şubat ta tüp bebek:)

canlarım ben geldim...
telefondan giremiyorum nete o yüzden anca yazabildim...
dün opum yapıldı... 17 yumurtam toplandı, 12 tanesi işleme alınmış, 6 tanesi de döllenmiş.. bu sabah aradı embriyoloğum...
bana genç olduğun için salı transferin olabilir.. ama belli değil perşmbeye kadar yapılacak dedi... inş kaliteli çıkar da yüzümüz güler...
kasık ve bel ağrım oluyo ara ara....
kaçıncı gün transfer yapılması avantajlı sizce? bi bilginiz varmı?
özledim yaf sizi... varmı topikte hayırlı gelişmeler? hepsini okuyamadım.... dua buyrunn...
:)

amin inşallah bu hafta doktorumla görüşeceğim rahim ve yumurtalıklar iyiyse martta deneyeceğiz bizde dualarım seninle es es

Mehlikacım öncelikle tedavin hayırlı olsun canım.diğer tupbebek deneyımlerımden bılıyorum tabıkı 5.gun embrıyosu olursa daha kalıtelı ve tutunma olsalığı yuksek fakat kalıtelı embrıyo olupta 3.gun transfer edlılıp tutanda var bırazda şans işi sanırım.Allah isterse olur sen şimdi hiç bunlarla canını sıkma bebeişine odaklan bol bol dua et canım.bende dua ediyorum hepimiz için...sevgiler

hoşgeldin canım takılma sen 3 e 5 e nihalin blast ve 2 embriyosu yapıldı tutmadı okuyorum 2 ci gün 3 cü kalite konulanların tutuyor tabiki tıbben 5 ci gün daha avantajlı ama olmayınca ne yapssan olmuyor olursada naparsan yap oluyor benim ilk denemem tecrübemiz yoktu herşey garip geliyordu ama ben anladımki bunların hepsi tedbir taktir rabbimin o yüzden kasılma bak beni biliyosun başıma neler geldi stresten o yüzden takılma sen

haklısın canımcım daa. . elde miii :) bebişlerimi
sabırsızlıkla bekliyorum :)

ama yolculuk yapma olayı karışık biraz.. dua edin de bebişime bişey olmasınnn

listemizdeki herkes hamile kalsın ve sağlıklı bebeğine kavuşsun. aminnnnnnn, öpüyorum hepinizi, hamilelerin bebişlerini de...

fatoşum sen nasıl oldun. . bebişin nasıl? boğazın nasıl?

Son düzenleme:
listemizdeki herkes hamile kalsın ve sağlıklı bebeğine kavuşsun. aminnnnnnn, öpüyorum hepinizi, hamilelerin bebişlerini de...
aminnnnnnnn inşallah canım benim

fatoşum sen nasıl oldun. . bebişin nasıl? boğazın nasıl?
canım bogazım daha iyi yemek yemeye başladım biraz burnum bazen tıkalı bazen akıyor öle böle devam ediyor

transferden sonra hiç belirtim yok sadece gögüslerim sızlıyor oda yumurta toplamadan beri aynı arada kasık sancısı oluyor oda azcık

aman sevindimm. . daha iyi ol canım benimm

çok geçmiş olsun canım..Allah şifa versin..

canım senın transferin kaçıncı gunuydu merak ettımmm:))))))))))))

arkadaşlar birşey sorucam bu tedavimde menogon kullanıyorum da ,acaba kaç kutu kullandınız tedavi boyunca.önceden gonal f kullanmıstım bu kez doktorum menogon deniyelim dedi,5 kutu bitirdim şimdiye kadar...valla içimiz dışımız hormon oldu:)))))

Selam kizlar bende bugun ignelerin 7.gunundeyim. Gonalf 150 menagon 150 gun asiri genotropin vuruyorum onunda bugun son gunu.. Dr.um persembe opu dedi kismetse yarinda rahime filgrastim enjekte edecekler.. Hepimiz icin hayirli olsun..

Selam kizlar bende bugun ignelerin 7.gunundeyim. Gonalf 150 menagon 150 gun asiri genotropin vuruyorum onunda bugun son gunu.. Dr.um persembe opu dedi kismetse yarinda rahime filgrastim enjekte edecekler.. Hepimiz icin hayirli olsun..

amin canım hepimizin yüzü güler inşallah...senınde tedavim hayırlı olsun.filgrastim ne canım daha önce duymamıştımm bilgi verebilirmisin.

amin canım hepimizin yüzü güler inşallah...senınde tedavim hayırlı olsun.filgrastim ne canım daha önce duymamıştımm bilgi verebilirmisin.

Sag ol canim aminn.. Bende ilk kez duydum aslinda kanser hastalarina kullaniliyormus hucre yenileyiciymis dr.um opu dan once onu enjekte edecek. Transferden sonra da gobekten yapacakmisim.. Sifa olur insallah benim 4.denemem olacak..

ne kadar hassaslaştım ben yaa....
bi yerde bebek göreyim gözlerim doluyo...

aman sevindimm. . daha iyi ol canım benimm
saol canım şu bir hafta daha geçseydi sonuçları bir alsaydık inşallah

çok geçmiş olsun canım..Allah şifa versin..
amin canım çok saol benim başıma gelen kimsenin başına gelmezdi :))şans işte

canım senın transferin kaçıncı gunuydu merak ettımmm:))))))))))))
ben çarşamba transfer oldum çarşambayı saymazsan 4 cü ğün bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…