• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Benim de 5. gün transferiydi.Feza Bey her şey çok iyi dedi ama ben pek umutlu değilim.Daha doğrusu kendimi fazla kaptırmamaya çalışıyorum.İki aşılama sonrası negatif sonuç çok moralimi bozmuştu.Kendimi hep olumsuzuna hazırlamaya çalışıyorum.Bu arada embriyolog hiç belli olmuyor dedi.Bazen 5. gün tutmuyor 2. veya 3. gün embriyosu tutuyor.

Benim de 5. gün transferiydi.Feza Bey her şey çok iyi dedi ama ben pek umutlu değilim.Daha doğrusu kendimi fazla kaptırmamaya çalışıyorum.İki aşılama sonrası negatif sonuç çok moralimi bozmuştu.Kendimi hep olumsuzuna hazırlamaya çalışıyorum.Bu arada embriyolog hiç belli olmuyor dedi.Bazen 5. gün tutmuyor 2. veya 3. gün embriyosu tutuyor.
benim 3 cü gün oldu transferim ilker beye neden 3 cü ğün dedim gelince konuşuruz dedi ben burda çok araştırdıgım için sordum kaçıncı kalite kaç hücre gelince konuşuruz dedi gelincede transfere alındım zaten ben merkeze girer girmez aglamaya başladım yumurta toplamada çok sorun yaşadım ben anestezi esnasında bogazım çok hasar gördü ameliyathaneye girmek istemedim hatta emine hemşireyi istedim özellikle ben onu çok sevdim kızlar hep iyiler gülsüm emine ben çok sevdim doktorumu zaten severek gittim seviyorum ama anestezi beni çok yıprattı olumsuz sonuç alırsam ne yaparım bilmiyorum feza beyi bırakmam galiba ama anestezi konusunda çok korkuyorum transfer için aömeliyathaneye girmek beni psikolojik olarak yıktı çok kötü bogazlarım hala iyileşmedi dün gülsüm hanım aradı onada bayagı dert yandım bogazım hala kötü diye inşalllah güzel sonuç alırız bu aralar çok pozitif sonuç aldık dediler hatta benim transferimin oldugu gün 35 yaşlarında bir bayan pozitif aldı

canım ben aksattıyorum dediysem saat farkı yoksa ben her gün 3 tane koyuyorum açıkcası tuttugunu hissettiğim ufacık bir hissim yok pazartesi test günüm kendi işyerimde kan vereyim diyordum ama gidip tüpbebek merkezinde kan verecegim ve sonuç için eşimi arayın diyecegim ben içimde umut yok kızmayın bana ne olur birazcıkta olsa hissetmem lazım ben hiç birşey hissetmiyorum aksine olmadıgına eminim diyebilecek kaadar kesinim onca şey yaşadımki derlerya perşembenin gelecegi çarşambadan bellidir diye okadar çok sebebbim varki
20 gün adetim gecikti ilaçla adet olup tedaviye başladım
tedavi süresince sigarayı bırakamadım
sadece 2 yumurta kaliteliydi oda transfer edildi
ayrıca yumurta toplamadan sonra zor uyandıgım için bogazım yara bere içinde kaldı aspire ettiler
ve ben yumurta toplamadan sonra 3 gün antibiyotik serum tedavisi gördüm
ve transfer günü nefes alamayacak kadar hastaydım aglaya aglaya transfere girdim
transfer sonrası yatak döşek yattım öksürdüm çok artı bir hapşuruyodum sarsılarak
burnum aktı günlerce ve bogazımdaki yara daha yeni yeni iyileşiyor ben bu dönemde değil yemek yemek süt içerken bile gözümden yaşgeliyordu yanıyordu bogazım

şimdi bana umuttan bahsetmeyin umutsuz um sadece içimdeki bir ses oda 6 yıldır aynı şeyleri söylüyor ya varsa ya hamileysem 6 yıldır ben o sesin dogru söylediğini duymadım bana bir mucize gerek rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin

kızmayın bana ne olur ben böyle kötümser biri değilim ben hayata 4 elle sarılan herzaman yüzü gülen gamzeleri yumuk yumuk gezen biriyim tek hüznüm tek sızım bu

yapma gözünü seveyim bu saydıklarının hiç biri olmamasına sebep değil ama stres olmaması için kocaman bir sebep oluşturur sakın aman diyim rahat ol iyi düşün komedi filmleri izle bol bol. ben puzzle yapmaya başladım şiddetle tavsiye ederim o an hiç bir şey düşünmüyorsun.. güzel müzikler dinle. az kalmış sonucuna yaz burdan hep beraber zıplayalım daha doğrusu daha transfer olmayanlar zıplasın aman bir şey olur :))

fdmaydın bu arada sen Feza Beyle işlemden sonra görüştün mü?
hayır canım görüşmedim ben şu ara merkezden sadce dün gülsüm hanımla görüştüm progesteron kapsul için bile aramadım onları bıktırmak istemedim çünkü çok sorun yaşadım bogazım yüzünden çok aradım utanıyorum sanki habire arıyomusum benden bıkarlar iyi davranmazlar diye nebileyim ya belkide kuruntu yapıyorum

yapma gözünü seveyim bu saydıklarının hiç biri olmamasına sebep değil ama stres olmaması için kocaman bir sebep oluşturur sakın aman diyim rahat ol iyi düşün komedi filmleri izle bol bol. ben puzzle yapmaya başladım şiddetle tavsiye ederim o an hiç bir şey düşünmüyorsun.. güzel müzikler dinle. az kalmış sonucuna yaz burdan hep beraber zıplayalım daha doğrusu daha transfer olmayanlar zıplasın aman bir şey olur :))
haklısın güzelim ya ben böle olumsuzluklarla enerjimi kaybettim ama okaadar çok aksilik yasadımki ben şu forumda transfer süresince benim yaşadıgımı yaşayan yok olmasında zaten ben şanssız biriyim kısmet artık bu arada bizim gibilerin umudu bitmez ben suan düşünüyorum ya varsa seninleyse bebegin üzülmeyecekmisin onu böle karamsar olarak üzdüğüne diye ama napayım duygu dalgalanması yasıyoruz işte:/

Bende doktorla görüşüp aramaya çekiniyorum.Eşim konuşmuş.Transfer günü.İyi dediysem de %60 tutabilir demiş.Dediğim gibi bende senin gibi hiç bir şey hissetmiyorum.Süreç o kadar zorki.İnsan bunalıyor.

Gittiğim merkezde bir kadınla tanıştım.O muayeneye gelmişti.Kıbrısta yaptırmış.Orada çok sayıda embriyo transfer edebiliyorlarmış.Ona dört tane transfer edilmişti.Test sonucu pozitifmiş.Kaç tanesi tuttu diye baktırmaya gelmişti.Aslında maddi imkanları daha elverişli olanlar için alternatif olabilir.

Kusura bakma fdmaydın.Boğazın neden ağrıdı ki?
yumurta toplama işlemine kadar herşey süper gitti yumurta toplamaya girdim çıktıgımda aşırı derecede bogaz agrım vardı meyve suyu verdiler içemedim nasıl yaktı bogazımı o an farkettim bogazımda yara var sanki dedim neyse çıktım geldim eve ama evdede aynı agrı devam etti su içsem yanıyor çok agladım eşime doktoru ara diyorum gecer diyor bende sskda çalışıyorum biliyorum bu normal değil dedim akşam zorla arattım doktoru vesvese yapıyor işlem yapılmadı bogazına dedi bepantene pastil kullanın dedi aldık ama hiç faydası olmadı sabaha kadar uyumadım agladım ne yutkunabildim nede bişe yiyebildim ertesi gün hastaneye gittim çalıştıgım yere kbb ye doktor görür görmez perişan olmuş bogazın dedi ama görsen bademciğim dilimin üstünde öle uzamışki nefes boruma kaçıyor kbbci bu durumda sadece sprey verebilirim dedi feza beyi aradım kullan dedi geldim eve ama hiç faydası olmadı deli oldum ne uyudum ne yedimn içtim ertesi gün pes ettim gittim acile antibiyotik vitamin serum taktırdım feza beyde taktır hastaysan transferi öbür aya yapalım dedi 2 embriyomu nasıl dondurayım çözülürken bozulsa bütün emeklerim çöpe o halde ertesi gün sabah aradılar acele acele gittim işte aglaya sızlaya transferim oldu

birde ben bisey sormak istiyorum.. sizler de de öle mi oldu die merak ettim ..:44:

diyelim ilk olarak gititğiniz bi merkez, hastane, vs. gittiğiniz an sizinle ön görüsme yaptılar mı, yoksa adet günü mü gelin denildi ? :26:

birde ben bisey sormak istiyorum.. sizler de de öle mi oldu die merak ettim ..:44:

diyelim ilk olarak gititğiniz bi merkez, hastane, vs. gittiğiniz an sizinle ön görüsme yaptılar mı, yoksa adet günü mü gelin denildi ? :26:
genelde ön görüşme oluyor sonrada adetin 2 ci günü test yapıp gelin diyolar

Gittiğim merkezde bir kadınla tanıştım.O muayeneye gelmişti.Kıbrısta yaptırmış.Orada çok sayıda embriyo transfer edebiliyorlarmış.Ona dört tane transfer edilmişti.Test sonucu pozitifmiş.Kaç tanesi tuttu diye baktırmaya gelmişti.Aslında maddi imkanları daha elverişli olanlar için alternatif olabilir.
sana kaç embriyo transferi yapıldı

genelde ön görüşme oluyor sonrada adetin 2 ci günü test yapıp gelin diyolar

yaa bizde öle bekliyorduk ama, öle yapmadılar nedense :26:
belki ilk görüsmede anlatılcak, diyeceklerimiz vardı, tmm adetin 2. ci günü gelinirdi.. bende biliyordum onu o zaman baslanıldığını..
ama ilk görüsmeye gerek yok gibilerinden birsey dediler bize.. :44:
oysa digerlerinde hep ön görüsme yapmıstık :31:

yaa bizde öle bekliyorduk ama, öle yapmadılar nedense :26:
belki ilk görüsmede anlatılcak, diyeceklerimiz vardı, tmm adetin 2. ci günü gelinirdi.. bende biliyordum onu o zaman baslanıldığını..
ama ilk görüsmeye gerek yok gibilerinden birsey dediler bize.. :44:
oysa digerlerinde hep ön görüsme yapmıstık :31:
direk mevzuya geçmişler yavrum:)ahahahahha

Back
X