kızlar mümkünse sonda taktırmayın derim çook can yakıyo hem bide bebeğe zarar verir bence ben öyle düşünüyorum.....
fatoşda ne yapsın işte son günlerde altına işemeye başladı...:)
ahahahahahaha 9 çocuk:)işeseydin
HADİ BEN KAÇAR ÇOK GÜLDÜM BUGUN İLK DEFA SOKAGA ÇIKACAM KIZ KARDEŞİM ARABAYLA GEZDİRCEK AYAKKABI ALMIŞ ONU DEĞİŞTİRMEYE FELAN GİDİCEZ ÇOK ÖPTÜM :)
Kızlar merhaba kontrolden geldim şimdi herşey yolunda gıbı...yarın yıne gıdıcem...zaten ilaçlar allak bulllak ediyo birde hergun gidip kan ver sıra bekle ...çok yorucu bir süreç ama çektiğimiz sıkıntılara değer inşallah..hepinizi opuyorummm:)))))))))
şu tadavi işlerini bi bitirsekte bebeye şebeye boğulsak gııı valla meleğin dediği gibi bebek görmeye gitmek istemiyom anam konu belli eeeee siz naptınız oluyo az kaldı dalacam birilerine yawww
faaaaatoş fatoş nerdesin çarşıya falan çıkacam demişin aman gözünü sevim altını bezlesin teyzeme sölede zaten o alışıktır seni bezlemeye küçükten. çarşıdada oraya buraya fazla takılma kokan ha ekşi ekşi :) hahahhahhhah
walla hee.. basına gelmeyen anlamıyo,halden de anlamıyo
demen gibi dalmaya az kaldı he
ee siz naptınız sorununa uyuz oluyorumm
geçende biri tlfon açıp deli etti beni , teli binbir seylerle kapattım
şu tüp sıpamı bi yapıyım ohhh mis bakcam keyfime inşallah dün benim herifle hayal kuruyoz yatağın yanına beşiği koyarız falan dieayy bi hoşuma gitti allahım isteyen herkese nasip etsin kızzz kolay değil yani dediğin gibi başına gelmeyene masal gibi geliyo
faaaaatoş fatoş nerdesin çarşıya falan çıkacam demişin aman gözünü sevim altını bezlesin teyzeme sölede zaten o alışıktır seni bezlemeye küçükten. çarşıdada oraya buraya fazla takılma kokan ha ekşi ekşi :) hahahhahhhah
ne zaman başlıyon bacım sen tedaviye karar verdinmi yaptıracağın yere?
acıbademe gitcem kızz senin doktora
geçen ay adet 5 gün önce oldu sevindim deli gibi şubat sonuna başlarım die yaww inşallah bu seferde 5 gün geri atar
bian evvel başlamak istiyom toprağım
inşallah kuzum hadi hayırlısıyla, ama bak senden ne istiyorsa tahlil histereskopi hepsini yaptır. ben kaçtım onlardan bak olmadı. şimdi yaptıracam.
hastaneden aradılar bizim iyi giden 8 yumoş hala devam ediyomuş bu arada çarşamba transfer olacam da saatini daha söylemedler narkoz veriyolarmı acaba
hayır canım narkoz vermezler transferde kolay bir işlem ama idrara sıkışık olmak biraz yoruyor insanı hadi hayırlı olsun inşallah. kaçıncı gün embriyosu olacak canım.?
tahlil tamammda histeroskopi nekine ???
sen yine aynı doktoramı gitcen kızzz
bilmiyorum o nasıl oluyo yani kaçıncı günü varmı bunun
histereskopi rahime kamerayla girip ne var ne yok hepsini görüyorlar yani rahimde olan şekil bozukluğunu, polip miyom ve tüplara ait sorunlar , yapışıklık v.s yani kısaca ultrasonda görmediği herşeyi görebiliyor ve o anda düzeltiyor.
bana rahim hafif çatal gibi demişti. histereskopi ile düzelir dedi. ama ben pek oralı olmamıştım şimdi bu tedaviden önce onu yaptıracam . evet canım yine turgut beye gidecem sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?