-
- Konu Sahibi Cokbilmisbayan
Merhaba adet gününüzde kaset test mi yaptınız erken test mi acabaBen bat a 3 gün kalan negatif görüp salmıştım bu ay olmadı diye regl günü yaptığım silik çıkmıştı ertesi gün testete 34 beta ile öğrenmiştim
Normal kaset testtiMerhaba adet gününüzde kaset test mi yaptınız erken test mi acaba
Ben femaraya devam cumartesi tekrar doktora gideceğimIyi aksamlar kizlar nasilsiniz ne durumdasiniz
Fermara nedir canimBen femaraya devam cumartesi tekrar doktora gideceğim
Yumurtaları besliyor fazla yumurta üretiyor o canımFermara nedir canim
Merhaba bugün yani pazartesi erken gebelik testi yaptım negatif sizce umudumu kesmeli miyim 3 4 güne adetimin gelmesini bekliyorum, gecikir mi diye düşünüyorum ama vücudumda adet oldum olucam gibi belirtiler varEvet erken gebelık testınde silik çıkarsa onu yaparsın ama kesın beklemen gerekır 13 12 gün olsun
Yani her konuda biraz umit olunca sonuc uzebiliyor gerci bu Cok hasas bir konu her zamanda uzulucez ama hayirlisi tabi bilemeyiz bi kac gune belli olurMerhaba bugün yani pazartesi erken gebelik testi yaptım negatif sizce umudumu kesmeli miyim 3 4 güne adetimin gelmesini bekliyorum, gecikir mi diye düşünüyorum ama vücudumda adet oldum olucam gibi belirtiler var
Cok guzel mis birsuru yontem var islahhh allah nasip etsin canim bi sonra ki ay olur guzel guzel yumurta catlarYumurtaları besliyor fazla yumurta üretiyor o canım
Merhaba sogan suyu ne ise yariyormerhaba inşAllah hamilesinizdir . Bende pcos var demişti doktor lise yıllarında sonra doktora gittim yazın bir sorun gözükmüyor dedi. 2 aydır soğan suyu içiyorum. bu ay ovulasyonum 15inde oldu 3 4 gün sonra kasık bel sırt ağrılarım başladı göğüslerim öyle ağrıyor ki bıçak iğne batıyor sanki 19 unda beyaz bi akıntım geldi hala sarı beyaz ve şeffaf akıntılarım var . kasık ağrılarım ara ara giriyor özellikle eğilip kalkarken . dün yüz üstü yatayım dedim böyle kasığımdan karnıma kadar yanıp ağrıdı geri döndüm düz yattım. geceleri sıcak basıyor üstümden sürekli yorganı atıyormuşum eşim söyledi :)inanın bilmiyorum inşAllah hepimizin belirtileri hamileliktendir berat kandilinde de her gecede kendim ve isteyen herkes adına dua ediyorum
Bilmeden ve hormonlarınızı bilmeden hiç bişey denemeyinMerhaba sogan suyu ne ise yariyor
5 dk sonrasındaki görüntüKızlar bi bakar mısınız bata 1 gün kala ilk 1 dk da görünen silik bir çizgi var erken gebelik testi sizce? Çıplak gözle daha net görünüyo aslında
Kan verdiniz mi bence kuruma çizgisi yani5 dk sonrasındaki görüntü
39 çıktı bata 1 gün var yumurtlamanın 13. GünüKan verdiniz mi bence kuruma çizgisi yani
Negatif defalarca yaşadım ama bir umut
Kızlar bir şey sormak istiyorum biraz özel ama çatlatma iğnesi sonrası ilişkide keyife önem veriyor musunuz zevk vs gibi yoksa stresli mi oluyorsunuz ön sevişme gibi bugün farklı bir doktora gözüktüm bana çocuk için ilişki değilde arzulamak sevişmek isteklilik özellikle orgazm olmaya çalış kafandan at dedi sizleri merak etti
Merhaba bende bu ay femara kullandım şu an adetime 5 gün var uzayan beyaz ip gibi yapışkan akıntım var gögüs ucunda agrı var ama şişkinlik yok sonucunuz nedir sizinle benzer şeyleri yaşıyorum sonucunuzu benimle paylaşırsanız sevinirimBen femaraya devam cumartesi tekrar doktora gideceğim