- 23 Haziran 2024
- 251
- 96
- 13
- 25
Kan vermeye gideceğim şimdi. Negatif çıkarsa 3-4 gün sonra yine verecem. Sen naptınSen naptın ne durumdasın canım
Bekliyorum öyleKan vermeye gideceğim şimdi. Negatif çıkarsa 3-4 gün sonra yine verecem. Sen naptın
Muayene olamıyor musun ya gidebilirsen bence gitBekliyorum öyle
Randevu alamaya çalışıyor eşimMuayene olamıyor musun ya gidebilirsen bence git
Hepimiz için hayırlısı olsunRandevu alamaya çalışıyor eşim
Gittim geldim var keseyi alttan muayene ile gördü etrafında kanamalar var düşük iğnesi yapıldı düşükle sonuçlanabilir dediHepimiz için hayırlısı olsun
Aaa gebelik başlamış mıGittim geldim var keseyi alttan muayene ile gördü etrafında kanamalar var düşük iğnesi yapıldı düşükle sonuçlanabilir dedi
Arttı iyice sancimda var kırmızı kan geliyorAaa gebelik başlamış mıkorkma bende de kanama alanı vardı zamanla toparlıyor sen kendini yorma ilacı kullan güzel güzel büyür inşallah
O zaman tekrar bir hastaneye git canım düşük başladıysa kürtaj yaparlar içinde parça felan kalmasınArttı iyice sancimda var kırmızı kan geliyor
Doktorla görüştü eşim kendi kendine düşmesini bekleyecez sadece kan geliyor hiç parça gelmiyorO zaman tekrar bir hastaneye git canım düşük başladıysa kürtaj yaparlar içinde parça felan kalmasın
Anladım üzme kendini genelde sağlıksız olursa böyle düşükle sonuçlanıyorDoktorla görüştü eşim kendi kendine düşmesini bekleyecez sadece kan geliyor hiç parça gelmiyor
Bundan bahsediyodum olsun canım böyle olunca sonrasında hemen hamile kalınabiliyo. Sağlıklı olsaydı böyle olmazdı. Bundan sonrası çok sağlıklı olur inşallah. Kuzenim de öyle oldu doktor ara verin dedi. Ara bitince o ay hamile kaldı şimdi 6 aylık. Hepimiz için en hayırlı zaman neyese o zaman gelsinlerGittim geldim var keseyi alttan muayene ile gördü etrafında kanamalar var düşük iğnesi yapıldı düşükle sonuçlanabilir dedi
Başınız sağolsun hepinizin. Allah hiçbirimize evlat acısı göstermesinRabbim her şeyin hayırlısını nasib eder bizler icin sabr edicez mukafatımız buyuk olucak İnşAllah4aylık bebegimi kaybettim bu kadar buyuyub elden gitmesinden ilk bastan olması daha hayırlı İnşAllah çabuk toparlanırsın tatlım
Üzülmüyorum ağrım var biraz duşa girdim sıcak su belki iyi gelir diyeAnladım üzme kendini genelde sağlıksız olursa böyle düşükle sonuçlanıyor
Basın saolsun canım üzülmüyorum nasipte yokmuş ağrım var biraz o kötü ediyor beniRabbim her şeyin hayırlısını nasib eder bizler icin sabr edicez mukafatımız buyuk olucak İnşAllah4aylık bebegimi kaybettim bu kadar buyuyub elden gitmesinden ilk bastan olması daha hayırlı İnşAllah çabuk toparlanırsın tatlım
Nasipte varsa olur yoksada yapacak bişey yok nasipte yokmuşBundan bahsediyodum olsun canım böyle olunca sonrasında hemen hamile kalınabiliyo. Sağlıklı olsaydı böyle olmazdı. Bundan sonrası çok sağlıklı olur inşallah. Kuzenim de öyle oldu doktor ara verin dedi. Ara bitince o ay hamile kaldı şimdi 6 aylık. Hepimiz için en hayırlı zaman neyese o zaman gelsinler
Doktorda iletişimde ol yine mutlaka kontrole git canımÜzülmüyorum ağrım var biraz duşa girdim sıcak su belki iyi gelir diye
Dinlenince azaldı sıcak su da iyi geldi kanamada azaldı sabaha goreDoktorda iletişimde ol yine mutlaka kontrole git canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?