gün sayıcam. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Ananas ye bol bol Dody ciğim. Bu sitede okumuştum ben de. Bebişlerin tutunmasını kolaylaştırıyormuş. İkiz olur belki. :emir_bebek::emir_bebek: Böyle takla atarlar artık. :)

Hemen moralini bozma.Benim yaptırdığım merkez çok az bir kanamada bile hemen aramamı söyledi.Kanamayı durdururuz dediler.Eğer ulaşamaz isem hemen progestan iğne yaptırmamı belirttiler.Bu arada erken yapılan gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor.Çatlatma iğnesinin içinde HCG hormonu var ve vücut 12 günde atıyormuş.İğneden sonra 12 gün içinde yapılan testler bu yüzden yanıltıcı olabiliyormuş.Sen çatlatma iğnesini kaç gün önce yaptırmıştın?

10 gun onceydı.doktorum uzakta, vakıt gec oldu aramıcam..beklemekten baska yolum yokkkk

Back
X