• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Merhaba ben 24 aralıkta kürtaj olmuştum 28 ocakta adet oldum adetim bugün bitti artık ovülasyon testi yaparak takip edeceğim inşallah sağlıklı gebelikler geçiririz😌

Selam kızlar
5 Şubatta olan reglim 30 ocakta geldi. Doktoruma gittim. Direk tüp bebeğe yönlendirdi. Hemen aynı gün gittik. Doktor sağda yumurta yok ama solda yumurtalık kisti var dedi. Vitamin verdi. Bir de vajina için fitil verdi. Prolaktinim yüksek ama onun için ilaç vermedi. Arkadaşım kendi gittiği yere değerlerimi gösterdi onlarda dostinex mutlaka kullansın dedi kafa da iyice karıştı. Ayrıca kilom çok 103 kilodayım diyete de başladık artık. 10 Eylülde de miyom ameliyatı olmuştum en az 20 cm miyom çıkardılar. Doktorlara bağlı kalmakta istemiyorum etrafımda tecrübesi olan herkesi dinlerim. Sizinde varsa bu konuda tecrübeleriniz aktarabilirsiniz. Kan değerlerim ;
Fsh: 5.12
Lh:4,09
Tsh: 1,02
Prolaktin 41.93
Estradiol: 188
Amh:0,19

çatlama nedir bilgilendirir misiniz? şu an hiçbir şey bilmediğimi fark ettim. böyle net tarihler falan mı oluyor
Gebelik testi gibi her gün ovülasyon testi yapıyosun. İki çizgi de aynı koyulukta olunca o gün yumurtlama günün demek. 3 gün üst üste ilişki gerekiyor. 1-2 gün sonra t çizgisi silikleşir o zaman çatlamış oluyor döllenme çatlayınca gerçekleşiyor

İyi geceler kızlar bu saatte içime bir kuşku düştü test yaptım ovü üstünden 10 gün geçti 3 dk içinde böyle silik bir şey çıktı hamilelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG_0391.jpeg
    IMG_0391.jpeg
    147 KB · Görüntüleme: 60
İyi geceler kızlar bu saatte içime bir kuşku düştü test yaptım ovü üstünden 10 gün geçti 3 dk içinde böyle silik bir şey çıktı hamilelik olabilir mi
Pozitif duruyor canım yarın kan ver netleşir hayırlı olsun 😇

Back