• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Ben yumurtlama takibinin de strese soktuğunu düşünüyorum,ama siz daha önce hiç takip yapmadıysanız bir bakın bakalım yumurtlamalarınız nasıl oluyor bir deneyin isterseniz.Bunun için de laboquik güzel bir marka.
Sağol canım laboquik gebelik testini aldım bende yaparım diye. Olmadı bir de ovulasyon alayım

Adet olacakmışım gibi ağrım var biraz. Sol yumurtalığımda ansızın batma oluyor. Eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım. O zamandan beri ilk defa bu kadar heyecanlandım. Kafama taktım sanırım 😕
Merhaba kimyasal gebeliğiniz kaçıncı günde çıktı

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım ve birşey danışmak istiyorum 25 yaşındayım ilk ayımdan gebe kaldım adetime 4 gün kala erken gebelik testi ile silik çizgiyle öğrendim adetimden 1 gün geçince beta hcg 76 çıktı ama ben düşük diye evhamlanıp 3 gün sonra doktora gittim bana 2 günde yüzde60 artış bekliyoruz dedi beni muayene etti telefon uygulamasında 5 haftalık gözüküyor ama betam düşük olduğu için kese zaten göremeyiz dedi rahmin kalınlaşmış bu güzel bişey dedi betama baktı 210 olmuştu istediğimiz artış olmuş dedi ama bana yinede düşük geliyor çok moralim bozuk kafama takmaktan uyuyamıyorum
2 gün sonra yine yenile 330 olması gerekiyor dedi beni yenilemekten korkuyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım ve birşey danışmak istiyorum 25 yaşındayım ilk ayımdan gebe kaldım adetime 4 gün kala erken gebelik testi ile silik çizgiyle öğrendim adetimden 1 gün geçince beta hcg 76 çıktı ama ben düşük diye evhamlanıp 3 gün sonra doktora gittim bana 2 günde yüzde60 artış bekliyoruz dedi beni muayene etti telefon uygulamasında 5 haftalık gözüküyor ama betam düşük olduğu için kese zaten göremeyiz dedi rahmin kalınlaşmış bu güzel bişey dedi betama baktı 210 olmuştu istediğimiz artış olmuş dedi ama bana yinede düşük geliyor çok moralim bozuk kafama takmaktan uyuyamıyorum
2 gün sonra yine yenile 330 olması gerekiyor dedi beni yenilemekten korkuyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Merhaba sakin olun lütfen. Ben ilk gebeliğimi 59 ile öğrenmiştim ve keseyi embriyoyu görmüştük tabi kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım ancak sizi ilgilendiren kısmı beta 😌 yani erken öğrendiğiniz için düşük önemli olan artması artış miktarı gayet de güzel artmış maşallah 🌸 stres olumsuz etkiler uzatın ayaklarınızı keyfini çıkarın. İnşallah hep böyle sağlıklı ilerler ❤️

Merhaba kimyasal gebeliğiniz kaçıncı günde çıktı
Merhaba. Ayrıntılarıyla anlatayım. 11 Eylül’de regl oldum. 22 Eylül’de bir daha kanamam olunca 24 Eylül’de doktora gittim. Ve hamile olduğumu öğrendim. Fakat doktor kese göremedim dedi. Beta HCG yükselişini bekleyelim dedi. İki gün sonra tekrar gittim. Beta HCG 62’ye düşmüştü. Kimyasal gebelik geçiriyorsunuz dedi. 1 haftanın sonunda da tamamen düştü.

Ben delirmiş bile olabilirim şuan. Gerçekten umut etmekten yoruldum artık yarın çıkar muhtemelen kan testi ve orda da hiç bişe olmadığına o kadar eminim ki artık. Demek hsgden dolayı döngüm değişti artık elimden gelen bişe kalmadı gerçekten
Canım ne diyeceğim inan bilmiyorum o kadar iyi anlıyorum ki seni bitkisel ilaç kullandın mı hiç

Herkese selam beni de ekler misiniz bat 10 Ocak sat 10 Şubat Allah nasip ederse 20 yada 21 Şubat'ta mikroçip aşılama olucam 🙏 inş bu ay bizim ayımız olur Rabbim el açıp dua eden kim varsa yüzünü güldürsün kucağını doldursun

Kızlar hadi gelin listemizi tekrar oluşturalım
İSİM SAT BAT SONUÇ
Ekkiz1ocak1şubat+
Raziye9610şubat10mart-
Rumeysacglar22aralık6şubat
Hasretim1237ocak1şubat+
Payedar13ocak11şubat-?
Sipser31ocak28şubat-
Mimiar6ocak6şubat
Teacherlıfe11ocak4şubat
Esra-se16ocak11şubat+
Gazel2210OcakŞubat+
Pecesine sevdalı5ocak5şubat
Cckcseocak15şubat-
Mubbtela15ocak13şubat-
seyda teacherocakŞubat+
Selin0722ocak17şubat-
Gamze171210ocak9şubat
Pamlok22ocak20şubat-
Bettysbb16şubat14mart-
Banaderlerelif13şubat8mart-
Minma121520ocak12şubat-
İremniss12ocak12şubat-
Dilasa0121ocak20şubat-
Freyja9323ocak20şubat-
Nilosophia27ocak25şubat-
13Eylül26ocak26şubat-
Selam hanımlar❤️ beni de ekleyebilir misiniz SAT 3 Şubat BAT 3 Mart

En azından kafan rahatladı canım belirsizlikten bos ver umudu kes kafanı dagıt tamamen aklından çıkar anca o zaman oluyo kendi tecrübemden biliyorum
Evet tamamen kafanda silmen lazım çok taktikca olmuyor yaşayıp gören biri olarak akışına bıraktığım ay hamile kaldim

Herkese Merhaba bu sabah muayene oldum 20 19 17 ve 2 tane 15 mm yumurtam var 21 subat cuma mikroçip aşılama olucam bu boyutta yumurta ile aşılama yapıp hamile kalan var mı uygun mu bu ölçüler doktor en az 23 mm olmasını isterdik böyle de yapıcaz artık dedi

Back