Şubat - mart ayı gebelik planlayanlar toplanalım

Neler okudum burda 3-4 gündür ç
Umudunuzu diri tutun neler okudum burda umarım gönlünüzden geçendir yükselir dua edicem

Merhaba nasılsınız son durumunuz nedir :) ? İnşallah tutunmuştur

Merhaba nasılsınız son durumunuz nedir :) ? İnşallah tutunmuştur
Yani hiç bilmiyorum inşallah tutmuştur dün çok ağrım oldu kasığımın sağ tarafında ara arada komple yayıldı korktum bende oturunca bişe yok ayakta gezinince başlıyordu acile gittim kan aldılar 4. Gün 15.53 çıktı beta yükselirmi acaba iğne etkisinden olduğunu biliyorum ama umut böle bişe belki tutmuştur diyorum nebilim işte

Gülüm çok erkeeeen sen ne yaptın 4. Gün nedir hay Allah 15. Gün yapmalıydın neden gittin kan verdin daha iğne etkisi geçmemiş bile 8-9 günlerde iğne etkisi geçiyor ve bedenin sonra kendi hcg değerinin artması beklenir kendi kendine hamile kalabiliyorsun o belli olucak 15. Gün yani iğne sihirli değnek değil sadece bir destek amaçlı yumurta çatlasın diye veriliyor 15. Günden önce bütün testlerin zaten iğne etkisinden pozitif çıkar yalan yanlış .. adetini bekle boşuna 15 gün beklenmiyor canım

Aslında vermicektim ama dün çok ağrım oldu dayanamadım ne olduğunuda anlamadım korktum totomun içine bile vuruyordu bukadar ağrı normalmi bilemedim

Aslında vermicektim ama dün çok ağrım oldu dayanamadım ne olduğunuda anlamadım korktum totomun içine bile vuruyordu bukadar ağrı normalmi bilemedim
Herkes de farklı etki verir sen iğne yapmışsın hormon yüklemişsin bunu biliyorsun zaten yan etkileri olmayabileceği gibi olabileceğini de biliyorsundur belirti arama zamanında yap testini 4. Gün çok çok erken iğne yap yapma herzaman ilişkinin üzerinden 15. Gün geçmesi gerekiyor doktorlar senin yumurtlamanı adetini hepsini hesaplayarak zaten sana ilaç verip yumurtalarını büyütüyorlar ..

Tabi ki erken öğrenen var ama iğne yapmadan daha net sonuç alınabiliyor adete 1 hafta kala 3-4 gün kala mesela ama sende iğne etkisi var gebelik testin pozitif çıkıyor hem kanda hem idrarda daha en az 10 günün var tatlım canını sıkma ve iğne yaptığını unut başka şeylerle meşgul ol

haklısınız biliyorum ama 4 sene bitti 5. Seneden gidiyorum sonucun yalan olduğunu biliyorum ama yalanda olsa güç verdi biraz daha denemem biraz daha uğraşmam için bi noktada yalanda olsa aslında sanli iyi geldi çünkü çok zor şeyler yaşadım anlatsam destan olur. Bende tabi biliyorum yani abla 4 günden bişe olmicağını sadece yalanda olsa biraz iyi hissettirdi biraz güç verdi

Gülüm bende 5 yıllık evliyim senden farklı değilim hiç moralını bozma vakti var demek

Merhaba kızlar bende bu yıl gebelık planlayanlardım kendımde konu açtım 2024 gebelık planlayanlar dıye neyse ki dolaşirken burayı buldum burayada yazayım dedım bende 10. Gün degerlendırdım yum cok erken oldu 9 10 emin olamadım dıye 9 degerlendırmedık sizce tutu mu kaçirdım mı nasıl ve ne zaman anlarım tuttugunu erken belirti var mıdur

Pik yapmış ama çatlamayı da gördün mü 11. Gün ?

Yukledigim dogurgan donemi adet takip aplikasyonda atin 5 de yum gozukuyor ama ben adetten 9. 10. Sonra ovulasyon testinde yum gordum normalmi boyle olmasi

Yaaa inşallah aynı tarihlerdeyiz canım bende az önce beyaz böyle ip gibi bişey vardı idrarımda acaba yumurta döllenince mi oluyor bu bilmiyorum
Aynı dedıgın seey bendeede var ve 4 gun sonra regl olcam umarım döllenme belirtisidır senınde beenımde burda isteyen hherkkesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…