- Konu Sahibi Cokbilmisbayan
regl kaç gün kaldığı görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar karışık kı ben adetten 9. 10. Gün çat oldu yaptığım obua testinde ama adet takıp aplıkasyonunda bugun çat gösteriyor adetım ne zaman bilmiyorum ovulasyondan 14 gün sonra olunursa adet ayın 13 14 de olacam heralderegl kaç gün kaldığı görünüyor
İşalah saglıkla nasıp etsın rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın ovulasyon kullan olur işalah bu ay tutmuştur senınevet benim ilk bebek 7 aydır evliyiz daha bu 2. korunmasız denemem
Benimde 14.15 Mart olmam gerekiyor birde karın gurultum varO kadar karışık kı ben adetten 9. 10. Gün çat oldu yaptığım obua testinde ama adet takıp aplıkasyonunda bugun çat gösteriyor adetım ne zaman bilmiyorum ovulasyondan 14 gün sonra olunursa adet ayın 13 14 de olacam heralde
BenımdeBenimde 14.15 Mart olmam gerekiyor birde karın gurultum var
Hadi inşallah bizim regl tarihlerimiz aynı galiba belki aynı anda haber alırız catlamaniz nezaman oldu sizinBenımde
29 olduHadi inşallah bizim regl tarihlerimiz aynı galiba belki aynı anda haber alırız catlamaniz nezaman oldu sizin
Bizimde ilk Ayşegül hanım 2 aydır korunmayı bıraktık yumurtlamayı bu ay daha net değerlendirdim inşallah güzel haberler slirizanladım canım inşallah iyi haberler alırız
Yok 2.sizlerinde ilk bebek mi
Benimde 1 Mart'ta akşam ovulasyon testi yapmıştım catlamisti gecesinde zaten kaşık ağrım vardı anlamıştım catladigini29 oldu
İşalah bekliyorum hepinizdenBizimde ilk Ayşegül hanım 2 aydır korunmayı bıraktık yumurtlamayı bu ay daha net değerlendirdim inşallah güzel haberler sliriz
Bende 29 ve 1 degerlendırdım çok şükür bir oğlum var ama kardeş ıstıyorum ona olmadı henüzBenimde 1 Mart'ta akşam ovulasyon testi yapmıştım catlamisti gecesinde zaten kaşık ağrım vardı anlamıştım catladigini
Daha çok erken degilmi sizin iknlinciymis tecrübeniz vardır nekadar sonra belirtiler baslarİşalah bekliyorum hepinizden