zaten bana o günden alışkanlık kaldı galiba salıvermek transferden sonra salıverebiliyosun:)transfer bitene kadar tutarım ama sonra salıveririm yoksa onadamı doktor izin vermiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten bana o günden alışkanlık kaldı galiba salıvermek transferden sonra salıverebiliyosun:)transfer bitene kadar tutarım ama sonra salıveririm yoksa onadamı doktor izin vermiyor
Gonal f biliyorum da. diğerini bilmiyorum..
o iğneler çok basit birsey.. yatmaya gerek yok ki..
ben otururken yapıyodum, karın etrafından ..
ama 2. yada 3. cüydü.. ellerim titremeye baslamıstı.. yapamamıstım benim yerime, esim yada yengem yapmıstı.. kolumun üst arka kısmındarnsimdikinde ne olur bilmiyorum
![]()
he bacım sen işe kocan temizlesin ben annemlerdeydim yazık annem koslayla sildi dur eve gidincede işeyeyim herif silsin bütün intikamımı alayım onda ahahahahahah:))
bu forumu o kadar gezdim bizim topic varya aldı başını gidiyor kilit gelmese bari:))
transfer bitene kadar tutarım ama sonra salıveririm yoksa onadamı doktor izin vermiyor
Benim göbekten yapılıyor kendim yapıyorum
Benim göbekten yapılıyor kendim yapıyorum
vay vayyyyyyyyyyyyy:)))))süper:))totem yapalım altına işiyenin bebegi tutsun totemi:)haftanın bir günü bizim topik işeme günümüz olacak okaadaadddddarr adet böyle bebiş kesin tutacak :26:![]()
o iğneyi ben hiç yapamamıştım hep acilde vurdurdum çok korkağım kız
islem bitene kadar... yoksa ondan sonra salış serbest
altına ya sürgü veriyolar, yada sonda takıyolar
senin ilik denemen mi cnm :44:
vay vayyyyyyyyyyyyy:)))))süper:))totem yapalım altına işiyenin bebegi tutsun totemi:)
o iğneyi ben hiç yapamamıştım hep acilde vurdurdum çok korkağım kız
tühhhhh yaa bendemi altıma işeseydim o zaman tutarmıydı acep bebişlerim:).:)
evet canım ya iyice delirdi bu bebekler gelmedn yedi kafayımelekkkkkkk şimdi gülmeketen yiğenleri oynatacak yerinden bu deli manyak ya
kızlar artık ben çook mecbur kalmadıkça kimseye gitmiyorum bebek görmeye....dayanamıyorum gidersemO duyguları bende çok yasadım alışveriş merkezine gittiğimizde hep benim gözüm çocuk kıyafetlerinde kalıyor Burda bu kış içinde 12 kişi doğum yaptı onlara hediye almaktan çocuk görmeye gitmekten psikolojim bozuldu her çocuk görmeye gıttığimde dudağım uçakladı![]()
senin adam bi dükkan daha açsın bence senin bez< masrafını karşılamak için deme amabak ben bunu düşünmemiştim kocacacazım gecede işe çıksın:))b.kkk bezi almak için:)
all canım hatta transferden çıkar çıkmaz yap ilk testi hepiniz yediniz kafayı yaaaaaaaaaaakız öyle deme transferden sonra 12 ile 15 gün sonra belirlenecekmiş ya ben 15 tane test alacam hergün bir tane deneyecem hangi gün yutarsa artık hehehehhehee
islem bitene kadar... yoksa ondan sonra salış serbest
altına ya sürgü veriyolar, yada sonda takıyolar
kesin bidahaki sefere işe bak nasıl tutacak yigenlerim:)ahahhahahtühhhhh yaa bendemi altıma işeseydim o zaman tutarmıydı acep bebişlerim:).:)
napim canım benim iyiyim şükür bugun keyfim yerinde :))kız zilliler ben geldim yine büsürü kaynatmışınşz bensiz küstüm haaaa cadıler sizi
nabersiniz gı keyifler iyi maşallah fatoşum sen nööörün gııı ???????????