• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

kız zilliler ben geldim yine büsürü kaynatmışınşz bensiz küstüm haaaa cadıler sizi
nabersiniz gı keyifler iyi maşallah fatoşum sen nööörün gııı ???????????

hoşgeldin canım fatoş altına salıveriyomuş ta bundan sonra tüp bebek tarihini fatoş değiştirdi
transferden sonra altına kaçıran hamiledir demekmiş yaaaaaaaa daha neler duyucaz allahım...
kız ben 4 kez yaptırdım bilseydim tutacağını böyle her defasında salardım o zaman hepsi tutsaydı ooooooo bir ordu kadar çocuğum olurdu 3+3+2+1=9 çocuk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: yapardı vallaa ooooooooo:52::52::52::52::52::52::52::52:

Kızlar ilaçlara başladım buğün 5. günüm ama doktor bugün ilk defa polip gördüğünü ve bu şekilde transfer olamayacağını söyledi şok oldum çok üzgünüm ne yapmam lazım ki çok bunaldım birisi beni duysun lütfen....

hoşgeldin canım fatoş altına salıveriyomuş ta bundan sonra tüp bebek tarihini fatoş değiştirdi
transferden sonra altına kaçıran hamiledir demekmiş yaaaaaaaa daha neler duyucaz allahım...
Kız ben 4 kez yaptırdım bilseydim tutacağını böyle her defasında salardım o zaman hepsi tutsaydı ooooooo bir ordu kadar çocuğum olurdu 3+3+2+1=9 çocuk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Yapardı vallaa ooooooooo:52::52::52::52::52::52::52::52:

ahahahahahaha 9 çocuk:)işeseydin

Kızlar ilaçlara başladım buğün 5. günüm ama doktor bugün ilk defa polip gördüğünü ve bu şekilde transfer olamayacağını söyledi şok oldum çok üzgünüm ne yapmam lazım ki çok bunaldım birisi beni duysun lütfen....

bilemedim ki:53::53: canım hiç duymadım tedavi sırasında polip bulunan kadın hastalıkları bölümüne bir bak istersen

kız ben 4 kez yaptırdım bilseydim tutacağını böyle her defasında salardım o zaman hepsi tutsaydı ooooooo bir ordu kadar çocuğum olurdu 3+3+2+1=9 çocuk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: yapardı vallaa ooooooooo:52::52::52::52::52::52::52::52:

aklımd aben yapıyım bari gııııı
delimiyik neyik yawwww mevzuya bak hahahahaahhah:33:
:33::33::33:

kızlar ilaçlara başladım buğün 5. Günüm ama doktor bugün ilk defa polip gördüğünü ve bu şekilde transfer olamayacağını söyledi şok oldum çok üzgünüm ne yapmam lazım ki çok bunaldım birisi beni duysun lütfen....
sıkıntı yapma bir dahaki kontrolü bekle çok haklısın üzülmekte banada gripten sonra erteleyelim dedi çok üzülmüştüm ama yapma hayırlısı demen lazım canım canından önemli değil ilk önce senin saglığın önemli

:nazar::nazar::nazar::nazar:HADİ BEN KAÇAR ÇOK GÜLDÜM BUGUN İLK DEFA SOKAGA ÇIKACAM KIZ KARDEŞİM ARABAYLA GEZDİRCEK AYAKKABI ALMIŞ ONU DEĞİŞTİRMEYE FELAN GİDİCEZ ÇOK ÖPTÜM :)

Kızlar merhaba kontrolden geldim şimdi herşey yolunda gıbı...yarın yıne gıdıcem...zaten ilaçlar allak bulllak ediyo birde hergun gidip kan ver sıra bekle ...çok yorucu bir süreç ama çektiğimiz sıkıntılara değer inşallah..hepinizi opuyorummm:)))))))))

sezeryandan sonra bakanın olmazsa görürüm totonu kızım ameliyat kolaymı ablamdan gördüm nasıl olduğunu mecbur kalmadıkça kestirmem kendimi :27:
:27::27::27::27:

ayyy histmeden kesmeleri daha iyi bana bakacaklar var o yönden iyi valla kesilmeye razıyım altan acı çekmek istemirum artık hele doğum fena aaaa

kızlar merhaba kontrolden geldim şimdi herşey yolunda gıbı...yarın yıne gıdıcem...zaten ilaçlar allak bulllak ediyo birde hergun gidip kan ver sıra bekle ...çok yorucu bir süreç ama çektiğimiz sıkıntılara değer inşallah..hepinizi opuyorummm:)))))))))
tatlı telaşlar olsun bunlar canım inşallah sonu güzel olur

Back
X