-
- Konu Sahibi Cokbilmisbayan
4 gun gecmis ve silikse hamilesindir benceMerhabalar,
gecikmenin 4. gününde testte silik çizgi gören var mı?
yoksa çok mu net olması gerekir ?
Son 2 gün kaldı. Erken gebelik freely yaptım ama baya yavaştı. Bu markayı ilk kez kullandım ve beğenmedim. Hayali gölgeler gördüm. 2 güne adetim gelir muhtemelenKizlar bugun yumurtlamanin 10. Gunundeyim test yaptim tekrar negatif regl belirtilerim var zaten bakalim siz ne yaptiniz regl oldunuz mu
Règl oldun muSon 2 gün kaldı. Erken gebelik freely yaptım ama baya yavaştı. Bu markayı ilk kez kullandım ve beğenmedim. Hayali gölgeler gördüm. 2 güne adetim gelir muhtemelen
Hayır yarın olurum heralde zaten bu ay iyi değerlendiremedik. Genelde gebe olmasam bile gölge şeklinde çizgi çıkardı bu ay o da yokRègl oldun mu
Merhaba durumunuz ne acaba pozitif gördünüz müMerhabalar,
gecikmenin 4. gününde testte silik çizgi gören var mı?
yoksa çok mu net olması gerekir ?
Bende Aynen oyle oldu iyi degerlendiremedik bu ay olmadi gibi benimde regl 4 gun falan var islah bi sonraki rauntlara Mart ayini degerlendirmicem biraz piskolojim bozuldu surekli test test ovu testi gebelk testi bi ton baski olusturdu ramazan ayini bitirip islah nisanda bi daha basilicamHayır yarın olurum heralde zaten bu ay iyi değerlendiremedik. Genelde gebe olmasam bile gölge şeklinde çizgi çıkardı bu ay o da yokNegatif geçen 3. ya da 4.ay
Allah allah testin hassasiyeti farkli bazi markalar oyle ben clearblue erken gebelik testi aldim cizgi silik cikti ama normal test negatif senin gordugun tedavi nasil ne icin bilmiyorum ama ilac etkisi olabilir yada sen erken gebelik testi mi kulandin yoksa normal gebelik testi mi ? Erken olanlar hasasiyeti fazla bazen silik cikabilir yanilcidirBende femara ve ovitrelle tedavisi görüyorum adetim bir gün var.Arkadaşlar dün eczaneden iki tane aynı marka erken gebelik testi aldım ikisindede pozitif görüyorum ama bugun farklı testler denedim hepsi negatif neden hep aynı markanın testi pozitif çıkıyor sizce .Çok moralisizim gidip tekrar o markadan alsam yine pozitif aynı sevinsemmi üzülsemmi
Adet gününüz bi kaç gün geçmemişse yapılan her test moral bozukluğu olarak geri dönüyor. Hele hele testlere hiç güveniniz kalmamışsa...Bende femara ve ovitrelle tedavisi görüyorum adetim bir gün var.Arkadaşlar dün eczaneden iki tane aynı marka erken gebelik testi aldım ikisindede pozitif görüyorum ama bugun farklı testler denedim hepsi negatif neden hep aynı markanın testi pozitif çıkıyor sizce .Çok moralisizim gidip tekrar o markadan alsam yine pozitif aynı sevinsemmi üzülsemmi
Erken test kullandım iğne etkisini çoktan attı vücudum ovitrelle yi .Yarın doktora gideceğim kan vermeye iğnenin 17. Günü olmuş oluyor.Çok değişik ya insanın başına böyle şeyler gelince hepten arada kalıyor iki marka yine yapip pozitif ötekilerse hayal kırıklığı inşallah hayırlı haber alırızAllah allah testin hassasiyeti farkli bazi markalar oyle ben clearblue erken gebelik testi aldim cizgi silik cikti ama normal test negatif senin gordugun tedavi nasil ne icin bilmiyorum ama ilac etkisi olabilir yada sen erken gebelik testi mi kulandin yoksa normal gebelik testi mi ? Erken olanlar hasasiyeti fazla bazen silik cikabilir yanilcidir
Erken test kullandım iğne etkisini çoktan attı vücudum ovitrelle yi .Yarın doktora gideceğim kan vermeye iğnenin 17. Günü olmuş oluyor.Çok değişik ya insanın başına böyle şeyler gelince hepten arada kalıyor iki marka yine yapip pozitif ötekilerse hayal kırıklığı inşallah hayırlı haber alırız
Cok kotu bir durum gercekten benimde oyle oldu test cizgi cikti ama otekiler hep negatif ama bencede benim negatif cunku regl belkrtilerim varErken test kullandım iğne etkisini çoktan attı vücudum ovitrelle yi .Yarın doktora gideceğim kan vermeye iğnenin 17. Günü olmuş oluyor.Çok değişik ya insanın başına böyle şeyler gelince hepten arada kalıyor iki marka yine yapip pozitif ötekilerse hayal kırıklığı inşallah hayırlı haber alırız
Yok sadece ara ara batma gibi sağ kasıktan ağrı geliyor iki üç gün önce bir adet sancısı yaşadım sandım dedim kesin olucam olmadı geçti gitti yerini bu batma acısına bıraktı sağ kasığımaAdet belirtilerin varmi
Bu aynı testten tekrar denedinizmi eczacı bana hassas lığı daha fazladır dedi belki yine pozitif çıkarsa durum değişebilirCok kotu bir durum gercekten benimde oyle oldu test cizgi cikti ama otekiler hep negatif ama bencede benim negatif cunku regl belkrtilerim var
Yok sadece ara ara batma gibi sağ kasıktan ağrı geliyor iki üç gün önce bir adet sancısı yaşadım sandım dedim kesin olucam olmadı geçti gitti yerini bu batma acısına bıraktı sağ kasığıma
Aynisini denedim yine silik cizgi oteki testler hep negatif Benim regl belirtilerim var ama sizde yokmus gec donlenme olmussa belki erkendir diye tam belli olmuyor sizin ovulasyon ne zaman diBu aynı testten tekrar denedinizmi eczacı bana hassas lığı daha fazladır dedi belki yine pozitif çıkarsa durum değişebilir