• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Merhaba kızlar. Sitede yeniyim. Bu konu başlığına denk geldim ve bilmediğim çok şey olduğunu fark ettim. Uygulamada beklenen adet tarihim 16 Şubat’tı. Regl olmadım hâlâ. Normalde hiç gecikme yaşamam. Sadece 1-2 damla kahverengi akıntı olmuş iç çamaşırımda. Erken gebelik testi yaptım akşama doğru. Negatif çıktı. Ne düşünmeliyim? İçim içimi yiyor.
Biraz bekleyin bence benimde silik çıktı ama dijital testim hep negatifti adetin 7.gunu dijital testte pozitifi gördüm adetin 9.gunu düşük yaptım maalesef adete 3 gün kala silik bı şekilde gördüm adetten 3.gun önce kahverengi leke ve pembe leke geldi bende de

Tabii yapmam mı sen iste 🫶tabloyu takip edemedim epeydir ipi kaçtı 😁
Bencede vallahi o kadar uğurlu geldi ki kaybettiysemde üzülmedim kendiliğinden olduğunu anladım doktor kilo vermeden olmaz demişti çok uğurlu geldin Ağustosta turkiyedeyim Eylül'de artık basliyacam 😂😂

Biraz bekleyin bence benimde silik çıktı ama dijital testim hep negatifti adetin 7.gunu dijital testte pozitifi gördüm adetin 9.gunu düşük yaptım maalesef adete 3 gün kala silik bı şekilde gördüm adetten 3.gun önce kahverengi leke ve pembe leke geldi bende de
Adet olacakmışım gibi ağrım var biraz. Sol yumurtalığımda ansızın batma oluyor. Eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım. O zamandan beri ilk defa bu kadar heyecanlandım. Kafama taktım sanırım 😕

Kızlar çok takıyoruz tamamen kafamızdan atmayınca bu iş zor olur dikkati dagıtmak gerek

Hamilelik haberini vereceksin bize Allah'ın izniyle inşallah kaç gün geçti adet olman lazimdi su gebelik testi varsa yap ya ben duramazdim 15 tane test yaptım bu ay geçen gün attım 1 tane varsa yapsana ya
Şimdi yaptım ama negatif çıktı

incecik bi çizgi bile yok deliricem

Eklentiler

• IMG_3360.jpeg
    IMG_3360.jpeg
    238,8 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_3359.jpeg
    IMG_3359.jpeg
    367,1 KB · Görüntüleme: 33
Back