dicleemm.. hayırlısı olsun bitanem
bu çok sık idrara çıkman hayrlı bir durum.. Rabbim güzel sonuçlar alabilmeyi nasip eder hep insaAllah![]()
bende altıma işemişim abla hamilemiyim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dicleemm.. hayırlısı olsun bitanem
bu çok sık idrara çıkman hayrlı bir durum.. Rabbim güzel sonuçlar alabilmeyi nasip eder hep insaAllah![]()
üzlme zaten canım sen sağlıklı olduktan sonra yine denersin takmaiyim meleğim çok şükür var herşeyde hayır Rabbim başka dert vermesin. çok üzülmedim zaten ben hayırlıysa ver diye dua etmiştim demekki bu sefer hayırlı değilmiş.
test yapammı test yapammı yapamda kabak gibi tek çizğiyi görüp bunalıma gireyim:)))çok sıkıldım yatmaktan be yaaaaaaaaaaaaaaaa
az kaldı dayanamayrummmmmmmmmmmmmmmmm cigarasızlık heryerlerime vurdu:))
nihal canım bu kız kafayıhımmm ciğarasızlık heryerine vurdu ölemi sen gel buraya ben nasıl vuruyorum görürsün o zaman kız deli manyak daha sığara derdindemisin yarım akıllı. zaten sığara için acele ediyor meleğim bu belli olsamda zıkkımlansam diye.
bende altıma işemişim abla hamilemiyim :)
kızım ben kesin hamileyim millet sık idrara çıkıyor ben altıma işemişim bu daha büyük belirti:)hımmm ciğarasızlık heryerine vurdu ölemi sen gel buraya ben nasıl vuruyorum görürsün o zaman kız deli manyak daha sığara derdindemisin yarım akıllı. Zaten sığara için acele ediyor meleğim bu belli olsamda zıkkımlansam diye.
bu arada herkeslere hayırlı haberler alabileceği birgün diliyorum
e nasılsınız bakalım
geriden takip etmeye çalıstığım kadarıyla cvp vermeye çalısıyorum ..![]()
kızım ben kesin hamileyim millet sık idrara çıkıyor ben altıma işemişim bu daha büyük belirti:)
hoşgeldin umut81.........nasılsın
![]()
kızım ben kesin hamileyim millet sık idrara çıkıyor ben altıma işemişim bu daha büyük belirti:)
zaten dikkat et kabız olma bide biraz eşine de naz yapmayıda unutma he bak ben ikizlerimizi taşıyorum falan diye.....
ayıptır söylemesi ben hep nazlanıyodumo bahane ile her işi yapıyodu tabi
bide bana ilk ikisinde 3 tane koymuşlardı diyoduk şimdi bunlar 3 taneden kendileri bölünürde 4tane olursa falandiye
oooooooammma atmışım bende he.........
![]()
öylemi canım çok istiyorum biran önce yapsamda kurtulsam
alt yazın ne kadar uyuyor hepimize..
yürek sızım, alın yazım![]()
Mrb kızlar nasılsiniz bugün iğnemin 7.gunu belim çok ağrıyor sizde de oldumu ağrı
arkadaşlar bende bir tuhaflık var yumurta toplamadan 2 gün önce karnımda adet sancısı gibi agrı başladı ben çatlatma iğnesi vurdum onsan sandım sonra yumurtalar toplandı karnımda şişlik sık idrara çıkma mide bulantıları kasıklarda batma falan ben geçecek diye bekliyorum şimdide ara ara kusmaya başladım bu normalmi yoksa bendemi farklı gösterdi bir arkadaşım hamile olmayasın diyor tabi tüp bebek yaptığımdan haberi yok kendince belirtilere karşı söyledi öyle bir durum olması mümkünmü
valla sen iyice kafayı bozdun heee ne işemesi ya hu...
bebeğinin çatlak bir annesi olsun
istemiyosan kendine gel deli şey....
![]()
çok tatlısın sen yaaa...adaşımmm meleğimmm...![]()
üzlme zaten canım sen sağlıklı olduktan sonra yine denersin takma
nihal canım bu kız kafayıbozdu bencede ne dediysem dinlemiyo şimdide sigara
krizinde galiba