- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
belcikadayim canim
kızz benide yurdışından isteyen çok olduda hiç cesaret edemedim valla :18::18::18:
kaç yıldır ordasın canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belcikadayim canim
neti açık bırakıp işe gücemi dalıyonuz yavrular zaten hastayım geberiyom bekletmeyin please :2::2::2::2::2::2:
persembe saat 8de transferım var. . . .benım ıcın ya Varıs cekebılırmısınız ? Ne kadar cekersınız kuzucummm. . .
canım o zaman Ya Varıs dıye tesbıh cekeceksın canımm. . . .3000 yetermı? 2 haftaya kadar canımmm. . . .cok saoolllll
Ya Varis, Ya Varis, Ya Varis şeklinde 3000 tane bıdenemmmm :) cok tenk yü
istanbulda bi tanıdığımız yok canım maalesef
başka bi yerden bulmaya çalışayım artık
merhaba canım gıttım doktora.bıraz moralım bozuldu 6yumurtadan 4u gelişme gösteriyo dedi.buyuk ıhtımaalle 2 tanesi alınır...doktorum ona takılma dedi diğer tedavilerinde çok fazlaydı ama negatıfle sonuçlandı dedi.doğru söylüyo ma 6 taneye de cok sevinmiştim aslında:))neyse benımde cuma gunu opum var hakkımızda hayırlısı.senın neguzel 11 yumurta çoook ıyıymış sevindim canım...
transferin hayırlı olsun tatalım inşallah sonucuda güzel olur pozitif haberlerini alırız canım.....:)
kızlar birşey soracagım ben transferden sonra günde bir defa göbekten kan sulandırıcı igne vuruluyorum bide popomda bir bant verdiler onu yapıştırdım birde bu progestan kapsul var hemşire vajinadan koy dedi sabah 7 de öglen 3 te akşam 11 de ben bunun saatlerini aksatıyorum bişe olurmuki mesela bugun dışarı çıktım 3 te yoktum evde gelince koydum
amin canm benım çok sağol.geçen gun doktorum anlatmıştı.bı hastası varmış 42 yasında çok fazla denemişler tupbebeği ama o hıç bıkmamış usanmamış negtıf sonuç alsada devam etmış.son denemesınde 3.kalıte bı embrıyosu varmış doktorum yıne uzulmemesı ıçın transfer yapmayalım demış ama o ısrarla olsun taransferı yapalım ben bu embrıyoyu ıstıyorum demış.işte Allah ısteyınce verıyo canım.doktorun olmaz dediği olmuş valla.o kalıtesız denılen embrıyodan tosuncuk oluşmuş düşünsene...sağlıklı da doğmuşş:)))))))çok şaşırdım demişti canım herşey kısmet işi canımm
yazdıklarınızı okuyorumda ne güzel kaynaşmışsınız inşallah yavrularımızı büyütmek içinde böyle kaynaşırız
kızlar bişey sormak istiyorum
tüp bebek merkezine ilk görüşmeye eşlerinizlemi gittiniz
benim yalnız gitme gibi bir duruurm var
ama eşimin çok yakın zamanda yaptırdığı testler var ben onları söylesem olur muki
transferden sonra iğnedemi verecekler valla ben bu iğneleride yapsam delik deşik olurum çarşamba transferim olcak hyecan bastı beni ama iğneden de bıktım artık süzgeç olduk bu arada yumuşlarım hayırlı olsun sıkı sıkı tutunur inşallah
Kızlar belim çok ağrıyor bugün Dr a gittim sadece 3 tane yumos gelişmiş digerleri küçükmüş daha tekrar Çarşamba kontrole gidicem yumurtanın az olması kötü mu![]()
günaydın günün ilk mesajı benden?
ve ilk soru da : ) hatta sorucuklar
1. kızlar yumurta toplama işlemine giderken şehir dışındaysak yanımızda ne götürelim
2.işlem ne kadar sürüyor uyanma falan
3. hemen arkasından 3 saatlik bir otobüs yolculuğu yapılabilir mi?
hımmmm
4. transfer sizin kaçıncı gün oldu ?
sevgimle...
seize the day ( anı yaşa)
canım ben aksattıyorum dediysem saat farkı yoksa ben her gün 3 tane koyuyorum açıkcası tuttugunu hissettiğim ufacık bir hissim yok pazartesi test günüm kendi işyerimde kan vereyim diyordum ama gidip tüpbebek merkezinde kan verecegim ve sonuç için eşimi arayın diyecegim ben içimde umut yok kızmayın bana ne olur birazcıkta olsa hissetmem lazım ben hiç birşey hissetmiyorum aksine olmadıgına eminim diyebilecek kaadar kesinim onca şey yaşadımki derlerya perşembenin gelecegi çarşambadan bellidir diye okadar çok sebebbim varki
20 gün adetim gecikti ilaçla adet olup tedaviye başladım
tedavi süresince sigarayı bırakamadım
sadece 2 yumurta kaliteliydi oda transfer edildi
ayrıca yumurta toplamadan sonra zor uyandıgım için bogazım yara bere içinde kaldı aspire ettiler
ve ben yumurta toplamadan sonra 3 gün antibiyotik serum tedavisi gördüm
ve transfer günü nefes alamayacak kadar hastaydım aglaya aglaya transfere girdim
transfer sonrası yatak döşek yattım öksürdüm çok artı bir hapşuruyodum sarsılarak
burnum aktı günlerce ve bogazımdaki yara daha yeni yeni iyileşiyor ben bu dönemde değil yemek yemek süt içerken bile gözümden yaşgeliyordu yanıyordu bogazım
şimdi bana umuttan bahsetmeyin umutsuz um sadece içimdeki bir ses oda 6 yıldır aynı şeyleri söylüyor ya varsa ya hamileysem 6 yıldır ben o sesin dogru söylediğini duymadım bana bir mucize gerek rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin
kızmayın bana ne olur ben böyle kötümser biri değilim ben hayata 4 elle sarılan herzaman yüzü gülen gamzeleri yumuk yumuk gezen biriyim tek hüznüm tek sızım bu
""" gecen hafta haberim oldaydi keske ben gidip kendimize almistim sizede alip kargoyla yollardim, nasip degilmis ama internetten satanlar var Guvenilir gibi gozukenlerden alabilirsiniz aklinizda bulnsun balin rengi koyu renk ve kivamida koyu ayrica acimsi bir tadi var.Tedaviniz hayirli olsun bu arada...
""" sakin moralinizi bozmayin ben 2 yumurta ile basladim ve 2 yumurta ile bitirdim hicte sayiya kafayi takmadim cunku kalite onemli sayi degil. Bu cok bilinen bir sey ama cok ilac sayiyi arttiriyor ama kaliteyide dusuruyor ben bastan bu yana sayi az olsun ilac az olsun kaliteli olsun diye dua ettim cabaladim doktorumda doz konusunda sansima istegim gibi hareket etti elimdeki yumurtalarin iyi olmasi onemliydi hem onun hem benim icin ama sayida az olunca dollenme esnasinda braz stres olmadim degil ama 2 yumurtamda iyi kalitede dollendi beni yaniltmadi :))
Bu iste moral cok onemli az olsun senin olsun kucaginda bebek olsun :)))
""""" cokkkkkkkkkkk tesekkurler......Tedavim cok pozitif basladi , pozitif devam etti insallah pozitif biter....
""""" canim merhaba ben igne vuruluyorum ama bir oncekinde kapsul kullaniyordum doktor bunun tutunmada onemli oldugunu ama dakikasi dakikasina olmasada olmasi gereken zamandan cok uzaklasilmadan yapilmasini onermisti.....
""""" esimin bir sozu var olacaksa ALLAH verecekse yarimdanda , ceyrektende olur sakin bu donemde bunlara takilma moralini bozma su an hayatinin en guzel , rahat donemi olmasi gerekiyor.
"""" merhaba canim nacizane fikrim esinle gitmen daha iyi hem tedavi asamalari hakkinda verilecek karar varsa sana destek olur hemde bazi merkezler disarida yapilan testleri istemiyor kendi lab. Test yapmak istiyor.
"""" biraz once baska bir arkadasa da yazdim sakin uzulmeyin yumurtanin az olmasi elbetteki dollenme acisindan riskli ama iyi ilac dozlariyla kaliteli yumurtaniz olduysa cok iyi sizi sonuca goturecek olan 2 yumurta onlarin kaliteli olmasi gerekiyor..
1-) bir sey goturmenize gerek yok ama mutlaka yaniniza corap alin opu ya girerken giyersiniz yoksa usutuyor insan.
2-) toplanacak yumurta adedine gore degisiyor ama 30-40 dk arasi uyanma dahil.
3-) hastanede en az 2 saat dnlenin sonra otobus yolculugu yapabilirsiniz
4-) transfer 3 - 5 gun arai oluyor benimki 3. Gun transferi
Hayirlisi olsun :))
"""" canim su an seni biz cok iyi anliyoruz cunku essekten dusenin halini essekten dusen anlar.Sana polyana ol demiyorum ama bilki hic birimiz hasarsiz gecmiyoruz bu yollardan boyle bir yola girdigimizde bizde bir cok hasar aliyoruz ben sadece onlari yok saymaya gormezden gelmeye devam ediyorum sonucta azda olsa yumurtam var guzel gelisti , dollendi bu asamaya bile gelmek bir sans benim icin.
Sen bosver karamsarligi su anin tadini cikar elini koy karnina konus her gun minislerinle sende kalmalarini iste olaki kalmadilar bizimki yaramaz cikti dersin.
Ablam 2 asilama 4 tup yapti 5. Tupte doktor transfer yapti ama hic umit vermedi hatta muaynehanesinde hicte standart olmayan sartlarda yapti.ablam hic umudu yoktu ise gitti temizlik yapti hic aldirmadi ama bir kizi oldu su an 11 yasinda hayatin bize ne getirecegi belli olmaz bize...
herkese cevap var bana yoook..fecı kustummm. . . Hungur fosurttt![]()
Valla bu progestan igneler beni sersem etti atlamisim seni ozur:))))
Kusme canim sor ne istersen hemen cevaplayayim....
yok yookk. . . Gectı ooo. . .
Aramızdakı hersey bıttı. . . .
Al mektuplarını ver mektuplarımı, cocuklar sende kalsın:)
herkese güzel bir gün ve güzel haberler almasını diliyorum. GELELİM FATOŞA sana söyleyeceğim şey şuki ben geçen sene normal yoldan hamile kaldım ve hamile olduğumu mevlit kandilinde öğrendim hiç birşey hissetmedim ne uyku ne mide bulantısı ne karın ağrısı nede aş erme tam 5 haftalık oldu herşey çok güzel sonra kontrole gittiğimde bebeğimin sağlıklı olmadığını ve doğsa bile yaşamayacağını öğrendim başladım bir ümit testlere ikili tarama üçlü tarama cvs amniyosentez sonuç hep aynı ve talihe bakki bu milyon değil milyarda bir görülen vaka tam beşinci ayımızı doldurduk güzelim hiç unutamıyorum yine bir kandil günüydü yanılmıyorsam regaib bebeğim alındı bunu sana özelden yazmak isterdim ama ömesaj hakkım yok burdan çıkardığım sonuç şu oldu yaradan bana vermekte almakta bak benim elimde dedi isyan asla etmedim ama ne üzüntüler çektiğimi geceleri eşim duymasın diye nasıl gizli ağladığımı sadece ben biliyorum doğum yaptım sırf unutaytım diye hemen işe başladım iki gün bile yatmadım tüm arkadaşlara söyleyeceğim şuki beğer rabbbim benim kaderime anne olmayı yazmışsa (hayırlısıyla tabi) mutlaka olurum yok yazmadıysa yapabileceğim birşey yok bu arada yaşımda büyük ama hepimizin yaptığı sebebe sarılıp dua etmek şimdi ya hamileysen ...................?hepimiz birbirimize bolbol dua edelim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allahtan ümit kesilmez ve ümitsiz olmak bize yakışmaz şimdi çıkmak zorundayım hepinizi öpüyorum...........CANLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.................
bence önemli bir durum değil bazı embriyolar 3cü günde tutunurmuş inşallah tutunma kanamasıdırKizlar bugun transferin 3. Gunu kasiklarimda batma ara ara giren hafif sanci var adet agrisi gibi , bu gun hafif kahverengi bir akintim da oldu.Ben igne kullandigim icin fitilden falan olamaz akintim benim durummda olan varmi??????
merhaba hoşgeldin aramıza aynı merkezde tedavi olan biri ile tanışmak beni mutlu etti ben bugunkü kadar olumsuz biri değilim aslında çok başarı elde ettim benim doktorumda feza bey ve bende feza beyi bu sitedeki araştırmalarım sayesinde buldum gidip direk kendim ön görüşme yapıp karar verdim benimde ilk denemem ben pkoluyum ve haliyle kilo problemim var herşey çok güzeldi tedavide nezamanki yumurta toplama işlemi başladı herşey üstüste geldi ben senden bir gün önce transfer oldum 3 cü güntransferiydi pazartesi sonç çıkacak hayırlısı artık benim umudum yok denecek kadar azMerhaba arkadaşlar.İki gündür sizin forumu okuyorum.Benzer şeyleri yaşamak bizi birbirimize yaklaştırıyor.Bu arada Fdmaydın başka bir topikte Adana Turan Çetin Tüp bebek merkezinde tedavi olduğunu okudum.Doktorun Feza Beymiş.Bende aynı merkezde tedavi oluyorum.Doktorumda Feza Bey.Çok memnunum.Bana arkadaşım önermişti.Benim transferim perşembe günü yapıldı.Sen ne zaman yapıldın? Belki aynı gündür.Çünkü bana bu gün çok transfer var demişlerdi.Bu arada ben hemşire hanıma sordum.Uygun olmadığımda progestan kapsülü ağızdan alabilirmişim.Şu an raporlu olduğum için fitil olarak kullanabiliyorum.Ama raporum bitince öğle saatinde kullanmam gerekeni okulda fitil olarak kullanmam mümkün değildi.O yüzden sormuştum.Hemşirede ağızdan alabilirsin demişti.
Ben mektubu ne yapayim , Cocuklar bende kalacaksa bitsin her sey hem bu kadar ugrasmaya gerek yok o zaman ! baksana bedava cocuk veren var :))))
""" gecen hafta haberim oldaydi keske ben gidip kendimize almistim sizede alip kargoyla yollardim, nasip degilmis ama internetten satanlar var Guvenilir gibi gozukenlerden alabilirsiniz aklinizda bulnsun balin rengi koyu renk ve kivamida koyu ayrica acimsi bir tadi var.Tedaviniz hayirli olsun bu arada...
""" sakin moralinizi bozmayin ben 2 yumurta ile basladim ve 2 yumurta ile bitirdim hicte sayiya kafayi takmadim cunku kalite onemli sayi degil. Bu cok bilinen bir sey ama cok ilac sayiyi arttiriyor ama kaliteyide dusuruyor ben bastan bu yana sayi az olsun ilac az olsun kaliteli olsun diye dua ettim cabaladim doktorumda doz konusunda sansima istegim gibi hareket etti elimdeki yumurtalarin iyi olmasi onemliydi hem onun hem benim icin ama sayida az olunca dollenme esnasinda braz stres olmadim degil ama 2 yumurtamda iyi kalitede dollendi beni yaniltmadi :))
Bu iste moral cok onemli az olsun senin olsun kucaginda bebek olsun :)))
""""" cokkkkkkkkkkk tesekkurler......Tedavim cok pozitif basladi , pozitif devam etti insallah pozitif biter....
""""" canim merhaba ben igne vuruluyorum ama bir oncekinde kapsul kullaniyordum doktor bunun tutunmada onemli oldugunu ama dakikasi dakikasina olmasada olmasi gereken zamandan cok uzaklasilmadan yapilmasini onermisti.....
""""" esimin bir sozu var olacaksa ALLAH verecekse yarimdanda , ceyrektende olur sakin bu donemde bunlara takilma moralini bozma su an hayatinin en guzel , rahat donemi olmasi gerekiyor.
"""" merhaba canim nacizane fikrim esinle gitmen daha iyi hem tedavi asamalari hakkinda verilecek karar varsa sana destek olur hemde bazi merkezler disarida yapilan testleri istemiyor kendi lab. Test yapmak istiyor.
"""" biraz once baska bir arkadasa da yazdim sakin uzulmeyin yumurtanin az olmasi elbetteki dollenme acisindan riskli ama iyi ilac dozlariyla kaliteli yumurtaniz olduysa cok iyi sizi sonuca goturecek olan 2 yumurta onlarin kaliteli olmasi gerekiyor..
1-) bir sey goturmenize gerek yok ama mutlaka yaniniza corap alin opu ya girerken giyersiniz yoksa usutuyor insan.
2-) toplanacak yumurta adedine gore degisiyor ama 30-40 dk arasi uyanma dahil.
3-) hastanede en az 2 saat dnlenin sonra otobus yolculugu yapabilirsiniz
4-) transfer 3 - 5 gun arai oluyor benimki 3. Gun transferi
Hayirlisi olsun :))
"""" canim su an seni biz cok iyi anliyoruz cunku essekten dusenin halini essekten dusen anlar.Sana polyana ol demiyorum ama bilki hic birimiz hasarsiz gecmiyoruz bu yollardan boyle bir yola girdigimizde bizde bir cok hasar aliyoruz ben sadece onlari yok saymaya gormezden gelmeye devam ediyorum sonucta azda olsa yumurtam var guzel gelisti , dollendi bu asamaya bile gelmek bir sans benim icin.
Sen bosver karamsarligi su anin tadini cikar elini koy karnina konus her gun minislerinle sende kalmalarini iste olaki kalmadilar bizimki yaramaz cikti dersin.
Ablam 2 asilama 4 tup yapti 5. Tupte doktor transfer yapti ama hic umit vermedi hatta muaynehanesinde hicte standart olmayan sartlarda yapti.ablam hic umudu yoktu ise gitti temizlik yapti hic aldirmadi ama bir kizi oldu su an 11 yasinda hayatin bize ne getirecegi belli olmaz bize...