kız zilliler ben geldim yine büsürü kaynatmışınşz bensiz küstüm haaaa cadıler sizi
nabersiniz gı keyifler iyi maşallah fatoşum sen nööörün gııı ???????????
fatoşda ne yapsın işte son günlerde altına işemeye başladı...:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız zilliler ben geldim yine büsürü kaynatmışınşz bensiz küstüm haaaa cadıler sizi
kız küçücük bi iğneden korkuyon, doğuma nasıl gidecen![]()
napim canım benim iyiyim şükür bugun keyfim yerinde :))
hoşgeldin canım fatoş altına salıveriyomuş ta bundan sonra tüp bebek tarihini fatoş değiştirdi
transferden sonra altına kaçıran hamiledir demekmiş yaaaaaaaa daha neler duyucaz allahım...
Kız ben 4 kez yaptırdım bilseydim tutacağını böyle her defasında salardım o zaman hepsi tutsaydı ooooooo bir ordu kadar çocuğum olurdu 3+3+2+1=9 çocukYapardı vallaa ooooooooo
![]()
biri doğummu dedi ben ödleğim canım sezeryanla işi bitirecem artık ruhum duymaz
bak yaaaaaaaaaa lafçıya şurda sır verdik bayrak etti bizi:)ahahhahahahahhafatoşda ne yapsın işte son günlerde altına işemeye başladı...:)
Kızlar ilaçlara başladım buğün 5. günüm ama doktor bugün ilk defa polip gördüğünü ve bu şekilde transfer olamayacağını söyledi şok oldum çok üzgünüm ne yapmam lazım ki çok bunaldım birisi beni duysun lütfen....
hoşgeldin canım fatoş altına salıveriyomuş ta bundan sonra tüp bebek tarihini fatoş değiştirdi
transferden sonra altına kaçıran hamiledir demekmiş yaaaaaaaa daha neler duyucaz allahım...
kız ben 4 kez yaptırdım bilseydim tutacağını böyle her defasında salardım o zaman hepsi tutsaydı ooooooo bir ordu kadar çocuğum olurdu 3+3+2+1=9 çocukyapardı vallaa ooooooooo
![]()
sıkıntı yapma bir dahaki kontrolü bekle çok haklısın üzülmekte banada gripten sonra erteleyelim dedi çok üzülmüştüm ama yapma hayırlısı demen lazım canım canından önemli değil ilk önce senin saglığın önemlikızlar ilaçlara başladım buğün 5. Günüm ama doktor bugün ilk defa polip gördüğünü ve bu şekilde transfer olamayacağını söyledi şok oldum çok üzgünüm ne yapmam lazım ki çok bunaldım birisi beni duysun lütfen....
ahahahahahaha 9 çocuk:)işeseydin
napsın manyak işte işemedi altına yigenlerim tekmeledi kaçtılar:))sen nasılsın kuzum gııııı özledim valla yawwwww gadaların aldığım![]()
vallaalırdım 9 çocuğu bakardım keyfime ana kraliçeler gibi...
![]()
sezeryandan sonra bakanın olmazsa görürüm totonu kızım ameliyat kolaymı ablamdan gördüm nasıl olduğunu mecbur kalmadıkça kestirmem kendimi
![]()
tatlı telaşlar olsun bunlar canım inşallah sonu güzel olurkızlar merhaba kontrolden geldim şimdi herşey yolunda gıbı...yarın yıne gıdıcem...zaten ilaçlar allak bulllak ediyo birde hergun gidip kan ver sıra bekle ...çok yorucu bir süreç ama çektiğimiz sıkıntılara değer inşallah..hepinizi opuyorummm:)))))))))
sen nasılsın kuzum gııııı özledim valla yawwwww gadaların aldığım![]()