Şubat - mart ayı gebelik planlayanlar toplanalım

Ay insaşlah çok dua ediyorum resmen ramazanın ilk haftası ..
Aynen canım işallah çatlama ıgnesınden 10 ıle 14 gün arası belli olurmuş sen öbür gün tekrar dene test sabah ilk ıdrar ile senın ılk gebelık olacak belirtılerı o yüzden anlamaya bılırsın emın olmalısın kı belirtı olacak dıye bişey yok o yüzden takılma belirtilere

Benimde çatlama günü kasıklarım sol taraf özellikle çok ağrı oldu ertesini testle baktım catlamisti

bunlara emın değilim ama hep öyle gördüm çevremde kız olanlar adetten sonra silik cızgı çıktı erkek benekler adette kaç gün kala çıktı bi arkadaşimiz tek yum ikizi idi oda adet geçti hala negatıf kan verdi değerler cok duşuktu bi sonrakı adetıne yakın öğrendi yum kanalda bölünme yaptıgı için zaman alıyor rahme yerleşmesi

Hafif ağrı oluyor ama psikolojik olarak yorumluyorum bariz bı akıntım yok
Psikolojık olabilir tabi ama bence gerçek hissediyoruz cunku her ay farklı tarafta hissediyoruz aslında hıssetmemizin sebebide vıcudumuza odaklanıp kulak vermemizden anlıyoruz normalde olsa bilmezsın bıle hangi yum catladı o yüzden odaklandıgımızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…