-
- Konu Sahibi Cokbilmisbayan
Ay insaşlah çok dua ediyorum resmen ramazanın ilk haftası ..Senın 22 benımde 29 du yumurtlamamHayırlı haberleri alırız işalah
Aynen canım işallah çatlama ıgnesınden 10 ıle 14 gün arası belli olurmuş sen öbür gün tekrar dene test sabah ilk ıdrar ile senın ılk gebelık olacak belirtılerı o yüzden anlamaya bılırsın emın olmalısın kı belirtı olacak dıye bişey yok o yüzden takılma belirtilereAy insaşlah çok dua ediyorum resmen ramazanın ilk haftası ..
Benim çıktı 17. Günde yumurtlama eğey koyu şekilde , 18 de çatladı . Sizinde olacaktır inşallahBenimde aynı şekilde geçen ay ilk defa testlere başladım çift çizgi netti gördüm bu ay hep silikti ve şimdi silikte gitti anlamadım yumurtlamıyor muyuz bu ay
Catlamadan sonra başka bı belirti oldumu sizde acabaBenim çıktı 17. Günde yumurtlama eğey koyu şekilde , 18 de çatladı . Sizinde olacaktır inşallah
Değişebilir tabi adet gecmedikce emin olamayızkızlar 7 gün var adetime idrar testi yaptım negatif sizce sonuç değişir mi
Genelde kasıklarda hafıf agrı hissedilir birde akıntı bunlar kesın ve en belirgın belirtiler yumurtanın döllenıp döllenmediğine yerleşmesine emın olamıyoruz o kadarCatlamadan sonra başka bı belirti oldumu sizde acaba
Bu konuda söyle düşünüyorum kızar bilgisi olan düzeltsin lütfen kız bebekler cok geç öğreniliyor illa bi adet günü yada gececek erkek bebeklerde adet sureci gelmedn belli oluyorçok erken öğrenenler oıluyormuş o yüzden biraz modum düştü
Hafif ağrı oluyor ama psikolojik olarak yorumluyorum bariz bı akıntım yokGenelde kasıklarda hafıf agrı hissedilir birde akıntı bunlar kesın ve en belirgın belirtiler yumurtanın döllenıp döllenmediğine yerleşmesine emın olamıyoruz o kadar
zaten hayatta en zor şey beklemek bir dervişe sormuşlar hayatta ki en zor şey ne dıye oda beklemek demişdediğiniz gibi de olabilir hiç duymamıştım ben
beklemek çoook zor :))
Psikolojık olabilir tabi ama bence gerçek hissediyoruz cunku her ay farklı tarafta hissediyoruz aslında hıssetmemizin sebebide vıcudumuza odaklanıp kulak vermemizden anlıyoruz normalde olsa bilmezsın bıle hangi yum catladı o yüzden odaklandıgımızdanHafif ağrı oluyor ama psikolojik olarak yorumluyorum bariz bı akıntım yok
Benım 29 yum günümdu bugun 6. Gün oldu daha bende hiç birşey hissetmiyorum bakalımyaa senin kaç gün var