• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

kızlar mümkünse sonda taktırmayın derim çook can yakıyo hem bide bebeğe zarar verir bence ben öyle düşünüyorum.....:52::52::52::52:

valla bana hep sürgü verdiler.. Allah'tan öyle biseye gerek duymadılar.. canım tatlıdır da biraz :17::52:
bi keresinde .. islem bitince sürgüyü hemen verdiler e bi yaptım epeyce..
baktım bitmiyo.. odaya geçtim yine sürgü... e tabi sürgüyü verinceye kadar arada saldım.. fatma nasıl iyi yaptım mı, :17::17: biraz da çarsaf ıslandı değistiler :9::9::9:
neredeyse tüp bebekte basından sonuna yapılan bütün islemlerin en güzeli bu rahatlıyosun bi kere .. daha ne olsunn :17::17::17::9::9::9:

Son düzenleme:
Kızlar merhaba kontrolden geldim şimdi herşey yolunda gıbı...yarın yıne gıdıcem...zaten ilaçlar allak bulllak ediyo birde hergun gidip kan ver sıra bekle ...çok yorucu bir süreç ama çektiğimiz sıkıntılara değer inşallah..hepinizi opuyorummm:)))))))))

evt yaaa.. istenilen zamana gelinceye kadar kan + ultrason..
yine baslıycak benim dee :5:
Allahım hepimize sıkıntılarımızın karsılığında yüzümüzün güldüğü günler nasip eylesin insaAllah :nazar::nazar::nazar:

şu tadavi işlerini bi bitirsekte bebeye şebeye boğulsak gııı valla meleğin dediği gibi bebek görmeye gitmek istemiyom anam konu belli eeeee siz naptınız oluyo az kaldı dalacam birilerine yawww:41:
:41::41::41::41::41:

walla hee.. basına gelmeyen anlamıyo,:47: halden de anlamıyo :19:
demen gibi dalmaya az kaldı he :31:
ee siz naptınız sorununa uyuz oluyorumm :37:
geçende biri tlfon açıp deli etti beni , teli binbir seylerle kapattım :31:

faaaaatoş fatoş nerdesin çarşıya falan çıkacam demişin aman gözünü sevim altını bezlesin teyzeme sölede zaten o alışıktır seni bezlemeye küçükten. çarşıdada oraya buraya fazla takılma kokan ha ekşi ekşi :) hahahhahhhah

faaaaatoş fatoş nerdesin çarşıya falan çıkacam demişin aman gözünü sevim altını bezlesin teyzeme sölede zaten o alışıktır seni bezlemeye küçükten. çarşıdada oraya buraya fazla takılma kokan ha ekşi ekşi :) hahahhahhhah

iyi güldüm bugün hahhhaaaaaaa:3::3::3::3:

walla hee.. basına gelmeyen anlamıyo,:47: halden de anlamıyo :19:
demen gibi dalmaya az kaldı he :31:
ee siz naptınız sorununa uyuz oluyorumm :37:
geçende biri tlfon açıp deli etti beni , teli binbir seylerle kapattım :31:

şu tüp sıpamı bi yapıyım ohhh mis bakcam keyfime inşallah dün benim herifle hayal kuruyoz yatağın yanına beşiği koyarız falan dieayy bi hoşuma gitti allahım isteyen herkese nasip etsin kızzz kolay değil yani dediğin gibi başına gelmeyene masal gibi geliyo :43:
:43::43::43::43:

şu tüp sıpamı bi yapıyım ohhh mis bakcam keyfime inşallah dün benim herifle hayal kuruyoz yatağın yanına beşiği koyarız falan dieayy bi hoşuma gitti allahım isteyen herkese nasip etsin kızzz kolay değil yani dediğin gibi başına gelmeyene masal gibi geliyo :43:
:43::43::43::43:

ne zaman başlıyon bacım sen tedaviye karar verdinmi yaptıracağın yere?

fatoşa eskinin naylon donları olurdu onlardan alsak göndersek barii gııııı hahahahahahahah:52:
:52::52::52::52:

ne zaman başlıyon bacım sen tedaviye karar verdinmi yaptıracağın yere?

acıbademe gitcem kızz senin doktora
geçen ay adet 5 gün önce oldu sevindim deli gibi şubat sonuna başlarım die yaww inşallah bu seferde 5 gün geri atar :52:
:52::52::52:
bian evvel başlamak istiyom toprağım

acıbademe gitcem kızz senin doktora
geçen ay adet 5 gün önce oldu sevindim deli gibi şubat sonuna başlarım die yaww inşallah bu seferde 5 gün geri atar :52:
:52::52::52:
bian evvel başlamak istiyom toprağım

inşallah kuzum hadi hayırlısıyla, ama bak senden ne istiyorsa tahlil histereskopi hepsini yaptır. ben kaçtım onlardan bak olmadı. şimdi yaptıracam.

hastaneden aradılar bizim iyi giden 8 yumoş hala devam ediyomuş bu arada çarşamba transfer olacam da saatini daha söylemedler narkoz veriyolarmı acaba

hastaneden aradılar bizim iyi giden 8 yumoş hala devam ediyomuş bu arada çarşamba transfer olacam da saatini daha söylemedler narkoz veriyolarmı acaba

hayır canım narkoz vermezler transferde kolay bir işlem ama idrara sıkışık olmak biraz yoruyor insanı hadi hayırlı olsun inşallah. kaçıncı gün embriyosu olacak canım.?

tahlil tamammda histeroskopi nekine ???
sen yine aynı doktoramı gitcen kızzz:34:
:34::34::34:

histereskopi rahime kamerayla girip ne var ne yok hepsini görüyorlar yani rahimde olan şekil bozukluğunu, polip miyom ve tüplara ait sorunlar , yapışıklık v.s yani kısaca ultrasonda görmediği herşeyi görebiliyor ve o anda düzeltiyor.

bana rahim hafif çatal gibi demişti. histereskopi ile düzelir dedi. ama ben pek oralı olmamıştım şimdi bu tedaviden önce onu yaptıracam . evet canım yine turgut beye gidecem sanırım.

histereskopi rahime kamerayla girip ne var ne yok hepsini görüyorlar yani rahimde olan şekil bozukluğunu, polip miyom ve tüplara ait sorunlar , yapışıklık v.s yani kısaca ultrasonda görmediği herşeyi görebiliyor ve o anda düzeltiyor.

bana rahim hafif çatal gibi demişti. histereskopi ile düzelir dedi. ama ben pek oralı olmamıştım şimdi bu tedaviden önce onu yaptıracam . evet canım yine turgut beye gidecem sanırım.

rahimfilmi çektirdiydim ayy gerek görmez heralde ama faydası olacaksa herşeyi yaptırırm
tedaviye bu ay başlıyonmu bacım :16:
:16::16::16:

Back
X