• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Sag ol canim aminn.. Bende ilk kez duydum aslinda kanser hastalarina kullaniliyormus hucre yenileyiciymis dr.um opu dan once onu enjekte edecek. Transferden sonra da gobekten yapacakmisim.. Sifa olur insallah benim 4.denemem olacak..

aynen canım benimde 4.denemem olucak.2 kez tup bebek denedim sonuç negatifle sonuçlandı:( 3.tup bebek aşamasında da yumurtalar döllenmediği için tedavim iptal oldu.inşallah bu dörduncu de yuzumuz guler

eşine spermiyogram yapıldımı tatlım ??????
biraz baştan salma yapmışlarda hayırlısı canım yaaaaaaaaaa:34::34::34:

yapıldı cnm,,bir sorun çıkmadı sperm testinde..ayın 16 sında herşey belli olacak..şuan ilk 3 güne göre daha iyiyim..ağrım yok artık..ara ara kasığıma ağrı giriyor o kadar

aynen canım benimde 4.denemem olucak.2 kez tup bebek denedim sonuç negatifle sonuçlandı:( 3.tup bebek aşamasında da yumurtalar döllenmediği için tedavim iptal oldu.inşallah bu dörduncu de yuzumuz guler

Ben 3 kez denedim 2 si dusukle sonuclandi 1 negatif aldim 1 tane de iptal olan tedavim var igneleri kullandim ama gerisi gelmedi.. Dedigin gibi bu son olur insallah meleklerimiz gelir..

canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah:52::52::52::52:

oley oley oley :)
sağolun kızlar
rabbim yumoslarini sana bagislasin, benimde ins haftaya dondurulmuş transferim olacak tek embriyo ile cozulurken bisicikler olmaz yumoslarima allahim korusun...
sizin kacinci denemeniz,hangi ilaclari aldiniz bu donemde ?
bu benim 3. denemem 1. denemem negatifti dondurulmuşum bile olamamıştı.2. denememden bir kızım var 22 aylık ilk kez 2. tedavimden kalan 5. gün dondurulmuş embriyolarla denedim dondurulmuşlarla çok kolay tedavi oldu benim ağızdan ilaç aldım estrofem, ecoprin,folbiol bir de son zamanda jel kullanmaya başladım günde 2 kezdi pozitif çıkınca 1 kereye indirdi doktorum öteki tedavilere göre çok kolaymış stres yapmayın bol dua edin ben başından beri olacakmış gibi hissediyordum inşallah sizede nasip olur
Allah tamamını erdirsin inşallah canım sevindim senın adına.bizlerede en kısa zamanda evlat versin rabbbim inşallah ..amiinn
sağol Allah sizlerede nasip etsin inş.
slm bende bir dahaki ay dondurulmuşlarla deneyeceğim sen ne kadar sonra dondurulmuşlarla denedin ben ocakta tek embriyoyla 3.gün embriyosu denemiştim olmadı senin nasıldı allah kazasız belasız bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin evladına kavuştursun inşallah
cümlemizi inşallah ben 2010 yılı temmuz ayında kızıma hamile kalmıştım kalanları da dondurmuştum 4 tane 5. gün embriyosuydu 2 tane transfer edildi

Ben 3 kez denedim 2 si dusukle sonuclandi 1 negatif aldim 1 tane de iptal olan tedavim var igneleri kullandim ama gerisi gelmedi.. Dedigin gibi bu son olur insallah meleklerimiz gelir..

amin canım inşallah.Allahtan ümit kesilmez...kuzenlerim benden 1 sene önce evlendiler bir tanesi 3. çocuğu doğurdu,diğeri 2.çocuğu...Allahım nasıl üzülmeyım istemeden hamıle kaldım dıyolar bır de :(((çok zor bir süreçten geçiyoruz Allahım sabır ver....

amin canım inşallah.Allahtan ümit kesilmez...kuzenlerim benden 1 sene önce evlendiler bir tanesi 3. çocuğu doğurdu,diğeri 2.çocuğu...Allahım nasıl üzülmeyım istemeden hamıle kaldım dıyolar bır de :(((çok zor bir süreçten geçiyoruz Allahım sabır ver....

Amin canimm bende senden farkli degilim esimle 13 yildir birlikteyiz 7 yildir da evli biz tanistigimizda bizden kucuk olanlar evlendiler coluk cocuk sahibi oldular. Kendimi cok kotu hissediyorum ama sinavimiz buymus diyorum. En guzeli Rabbimize teslim etmek kendimizi en guzelini o biliyor. Elbette emeklerimizin, gozyaslariyla ettigimiz dualarin karsiligini verecektir..Allah hicbirimizin yuvasini, kucagini cocuksuz birakmasin..Amin..

tatlım ben ankaraya 3 saat uzakta oturuom..ben transfer gunu otelde kaldım...riske atma, 1 gece kal

Bende istanbulda yasiyorum ankara baskentte tedavi goruyorum. Takiplerim burada baskent hastanesi polikliginde oluyor. Transferim olursa hastanenin karsisinda oteller var 1 gece kalip ertesi gun arabayla yola cikmayu dusunuyoruz. En azindan yatarak rahat gelirim gibi geliyor.. Senin nerede oldu tedavin ankarada?

Amin canimm bende senden farkli degilim esimle 13 yildir birlikteyiz 7 yildir da evli biz tanistigimizda bizden kucuk olanlar evlendiler coluk cocuk sahibi oldular. Kendimi cok kotu hissediyorum ama sinavimiz buymus diyorum. En guzeli Rabbimize teslim etmek kendimizi en guzelini o biliyor. Elbette emeklerimizin, gozyaslariyla ettigimiz dualarin karsiligini verecektir..Allah hicbirimizin yuvasini, kucagini cocuksuz birakmasin..Amin..

amin canım amin ...bizde 2006 yılında evlendik,ilk 3 sene istemedik,4 senedirde uğraşıyoruz işte...

slm bugun tedavinin 7. gunundeyim moralim bozuk okadar igne yaptım bi tane bile yumurta olmamıs 2tane var onlarda daha ilaclara baslamadan önce olanmıs doktorum iptal edebiliriz dedi şimdi cetrotide ignesine başladım salı gunu belli olacak durum bide rahimdede sıvı varmıs zaten 4 gundur yogun akıntım var daha önce böle bişey olmamıstı.rezerv azlıgı vardı doktor bu kadarınıda beklemiyordum dedi....

Bizde 2006 agustosta evlendik. Ben 10.ay hamile kaldim dis gebelik gecirdim. Ne olduysa ondan sonra oldu bir baktik bu zamana gelmisiz :(

evet canım ben şimdi çok kızıyorum kendime.o zamanlar hep umursamadık nasıl olsa olcak dedik.eğer cıddı bır anlamda tedavıye başlasaydık belki bu kadar uzun bı zıaman geçmemiş olucaktı ..

slm bugun tedavinin 7. gunundeyim moralim bozuk okadar igne yaptım bi tane bile yumurta olmamıs 2tane var onlarda daha ilaclara baslamadan önce olanmıs doktorum iptal edebiliriz dedi şimdi cetrotide ignesine başladım salı gunu belli olacak durum bide rahimdede sıvı varmıs zaten 4 gundur yogun akıntım var daha önce böle bişey olmamıstı.rezerv azlıgı vardı doktor bu kadarınıda beklemiyordum dedi....
canım benim aş kaç sorun ne sizin hoşgeldin aramıza

Bende istanbulda yasiyorum ankara baskentte tedavi goruyorum. Takiplerim burada baskent hastanesi polikliginde oluyor. Transferim olursa hastanenin karsisinda oteller var 1 gece kalip ertesi gun arabayla yola cikmayu dusunuyoruz. En azindan yatarak rahat gelirim gibi geliyor.. Senin nerede oldu tedavin ankarada?

genart ta oldu, zaten kızılaya yakın, orda bı otelde kaldık

Back
X