-
- Konu Sahibi Cokbilmisbayan
Canim ne yaptin merak ettim seni islahh umdugun bir cvp almissindir islahhhhAy inşallah canım cuma günü doktora gideceğim galiba yumurtalar geç çatladı benim eşimde tekrar test verecek
Ben bat a 3 gün kalan negatif görüp salmıştım bu ay olmadı diye regl günü yaptığım silik çıkmıştı ertesi gün testete 34 beta ile öğrenmiştimKızlar hepsini bugün yaptım, bunu görüp sonra pozitif çıkan oldu mu ? Bata 3 gün filan var .. testler bebetime kaset test
Hamile misin canimYerleşme kanamasıysa hemen idrarda çıkmayabilir canım. Bende hiç kahverengi gelmedi ama akıntım bu ay hep oldu. Önce beyaz sonra sarı şimdi karışık. Bende perşembe günü kesin yapıcam artık doktorum 3 mart demişti ama dayanamicam
Yumurtlaman ne zamandiKızlar 20 21 i gibi adet bekliyorum olmazsa test yapıcam aynı tarihlerde bekleyen var mı benim gibi
Doktor kontrolüm yarın canım kist yoksa bu ayda femara ve iğne olacakCanim ne yaptin merak ettim seni islahh umdugun bir cvp almissindir islahhhh
bu hayırlı günlerin hatrına rabbım nasıp etsın işalah kist yoktur o iğneden sonra tutar işalahDoktor kontrolüm yarın canım kist yoksa bu ayda femara ve iğne olacak
5 mart i pikti 7si çatladı sizinYumurtlaman ne zamandi
10 gün olmuş genelde 12. 13 Gun sılık cızgı cıkabılır pazartesi salı bir test yap5 mart i pikti 7si çatladı sizin
İşalahh Allah bir daha gostermesin saglıklı hamişler olalim Allah’ın izniyle sanada bi sonrakı denemende tutarKimyasal gebelik geçirdim bu ay dünde regl oldum düşürdüm dualarınıza bizimse katın arkadaşlar
İnşallah canım benimİşalahh Allah bir daha gostermesin saglıklı hamişler olalim Allah’ın izniyle sanada bi sonrakı denemende tutar
Elimde şu an kaset test var pazartesi erken gebelik testi ike mi deneyeyim10 gün olmuş genelde 12. 13 Gun sılık cızgı cıkabılır pazartesi salı bir test yap
Evet erken gebelık testınde silik çıkarsa onu yaparsın ama kesın beklemen gerekır 13 12 gün olsunElimde şu an kaset test var pazartesi erken gebelik testi ike mi deneyeyim
Ben 10. Gün yaptım negatıftı 13. Gün pozitif gordumEvet erken gebelık testınde silik çıkarsa onu yaparsın ama kesın beklemen gerekır 13 12 gün olsun
Ne yazık ki olmadıHamile misin canim