,bak ben bunu düşünmemiştim kocacacazım gecede işe çıksın:))b.kkk bezi almak için:)
ahahahhahahha salaaaaaaaaaaaaaaak salak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
,bak ben bunu düşünmemiştim kocacacazım gecede işe çıksın:))b.kkk bezi almak için:)
bizde dün çarşıya çıktık eşimle bebek mağazalrının önünden geçtik offffffiçim yine çoook burkuldu allah kimseye yaşatmasın çook zor....
inş hepimiz için bu yıl bebeksizgeçen son yılımız olsun ............
O duyguları bende çok yasadım alışveriş merkezine gittiğimizde hep benim gözüm çocuk kıyafetlerinde kalıyor Burda bu kış içinde 12 kişi doğum yaptı onlara hediye almaktan çocuk görmeye gitmekten psikolojim bozuldu her çocuk görmeye gıttığimde dudağım uçakladı![]()
he zaten o bir kesin türünün son örneği olduğun. abovvvv birde ikiz olursa melekkkkk birde bu etti 3 adam ne yapsın biri öküzkadar bir bezde paklamaz bunu hasta bezi falanda alır enişte. yazık ya açok üzülürüm ha enişteye.
gel herzaman canım sende takıl burda insan stres atıyo...
hele bide baksana kimilerininaltına kaçırdığını duyunca hahhhaaaaaaaaa
![]()
melekkkkkkk şimdi gülmeketen yiğenleri oynatacak yerinden bu deli manyak ya
diclem.. yumurta toplama islemi sırasında , ameliyat ortamı soğuk olduğu için demin anlattığın olabilir bence ama, yinede haplar, ilaçlar da değisiklik gösterir,. benimde diğer önce ki 3 denemem de az çok aynıydı kullanılan ilaçlar ama, yinede bir sonrakinde değisik biseyler kullanılmıstı.. suan tam hatırlamıyorum ama, yumunta toplamı isleminden sonra ağrı oluyordu :26:sen yine ihmal etme, ağrı kesicini kullan, geçer transfere kadar insaAllah![]()
İğneleri yaparken yatıyormıuydun ben hiç yerimde durmuyorum her gün bir şeyler çıkıyor
birileri bana imadamı bulundu sidikli felan gibisine :))yok yok yapamazlar heralde cesaret edemezler ederlerse evlerine misafirliğe gelir salona en güzel kanepesine kaçırırım ona göre hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm AKILLI OLUN HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
işeseydin bu gece sal gitsin :)insallah geçer kız beni üşüttüler amelliyatta ozaman bari bir ufo koysalarmış zaten senelerdir idrar yolları enfeksiyonum var yaz kış çorala yatıp kalkıyorum sık sık idrara çıktığım için dün gece bir dakka uyku uyuyamadım 5 dakkada bir tuvalete iyikide uyumadım ya bende altıma işeseydim
tamam bebısııımmmm :) soz dınlıycemmmm. . Hele o buyuk gun gelsınnn bakarız caresıne :)
gel herzaman canım sende takıl burda insan stres atıyo...
hele bide baksana kimilerininaltına kaçırdığını duyunca hahhhaaaaaaaaa
![]()
insallah geçer kız beni üşüttüler amelliyatta ozaman bari bir ufo koysalarmış zaten senelerdir idrar yolları enfeksiyonum var yaz kış çorala yatıp kalkıyorum sık sık idrara çıktığım için dün gece bir dakka uyku uyuyamadım 5 dakkada bir tuvalete iyikide uyumadım ya bende altıma işeseydim
he ya altınaıza işemediyseniz ümidi kesin direk negatif ahahahhahahha:))
oyyyyyyyyyyyy ikiye ayrıldım gülmekten karnımı tuta tuta bebeklerim düşecek şimdide çok gülmekten altıma kaçıracam:))ahahahhahahahahhahahah![]()
işeseydin bu gece sal gitsin :)![]()
yokk yaaaa şaka yapıyodurrr meleğimmm...altına filann işememişdirrrr fadimemm...hem öle bile olsaa ilacın yan etkidirrr belkiii...
Kıyamamm ben onaa yaaaa <3 ikizlerr yaramaz olucakk galibaaa...
ayyy bişey dicem kız şimdi kabızlık için doktor şurup verdi bende kullandım ishal oldum bıraktım ama hala ishal geçmedi transferde birde idrara sıkışık gel diyo abooooooo kız ben zten tutamıyorum ozamanda ben batırmıyım ortalığı korkmaya başladım![]()
abartma lütfen ben işedim sen sssssscan heralde ya bir durun gülmekten nefes alamıyorummmmmmmmmmmmmmmayyy bişey dicem kız şimdi kabızlık için doktor şurup verdi bende kullandım ishal oldum bıraktım ama hala ishal geçmedi transferde birde idrara sıkışık gel diyo abooooooo kız ben zten tutamıyorum ozamanda ben batırmıyım ortalığı korkmaya başladım![]()
Gonal f , cetrotide ,hangi iğneleri ?
işeseydin bu gece sal gitsin :)![]()
Gonal f , cetrotide ,
he bacım sen işe kocan temizlesin ben annemlerdeydim yazık annem koslayla sildi dur eve gidincede işeyeyim herif silsin bütün intikamımı alayım onda ahahahahahah:))tamam kız transferden sonra gece altıma işeyecem kocam sorsa diyecemki eeeeee tüp bebek denemeleri böyle oluyomuş adet böyle diceemmmm![]()
82:
ayyyy şu idrara sıkışık olma durumu beni çok kasıyo yaaa
bu olmadan da transfre almıyolar..![]()