- 30 Haziran 2018
- 553
- 72
- 98
- 33
Bende iğne yedim hep kanama oluyordu kizim suan 5 yasindaGittim geldim var keseyi alttan muayene ile gördü etrafında kanamalar var düşük iğnesi yapıldı düşükle sonuçlanabilir dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iğne yedim hep kanama oluyordu kizim suan 5 yasindaGittim geldim var keseyi alttan muayene ile gördü etrafında kanamalar var düşük iğnesi yapıldı düşükle sonuçlanabilir dedi
Valla 7 gün kaldı hiç belirtim yok Raziye sen nasılsın ?Kizlar nasılsınız?
Bende hep devam eden kasık ağrısı var her gün ama hamile oldugumu bu ay için asla ihtimal vermiyorum onumuzdeki aya kaldı benim(Valla 7 gün kaldı hiç belirtim yok Raziye sen nasılsın ?
Canım maalesef ben kırmızıyı gördüm bu ay umutlar gelecek aya kaldıKizlar nasılsınız?
Gelecek ay birlikdeyiz İnşAllah iyi olucakCanım maalesef ben kırmızıyı gördüm bu ay umutlar gelecek aya kaldı![]()
İnşallah canım inanıyoruz basaricazGelecek ay birlikdeyiz İnşAllah iyi olucak![]()
çatlama nedir bilgilendirir misiniz? şu an hiçbir şey bilmediğimi fark ettim. böyle net tarihler falan mı oluyorHenüz bir şey yok bugün çatlamanın 7. Günü. Pazartesi kan vereceğimm
Gebelik testi gibi her gün ovülasyon testi yapıyosun. İki çizgi de aynı koyulukta olunca o gün yumurtlama günün demek. 3 gün üst üste ilişki gerekiyor. 1-2 gün sonra t çizgisi silikleşir o zaman çatlamış oluyor döllenme çatlayınca gerçekleşiyorçatlama nedir bilgilendirir misiniz? şu an hiçbir şey bilmediğimi fark ettim. böyle net tarihler falan mı oluyor
Bat da beklenen adet tarihi demek. Sat son adet tarihiarkadaşlar biz de bebek istiyoruz ama bu bat ovülasyon falan bilgilendirecek var mı
yaa tesekkur ederim ne kadar cahilmişiz biz bodoslama deneyelim demişiz. peki hamile olduktan sonra adet olunur mu?Bat da beklenen adet tarihi demek. Sat son adet tarihi
Olunmaz ama yerleşme kanaması olur bazı kişilerde. Rengi canlı kırmızı olmaz. Kahverengi veya pembemsi oluryaa tesekkur ederim ne kadar cahilmişiz biz bodoslama deneyelim demişiz. peki hamile olduktan sonra adet olunur mu?
Adete kaç gün var canım bana pozitif gibi geldiİyi geceler kızlar bu saatte içime bir kuşku düştü test yaptım ovü üstünden 10 gün geçti 3 dk içinde böyle silik bir şey çıktı hamilelik olabilir mi
Pozitif duruyor canım yarın kan ver netleşir hayırlı olsunİyi geceler kızlar bu saatte içime bir kuşku düştü test yaptım ovü üstünden 10 gün geçti 3 dk içinde böyle silik bir şey çıktı hamilelik olabilir mi
2 gün var umarım öyledir yarın bir de erken gebelik testiyle deneyeyimAdete kaç gün var canım bana pozitif gibi geldi