şu tadavi işlerini bi bitirsekte bebeye şebeye boğulsak gııı valla meleğin dediği gibi bebek görmeye gitmek istemiyom anam konu belli eeeee siz naptınız oluyo az kaldı dalacam birilerine yawwwnapsın manyak işte işemedi altına yigenlerim tekmeledi kaçtılar:))
heee yap dokuzu gör gününü elin boktan çıkmaz anam
şu tadavi işlerini bi bitirsekte bebeye şebeye boğulsak gııı valla meleğin dediği gibi bebek görmeye gitmek istemiyom anam konu belli eeeee siz naptınız oluyo az kaldı dalacam birilerine yawww
Kızlar merhaba kontrolden geldim şimdi herşey yolunda gıbı...yarın yıne gıdıcem...zaten ilaçlar allak bulllak ediyo birde hergun gidip kan ver sıra bekle ...çok yorucu bir süreç ama çektiğimiz sıkıntılara değer inşallah..hepinizi opuyorummm:)))))))))
çıkar çıkar....
ana kraliçe olucam ben kocişim:98: bize bir malikane alıcak...böyle içinde dadılarhizmetçiler olan bende yan gelip yatarım artık....
çocuklardadadılarının başında neyaparsa yapsın...
ayyy histmeden kesmeleri daha iyi bana bakacaklar var o yönden iyi valla kesilmeye razıyım altan acı çekmek istemirum artık hele doğum fena aaaa
kız naptın sen yeni masal alis çocuklar diyarında yada pamuk prenses ve 9 cüceler
benimde ablamnan (3 çocukla nasıl olcak bilmiyorum) anam bakar kv yi istemem ben yawww eltimin doğumunda gördüm nasıl baktıklarını sıpayı açlıktan sarılık ettiler
dal benim yerimede dal millete ne oluyosa bizde bılktık bu laflardan
yeni bir masalçıkartırız valla.....ay be hayale bak ne hayal ama...
hee yawww benim yerime doğum kontrol planı yapıyolar gııı neymiş bi sene geçmiş tadını çıkarmışım artık doğurmalıymışım sanki bunlar bakacak küfür etcem olmaycek biliyonnu banlanmak istemiyom anlayın yani
hadi ya peki başka yolu yokmu belki ozamana kadar başka icat çıkar normal doğum sezeryan yada süpriz doğum
hee yawww benim yerime doğum kontrol planı yapıyolar gııı neymiş bi sene geçmiş tadını çıkarmışım artık doğurmalıymışım sanki bunlar bakacak küfür etcem olmaycek biliyonnu banlanmak istemiyom anlayın yani
aman ne bilim gıııı o zaman gelsin inşallah bakarık çaresine sürünü sürüne bakarım sıpalarıma
cesaretin varsabanlan hahhhaaaaaaaa
bu transferden sonra ki durum hani 2 saat bekletiyolarmış ya yataktamı bekliyosun yoksa amliyat çatalındamı
eşine söyle derhal bir şato alsın prensler prensesler yetiştirecem de ev olmaz malikane hiç olmaz şato yada saray başka yolu yok
kız bakma çogu laf olsun diye söylerler zaten o yüzden sır gibi saklıyorum tüp bebek meselesini eşim dışında kimse bilmiyor ne onun ailesi ne benim ailem ne me lazım köçekli kurban biri bir laf der zoruma gider en iyisi susmak boşver
2 aşılama yapıldı olmadı ilk tüp denememiz
kız kocacık baksın ne olsa suç ortağı işi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?