-
- Konu Sahibi Cokbilmisbayan
İşalahhh bakalım hayırlısıTarihlerimiz aynı :)) ayy hadi inşallah aynı gün hamileyiz diye yazarız buyraya
Az önce karnıma bı ağrı girdi migdem mi yanıyor agriyormu anlayamadım ilk sonra miğde bulantısı ve terledim baya ayakta zor duruyordum uzandım birazda geçti gibi bı sure sonra ama çok kötü oldum döllenme olabilirmiİşalahhh bakalım hayırlısı
Canım bende hep 5 6 7 gün kala yapıyorum negatif görüyorum paramparça oluyorum onuda burada ki insanlar yüzünden erken yapmaya başladım şunu söylemiyorlar regl düzenim 40 gündü 6 gün kala öğrendim deseler tamam dicem neyse ya ofçok erken öğrenenler oıluyormuş o yüzden biraz modum düştü
Ca ım hatalı test ama yinede çizgi var pozitife benziyor bir tane daha yapıp çizgi çıkarsa hemen kan ver bence regl kaç gün barKızlar bu bakar mısınız test sonucuma yaEki Görüntüle 3396838
Canım damar prolaktin hormonu yükseldiğinde de oluyor benim yüksek olduğumda olmuştu hamile sanmıştım ama değil bu ay ise göğüslerimde mor yeşil ve kırmızı damarlar belirgin inşallah.ya mesela göğüs damarlarım aşırı belirgin ve elimi dokundurduğum an ağrı oluyor hassas şuan onunda dışında bel ağrım oluyor hafif arada kasık ağrısı ama ben oturarak çalışıyorum normal hayatta da bel ağrım oluyor mesela o yüzden emin olamıyorum akıntımda biraz vardı
Peki akıntı varmıydı çoğu insan akıntı olması lazım gebelik belirtisi hani akıntı olmaması ters bı durumu oluyorOğluma ovulasyonla kaldım çat günü degerlendırdım sadece kasıkta agrı hissettim sonra bişi hısetmedim ama bi ara bel tutulması yaşadım tabi bunun belirti olup olmadığını bılmıyorum adetime 4 gün kala ogrendımki hamıleyım yanı hamılelıkten bay sonra dıger belırtıler cıkıyor doğuma kadar hiç bulantım olmadı
Var gördüm çizgiyi egerki 5 dakika önce çıktıysa varKızlar adetime 2 gun var suan tesst yaptım boykke cıktı sızce var mıdır
Sende gebelık var gibi bi kan verKızlar bu bakar mısınız test sonucuma yaEki Görüntüle 3396838
Yok illa akıntı olacak dıye bişey yok ters bir durum degılPeki akıntı varmıydı çoğu insan akıntı olması lazım gebelik belirtisi hani akıntı olmaması ters bı durumu oluyor
Senınki alttakınde birşey yok usttekınde hayali bir çizgi var hormondan da olabilir 2 gün sonra tekrar deneKızlar adetime 2 gun var suan tesst yaptım boykke cıktı sızce var mıdır
Sende bir test yapsana canım yanı 4 5 martta olman gerekıyorsa henüz olmadıysan bir ihtimal olabilirMerhaba 6 aylık evliyim 4 aydır gebelik istiyoruz geçen ay kadın doğula gidip tüm tahlil tetkiklerimi yaptırdım bi sorunum gözükmedi çok şükür doktorum folik asit başladı (regenisis max) bir de açlık şekerim biraz yüksek çıktığı için gebeliğe engel olmaması adına diaformin ilaç başladık bunlar gebeliğini kolaylaştırıcak dedi. Geçen ay yumurtlamam yoktu bu ay 22 şubatta yumurtlamam oldu bir gün öncesi o gün ve sonrasını değerlendirdim. 4-5 martta regl olmam gerekiyor şu an hala olmadım ve regl ile ilgili hiçbir belirtim yok. Normalde 1 hafta önceden belirtilerim başlardı (göğüs hassasiyeti sinirlilik hali aşerme vs) şu an bunların hiçbiri biri yok sadece sağ kasığımda bazen batma afedersiniz karnımda çok gaz var gibi hissediyorum. İlaçların yan etkisinde regl gecikmesi yok hamile olma ihtimalim var mıdır? Biraz uzun oldu ama tecrübeli olanlar cevap verirse çok sevinirim :)
Evet 3 tane yaptım hepside silik çıktı yarın gene yaapcamVar gördüm çizgiyi egerki 5 dakika önce çıktıysa var
Regl tarihiniz geçilecek neredeyse neden test yapmadınız halaMerhaba 6 aylık evliyim 4 aydır gebelik istiyoruz geçen ay kadın doğula gidip tüm tahlil tetkiklerimi yaptırdım bi sorunum gözükmedi çok şükür doktorum folik asit başladı (regenisis max) bir de açlık şekerim biraz yüksek çıktığı için gebeliğe engel olmaması adına diaformin ilaç başladık bunlar gebeliğini kolaylaştırıcak dedi. Geçen ay yumurtlamam yoktu bu ay 22 şubatta yumurtlamam oldu bir gün öncesi o gün ve sonrasını değerlendirdim. 4-5 martta regl olmam gerekiyor şu an hala olmadım ve regl ile ilgili hiçbir belirtim yok. Normalde 1 hafta önceden belirtilerim başlardı (göğüs hassasiyeti sinirlilik hali aşerme vs) şu an bunların hiçbiri biri yok sadece sağ kasığımda bazen batma afedersiniz karnımda çok gaz var gibi hissediyorum. İlaçların yan etkisinde regl gecikmesi yok hamile olma ihtimalim var mıdır? Biraz uzun oldu ama tecrübeli olanlar cevap verirse çok sevinirim :)
Canım iğne sonrası 11. Gün pozitif gördüm 2 gündür test yapmıyorum ayın 10 11 de yapacağım çok üzülüyorum negatif gördükçe ama göğüslerime. İşte oldu kırmızı damarlar çıktı neden acabaMorpapatyam sen ne yaptın test yaptın mı sonra tekrar
Benimde aynısı oldu ama sonrasındada kip kuru oldureglime 2 gün kaldı olacaksam olacak zaten olmazsa normalde günü hiç geçmez ozaman anlar bakarım dedim birazda inip test almaya üşendim aslında başımı kaldıramadım yastıktan tüm gündünden ara ara lekelenme geldi soluk bi kahve hastalanacam heralde dedim sabah devam edince gelmedi hala bişi regl ağrımda yok azaldı gibi lekelenmede az önce gittim baktım yoktu :))
Sonucunuz ne olduBende 2 yıldır deniyorum bi dış gebeliğim oldu bu ay ovülasyon testi ile denedim yumurtlamadan sonra 13. Günüm bugün erken gebelik testim bu şekilde inşallah vardır