- 23 Haziran 2024
- 251
- 96
- 13
- 25
Aslında bugün adetimin 42. Günü. Düzensiz olduğu için ovülasyon testi yapıyorum. Çıkmazsa bekleyeceğim şubatın 6 sına kadar. Şehir dışına çıkmam lazım tek başıma gideceğim o yüzden korkuyorum bilmeden gitmek istemedim. Psikolojik mi bilmiyorum ama hafif baş dönmem var. Zaten midem çocukluğumdan beri hassas. Adet zamanımda da hep mide bulantısı vaş dönmesi oluyor bende. Çıkarsa iyi olur çıkmazsa da 6 sında kan veririmAy sizin varmış daha pardonama pazartesi çıkmayabilir belki satı bekleyin isterseniz
Oo sizin döngüler arası epeyi uzunmuşAslında bugün adetimin 42. Günü. Düzensiz olduğu için ovülasyon testi yapıyorum. Çıkmazsa bekleyeceğim şubatın 6 sına kadar. Şehir dışına çıkmam lazım tek başıma gideceğim o yüzden korkuyorum bilmeden gitmek istemedim. Psikolojik mi bilmiyorum ama hafif baş dönmem var. Zaten midem çocukluğumdan beri hassas. Adet zamanımda da hep mide bulantısı vaş dönmesi oluyor bende. Çıkarsa iyi olur çıkmazsa da 6 sında kan veririm
İsteyen herkesin inşallahOo sizin döngüler arası epeyi uzunmuşumarım pozitiftir
Şuan hiç bişey yok ilk günü kahverengi leke geldi ilk günün gecesi pembe leke geldi sabahta peçeteye silince pembe leke geldi şimdide siyah leke 1 ped bile dolmadı 3 gündür adetim sökülse sokulurdu sabah dijital test yaptım negatif yine anlamadım bende yerleşme kanamasından 1 hafta sonra gebelik testi yapılması lazım diyo internet bende anladım
sat 11 ocakKızlar hadi gelin listemizi tekrar oluşturalım
İSİM SAT BAT SONUÇ Ekkiz 1ocak 1şubat - Raziye96 17ocak 16şubat - Rumeysacglar 22aralık 6şubat - Hasretim123 7ocak 1şubat - Payedar 13ocak 11şubat - Sipser 31ocak 28şubat - Mimiar 6ocak 6şubat -
Benide eklermisin canımKızlar hadi gelin listemizi tekrar oluşturalım
İSİM SAT BAT SONUÇ Ekkiz 1ocak 1şubat - Raziye96 17ocak 16şubat - Rumeysacglar 22aralık 6şubat - Hasretim123 7ocak 1şubat - Payedar 13ocak 11şubat - Sipser 31ocak 28şubat - Mimiar 6ocak 6şubat -
Evet canım sabah ılk ıdrarla dogru çocuk verır gece boyu ıdrarda hcg artısı olur ılk 3haftalık gebelık anca oyle çıkar 4haftadan sonra fark etmezGenelde testi sabahmi yapmaliyiz
Ne tuhaf tatlım bı agız tadıyla kutlamadık bı lekelenme sılık çızgıler kafamız allak bullakŞuan hiç bişey yok ilk günü kahverengi leke geldi ilk günün gecesi pembe leke geldi sabahta peçeteye silince pembe leke geldi şimdide siyah leke 1 ped bile dolmadı 3 gündür adetim sökülse sokulurdu sabah dijital test yaptım negatif yine anlamadım bende yerleşme kanamasından 1 hafta sonra gebelik testi yapılması lazım diyo internet bende anladım
Adet gibi değil günde 2 defa geldi dünden beri yok biraz önce yine pembe leke geldi peçeteye geliyor anlam veremedimNe tuhaf tatlım bı agız tadıyla kutlamadık bı lekelenme sılık çızgıler kafamız allak bullak
Sen naptın ne durumdasın canımİsteyen herkesin inşallah
2gun gecikmede var aslında testde çıkması lazımdı kırmızı çizgi bi doktoramı görünsen tatlımBugün ilk defa araba tuttu beni mide bulantısı baş dönmesi oldu çok kötü oldum yüzüm kireç gibi oldu anlamadım
Yarın kan testi vericek İnşAllahSen naptın ne durumdasın canım
Sen naptın ne durumdasın canım
Cok tesekkur ederim peki iliskiden 7 gun sonra cikmz dimi sol kasigimda agri oliyor ama adetimi bekliyim en iyisiEvet canım sabah ılk ıdrarla dogru çocuk verır gece boyu ıdrarda hcg artısı olur ılk 3haftalık gebelık anca oyle çıkar 4haftadan sonra fark etmez
Adete 2gün kala çıkar o zaman yaparsın ilk idrarla İnşAllahCok tesekkur ederim peki iliskiden 7 gun sonra cikmz dimi sol kasigimda agri oliyor ama adetimi bekliyim en iyisi
Aynen canim öyle yapayim en iyisiAdete 2gün kala çıkar o zaman yaparsın ilk idrarla İnşAllahdaha çabuk yapma bosuna stres olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?