- 17 Şubat 2025
- 15
- 5
- 1
- 27
Hoş buldum. Siz de hoş geldinizMerhaba hoşgeldiniz,bende sizin gibi buraya ilk defa katıldım.Erken gebelik testinizin markası neydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş buldum. Siz de hoş geldinizMerhaba hoşgeldiniz,bende sizin gibi buraya ilk defa katıldım.Erken gebelik testinizin markası neydi
Tabii yapmam mı sen isteRaziye96 6 7 ay sonra bu tabloyu hamile kalirsin inşallah o zaman yapacaksın benim için şans getirdi bana ama nasibi yokmuş elin uğurlu maşallah
Artımed yalancı pozitif gosterir çogunlukla neqatifinide pozitif sayalımHoş buldum. Siz de hoş geldinizAr+ı med testin markası.
Evet beni hala eklemedinizzz oysa manifestlemiştim uğur getireceğine bana buranınTabii yapmam mı sen istetabloyu takip edemedim epeydir ipi kaçtı
![]()
İnşallah dediğiniz gibidir. Yorumlardan çok uğur getirdiğinizi anladımArtımed yalancı pozitif gosterir çogunlukla neqatifinide pozitif sayalım![]()
Hemen kosuyorum ekran goruntusunu almıştımEvet beni hala eklemedinizzz oysa manifestlemiştim uğur getireceğine bana buranın![]()
Ah İnşAllah kuzumİnşallah dediğiniz gibidir. Yorumlardan çok uğur getirdiğinizi anladım![]()
Biraz bekleyin bence benimde silik çıktı ama dijital testim hep negatifti adetin 7.gunu dijital testte pozitifi gördüm adetin 9.gunu düşük yaptım maalesef adete 3 gün kala silik bı şekilde gördüm adetten 3.gun önce kahverengi leke ve pembe leke geldi bende deMerhaba kızlar. Sitede yeniyim. Bu konu başlığına denk geldim ve bilmediğim çok şey olduğunu fark ettim. Uygulamada beklenen adet tarihim 16 Şubat’tı. Regl olmadım hâlâ. Normalde hiç gecikme yaşamam. Sadece 1-2 damla kahverengi akıntı olmuş iç çamaşırımda. Erken gebelik testi yaptım akşama doğru. Negatif çıktı. Ne düşünmeliyim? İçim içimi yiyor.
Bencede vallahi o kadar uğurlu geldi ki kaybettiysemde üzülmedim kendiliğinden olduğunu anladım doktor kilo vermeden olmaz demişti çok uğurlu geldin Ağustosta turkiyedeyim Eylül'de artık basliyacamTabii yapmam mı sen istetabloyu takip edemedim epeydir ipi kaçtı
![]()
Evet aşırı uğur getirdi ya düşük yaptım ama oldu kendiligindenEvet beni hala eklemedinizzz oysa manifestlemiştim uğur getireceğine bana buranın![]()
Adet olacakmışım gibi ağrım var biraz. Sol yumurtalığımda ansızın batma oluyor. Eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım. O zamandan beri ilk defa bu kadar heyecanlandım. Kafama taktım sanırımBiraz bekleyin bence benimde silik çıktı ama dijital testim hep negatifti adetin 7.gunu dijital testte pozitifi gördüm adetin 9.gunu düşük yaptım maalesef adete 3 gün kala silik bı şekilde gördüm adetten 3.gun önce kahverengi leke ve pembe leke geldi bende de
Şimdi yaptım ama negatif çıktıHamilelik haberini vereceksin bize Allah'ın izniyle inşallah kaç gün geçti adet olman lazimdi su gebelik testi varsa yap ya ben duramazdim 15 tane test yaptım bu ay geçen gün attım 1 tane varsa yapsana ya