Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Ay sizin varmış daha pardon ama pazartesi çıkmayabilir belki satı bekleyin isterseniz
Aslında bugün adetimin 42. Günü. Düzensiz olduğu için ovülasyon testi yapıyorum. Çıkmazsa bekleyeceğim şubatın 6 sına kadar. Şehir dışına çıkmam lazım tek başıma gideceğim o yüzden korkuyorum bilmeden gitmek istemedim. Psikolojik mi bilmiyorum ama hafif baş dönmem var. Zaten midem çocukluğumdan beri hassas. Adet zamanımda da hep mide bulantısı vaş dönmesi oluyor bende. Çıkarsa iyi olur çıkmazsa da 6 sında kan veririm

Oo sizin döngüler arası epeyi uzunmuş umarım pozitiftir

E ekkiz yazmayanyazilimci kızlar ne durumdasınız? 1 Şubat olmuş var mı güzel haber
Şuan hiç bişey yok ilk günü kahverengi leke geldi ilk günün gecesi pembe leke geldi sabahta peçeteye silince pembe leke geldi şimdide siyah leke 1 ped bile dolmadı 3 gündür adetim sökülse sokulurdu sabah dijital test yaptım negatif yine anlamadım bende yerleşme kanamasından 1 hafta sonra gebelik testi yapılması lazım diyo internet bende anladım

Beni de ekler misiniz Raziye96
sat 16 Ocak ovülasyon 28 Ocak bat 11 Şubat
Son bir hafta haftaya cuma test yapacağım bakalım birkaç belirtiler var ama regl ile de paralel emin olamadım

Merhabalar buraya yeni üye oldum.. gebelik istiyorum
Sat 15 ocak
Yumurtlama 1 şubat
Bat 13 şubat

prolaktin seviyem yüksek 28.8 çıktı dostinex kullanıyorum doktorum kullanırken hamile kalabilirsin dedi.. heyecanla bekliyorum herkes gönlündekine kavuşur inşallah

Ne tuhaf tatlım bı agız tadıyla kutlamadık bı lekelenme sılık çızgıler kafamız allak bullak

Bugün ilk defa araba tuttu beni mide bulantısı baş dönmesi oldu çok kötü oldum yüzüm kireç gibi oldu anlamadım

Evet canım sabah ılk ıdrarla dogru çocuk verır gece boyu ıdrarda hcg artısı olur ılk 3haftalık gebelık anca oyle çıkar 4haftadan sonra fark etmez
Cok tesekkur ederim peki iliskiden 7 gun sonra cikmz dimi sol kasigimda agri oliyor ama adetimi bekliyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…