• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

napsın manyak işte işemedi altına yigenlerim tekmeledi kaçtılar:))
şu tadavi işlerini bi bitirsekte bebeye şebeye boğulsak gııı valla meleğin dediği gibi bebek görmeye gitmek istemiyom anam konu belli eeeee siz naptınız oluyo az kaldı dalacam birilerine yawww:41:
:41::41::41::41::41:

heee yap dokuzu gör gününü elin boktan çıkmaz anam :40:
:40::40::40:

çıkar çıkar....:1:
ana kraliçe olucam ben kocişim:98: bize bir malikane alıcak...böyle içinde dadılar:37: hizmetçiler :23:olan bende yan gelip yatarım artık....:38:
çocuklarda:emir_bebek::emir_bebek: dadılarının başında:55::55: neyaparsa yapsın...:9::9:

şu tadavi işlerini bi bitirsekte bebeye şebeye boğulsak gııı valla meleğin dediği gibi bebek görmeye gitmek istemiyom anam konu belli eeeee siz naptınız oluyo az kaldı dalacam birilerine yawww:41:
:41::41::41::41::41:

dal benim yerimede dal millete ne oluyosa bizde bılktık bu laflardan

Kızlar merhaba kontrolden geldim şimdi herşey yolunda gıbı...yarın yıne gıdıcem...zaten ilaçlar allak bulllak ediyo birde hergun gidip kan ver sıra bekle ...çok yorucu bir süreç ama çektiğimiz sıkıntılara değer inşallah..hepinizi opuyorummm:)))))))))

hoşgeldin canım....

çıkar çıkar....:1:
ana kraliçe olucam ben kocişim:98: bize bir malikane alıcak...böyle içinde dadılar:37: hizmetçiler :23:olan bende yan gelip yatarım artık....:38:
çocuklarda:emir_bebek::emir_bebek: dadılarının başında:55::55: neyaparsa yapsın...:9::9:

kız naptın sen yeni masal alis çocuklar diyarında yada pamuk prenses ve 9 cüceler

ayyy histmeden kesmeleri daha iyi bana bakacaklar var o yönden iyi valla kesilmeye razıyım altan acı çekmek istemirum artık hele doğum fena aaaa

benimde ablamnan (3 çocukla nasıl olcak bilmiyorum) anam bakar kv yi istemem ben yawww eltimin doğumunda gördüm nasıl baktıklarını sıpayı açlıktan sarılık ettiler :50:
:50::50::50::50:

benimde ablamnan (3 çocukla nasıl olcak bilmiyorum) anam bakar kv yi istemem ben yawww eltimin doğumunda gördüm nasıl baktıklarını sıpayı açlıktan sarılık ettiler :50:
:50::50::50::50:

hadi ya peki başka yolu yokmu belki ozamana kadar başka icat çıkar normal doğum sezeryan yada süpriz doğum

dal benim yerimede dal millete ne oluyosa bizde bılktık bu laflardan

hee yawww benim yerime doğum kontrol planı yapıyolar gııı neymiş bi sene geçmiş tadını çıkarmışım artık doğurmalıymışım sanki bunlar bakacak küfür etcem olmaycek biliyonnu banlanmak istemiyom anlayın yani :27:
:27::27::27::27:

hee yawww benim yerime doğum kontrol planı yapıyolar gııı neymiş bi sene geçmiş tadını çıkarmışım artık doğurmalıymışım sanki bunlar bakacak küfür etcem olmaycek biliyonnu banlanmak istemiyom anlayın yani :27:

cesaretin varsa:27::27: banlan hahhhaaaaaaaa:1::1::1:

kız bakma çogu laf olsun diye söylerler zaten o yüzden sır gibi saklıyorum tüp bebek meselesini eşim dışında kimse bilmiyor ne onun ailesi ne benim ailem ne me lazım köçekli kurban biri bir laf der zoruma gider en iyisi susmak boşver

bu transferden sonra ki durum hani 2 saat bekletiyolarmış ya yataktamı bekliyosun yoksa amliyat çatalındamı

geç oldu ama, yeni gördüm msjını..
cnm.. işlem bitince. dinlenme odasına alınıyosun...
ki senden sonra ki hastayı alıyolar ameliyathaneye..
yanı sırada ki kurban geliyor :9::9:

o 2 saat den sonra da evine gidebiliyosun.. ama çok yavaş hareket edicen eve geçinceye kadar .. :34:
benim bildiğim böyle, 2010 dan bu yana bi değisiklik yapıyolar mı bilmiyorum.. eskide kaldım ben :31:

eşine söyle derhal bir şato alsın prensler prensesler yetiştirecem de ev olmaz malikane hiç olmaz şato yada saray başka yolu yok

bencede :27:bir şato lazım....:26::26:
bize bide kabak tan bir at arbası külkedisinde ki gibi....şatonun dışında şövalyeler :47:beklesin:41::41: prens ve prensesciklerimizi....:emir_bebek:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:biz kocişle :123:tahta oturur ordan herşeyi kontrol ederiz....
biz tahta geçince ben emrederim merak etmeyin siz... hepinize beleş :27::27::28::28:tüp tedavisi ......hahhaaaaaa:9::9::9:

kız bakma çogu laf olsun diye söylerler zaten o yüzden sır gibi saklıyorum tüp bebek meselesini eşim dışında kimse bilmiyor ne onun ailesi ne benim ailem ne me lazım köçekli kurban biri bir laf der zoruma gider en iyisi susmak boşver

bizde benim taraf biliyo öbür tarafa hiç demedik bide onlarnan uğraşamam sürekli sorgu sual öffffff :19:
:19::19::19:

Back
X