opun ne zaman oldu canım tarih olarak?
cuma sabah 10.30 da oldu 19 tane alındı bunlardan 10u iyi gidiyodu sonra 8i süper gidiyo dedi hala 8i ayet iyi diyor ilerlemeler başarılı diyo ve çarşamba transfer olunacak kaçıngı gün oluyo ozaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
opun ne zaman oldu canım tarih olarak?
rahimfilmi çektirdiydim ayy gerek görmez heralde ama faydası olacaksa herşeyi yaptırırm
tedaviye bu ay başlıyonmu bacım
![]()
ben geldım hatunlaaarr :)
persembe gunu bı aksılık olmazsa Allah nasıp ederse transferım olucakk. . . .5.gun embryosu olacak. . . .6 yumoşum kalıtelısekılde devam edıyomuss. . .dua buyrunn :)
persembe gunu bı aksılık olmazsa Allah nasıp ederse transferım olucakk. . . .5.gun embryosu olacak. . . .6 yumoşum kalıtelısekılde devam edıyomuss. . .dua buyrunn :)
hastaneden aradılar bizim iyi giden 8 yumoş hala devam ediyomuş bu arada çarşamba transfer olacam da saatini daha söylemedler narkoz veriyolarmı acaba
bilmiyorum o nasıl oluyo yani kaçıncı günü varmı bunun
cuma sabah 10.30 da oldu 19 tane alındı bunlardan 10u iyi gidiyodu sonra 8i süper gidiyo dedi hala 8i ayet iyi diyor ilerlemeler başarılı diyo ve çarşamba transfer olunacak kaçıngı gün oluyo ozaman
kız hadi hayırlısı benden 1 gün sonra olacan ben de çarşamba ya ama sen iyi tarihe kapak atmıssın sevgililer gününe denk gelmiş
nasılsınız muhabbetleri okudum keyfiniz daim olsun inşallah.Bende yeni doktordan geldim opum yapıldı tam 14 yumoşum olmuş teyzeleri çok sevindim .Çarşamba yada cuma transferi yaparız dedi dr.Sialerden ne haber nasılsınız........................
hsg cnm.. hadi insaAllah Rabbim yardımcın olsun..
bnde bi adet olaydım da hayırlısınla baslıyaydım.. haftasonuna bekliyorum adet olmayı ama bakim nasip
birde bu gece rüyamda .. adetim 2gün önce olmustum.. aa diyom erken oldum bu ay.. bu da neydi hayırlısı olsunn
senın de besıncı gun oluyo sekerımm :)
ayyy canım inşallah güzel haberler verirsin transferden sonra yanında durcak biri varmı tekmisin fıstığım
![]()
senın de besıncı gun oluyo sekerımm :)
annem var canm. . . Evıme de gelıcek transferden sonra 2hafta kalıcak ınsaallah. . .:)
hoşgeldin mehlikaerva canım o adını söyledğin kitabı bulduk dün başladım çalışmaya zaten bildiğim konular çoğu çook zor bişey yok bence...
yok canım bu ay histereskopiyi yaptıracam heralde gelecek ay başlarım dahada kesin değil eşimle hiç konuşmadık bu konuda.