Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Gittim geldim var keseyi alttan muayene ile gördü etrafında kanamalar var düşük iğnesi yapıldı düşükle sonuçlanabilir dedi
Aaa gebelik başlamış mı korkma bende de kanama alanı vardı zamanla toparlıyor sen kendini yorma ilacı kullan güzel güzel büyür inşallah

Gittim geldim var keseyi alttan muayene ile gördü etrafında kanamalar var düşük iğnesi yapıldı düşükle sonuçlanabilir dedi
Bundan bahsediyodum olsun canım böyle olunca sonrasında hemen hamile kalınabiliyo. Sağlıklı olsaydı böyle olmazdı. Bundan sonrası çok sağlıklı olur inşallah. Kuzenim de öyle oldu doktor ara verin dedi. Ara bitince o ay hamile kaldı şimdi 6 aylık. Hepimiz için en hayırlı zaman neyese o zaman gelsinler

Rabbim her şeyin hayırlısını nasib eder bizler icin sabr edicez mukafatımız buyuk olucak İnşAllah4aylık bebegimi kaybettim bu kadar buyuyub elden gitmesinden ilk bastan olması daha hayırlı İnşAllah çabuk toparlanırsın tatlım

Başınız sağolsun hepinizin. Allah hiçbirimize evlat acısı göstermesin

Basın saolsun canım üzülmüyorum nasipte yokmuş ağrım var biraz o kötü ediyor beni

Nasipte varsa olur yoksada yapacak bişey yok nasipte yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…