• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Yok valla flaşı arkasına da tutup baktım hiç bişe yok
Neqatif olan testlerime bakınca çizgi beliriyo gözümde kafam gitmiş benim oysa ki 2hamilelik geçirdim hiç dikkatli bakmama bile gerek yoktu ilk saniye koyu iki çizgi çıkar ama unutmak kolayıma geliyo umutlanıyorum delirmesem iyi😱

Neqatif olan testlerime bakınca çizgi beliriyo gözümde kafam gitmiş benim oysa ki 2hamilelik geçirdim hiç dikkatli bakmama bile gerek yoktu ilk saniye koyu iki çizgi çıkar ama unutmak kolayıma geliyo umutlanıyorum delirmesem iyi😱
Ben delirmiş bile olabilirim şuan. Gerçekten umut etmekten yoruldum artık yarın çıkar muhtemelen kan testi ve orda da hiç bişe olmadığına o kadar eminim ki artık. Demek hsgden dolayı döngüm değişti artık elimden gelen bişe kalmadı gerçekten

Ben geçen yıl böyleydim tam umudu kestim doktorada gitmeyi buraktım ilişkide bebek içindegil normal yaşantımıza dönmüştük yani kafamda bile yoktu bebek zaten bizim olmuyo düşünüyordum hemen o ay oldu gecikince anladım 15ci ay hamile kalmıştım

ramazandı oruçluydum dualar ediyordum Allah dualarımı duydu sonrakı ay hamileydim şimdide böyle şansımız olucak bence çogumuz hamile kalıcaz🙏🏻

Bide kızlar ada çayı tüketin adetden sonra 10gün günde 3defa çook faydalı yumurtaların fealiyeti için

Bu platformda çok var tam bıraktım diyip hamile kalanlar,belki de bunu yaşamamız gerekiyor kafaya takmamak için.Bizi bekleyen süprizler olucak…Bizde 5 aydır deniyoruz,evleneli 1 buçuk sene oluyor.Yaşım şuan 24 belki sizden yaşça küçüğümdür ama hissettiklerinizi anlayabiliyorum.Herşey gerçekten gönlünüzce olsun inşalllah beklemediğiniz anda gelsin o haber🤍

Ben birde yumurtlama takibi yapmanın aşırı strese soktuğunu düşünüyorum.Evet istiyoruz bunu zaten hep düşünüyoruz.Ama yumurtlama takibi yapıldığında herşeyi tarih olarak bildiğimiz için iyice strese girip regl gününe kadar gün sayıyoruz,belirti arıyoruz.Bu sefer streste regl gününü etkiliyor

Valla artık ne diyim ne hissedip ne için çabalayayım bilemiyorum biraz uyumak iyi gelir belki iyi geceler kızlar🤍

Merhaba kızlar. 4 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum. Pcos var bebiş istediğimiz için 2 aydır içmiyorum. Ama gebelik oluşmadı. İlacın etkisi ne zaman geçer acaba? İlaç kullanıp gebe kalanlar var mı ne yapmak lazım. 🌸

Ben delirmiş bile olabilirim şuan. Gerçekten umut etmekten yoruldum artık yarın çıkar muhtemelen kan testi ve orda da hiç bişe olmadığına o kadar eminim ki artık. Demek hsgden dolayı döngüm değişti artık elimden gelen bişe kalmadı gerçekten
İnşallah kanda çıkar üzülme lütfen bence takmayın çünkü taktim taktım olmadı takmadigim herşeyi bıraktığım ay hamile kaldım

Merhaba kızlar. 4 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum. Pcos var bebiş istediğimiz için 2 aydır içmiyorum. Ama gebelik oluşmadı. İlacın etkisi ne zaman geçer acaba? İlaç kullanıp gebe kalanlar var mı ne yapmak lazım. 🌸
Yürüyüş havuç yumurta çatlamasını sağlıyor 15 günde yaptım ekmeği bıraktım kilonuz varsa tatlı ve karbonhidrattan uzak durun sabahları avakado tükettim pcoslu biriyim bende yumurtlama bı ay oluyodu bı ay olmuyodu doktor kilo vermeden olmaz dedi 15 günde hamile kaldım

Yürüyüş havuç yumurta çatlamasını sağlıyor 15 günde yaptım ekmeği bıraktım kilonuz varsa tatlı ve karbonhidrattan uzak durun sabahları avakado tükettim pcoslu biriyim bende yumurtlama bı ay oluyodu bı ay olmuyodu doktor kilo vermeden olmaz dedi 15 günde hamile kaldım
Anladım çok teşekkürler. Yumurta takibi için bu ovulasyon testlerinden yapmalı mıyım acaba? Şuan bende yumurtlama oluyor mu bilmiyorum.

Hayır sağlık ocağında verdim bana demişlerdi ki ilk biz kanla kesinleştirelim sonra sistemde sorun yaşıyoruz başka yerde yaptırdığınızda felan demişlerdi ben de hem eve yakın hem öğleden sonra çıkar zannettim ama hiç umduğum gibi olmadı
Sabaha belli olur canım sağlık ocağında verdiysen inşallah güzel haber alırsın🥰

Anladım çok teşekkürler. Yumurta takibi için bu ovulasyon testlerinden yapmalı mıyım acaba? Şuan bende yumurtlama oluyor mu bilmiyorum.
Ben yumurtlama takibinin de strese soktuğunu düşünüyorum,ama siz daha önce hiç takip yapmadıysanız bir bakın bakalım yumurtlamalarınız nasıl oluyor bir deneyin isterseniz.Bunun için de laboquik güzel bir marka.

Back