Şubat - mart ayı gebelik planlayanlar toplanalım

İşalahhh bakalım hayırlısı
Az önce karnıma bı ağrı girdi migdem mi yanıyor agriyormu anlayamadım ilk sonra miğde bulantısı ve terledim baya ayakta zor duruyordum uzandım birazda geçti gibi bı sure sonra ama çok kötü oldum döllenme olabilirmi

çok erken öğrenenler oıluyormuş o yüzden biraz modum düştü
Canım bende hep 5 6 7 gün kala yapıyorum negatif görüyorum paramparça oluyorum onuda burada ki insanlar yüzünden erken yapmaya başladım şunu söylemiyorlar regl düzenim 40 gündü 6 gün kala öğrendim deseler tamam dicem neyse ya of

Kızlar adetime 2 gun var suan tesst yaptım boykke cıktı sızce var mıdır

Eklentiler

• 17096413804237384435808722231735.jpg
    99,6 KB · Görüntüleme: 64
Canım damar prolaktin hormonu yükseldiğinde de oluyor benim yüksek olduğumda olmuştu hamile sanmıştım ama değil bu ay ise göğüslerimde mor yeşil ve kırmızı damarlar belirgin inşallah.

Peki akıntı varmıydı çoğu insan akıntı olması lazım gebelik belirtisi hani akıntı olmaması ters bı durumu oluyor

Merhaba 6 aylık evliyim 4 aydır gebelik istiyoruz geçen ay kadın doğula gidip tüm tahlil tetkiklerimi yaptırdım bi sorunum gözükmedi çok şükür doktorum folik asit başladı (regenisis max) bir de açlık şekerim biraz yüksek çıktığı için gebeliğe engel olmaması adına diaformin ilaç başladık bunlar gebeliğini kolaylaştırıcak dedi. Geçen ay yumurtlamam yoktu bu ay 22 şubatta yumurtlamam oldu bir gün öncesi o gün ve sonrasını değerlendirdim. 4-5 martta regl olmam gerekiyor şu an hala olmadım ve regl ile ilgili hiçbir belirtim yok. Normalde 1 hafta önceden belirtilerim başlardı (göğüs hassasiyeti sinirlilik hali aşerme vs) şu an bunların hiçbiri biri yok sadece sağ kasığımda bazen batma afedersiniz karnımda çok gaz var gibi hissediyorum. İlaçların yan etkisinde regl gecikmesi yok hamile olma ihtimalim var mıdır? Biraz uzun oldu ama tecrübeli olanlar cevap verirse çok sevinirim :)

Sende bir test yapsana canım yanı 4 5 martta olman gerekıyorsa henüz olmadıysan bir ihtimal olabilir hormonal degılse tabi

Regl tarihiniz geçilecek neredeyse neden test yapmadınız hala

Morpapatyam sen ne yaptın test yaptın mı sonra tekrar
Canım iğne sonrası 11. Gün pozitif gördüm 2 gündür test yapmıyorum ayın 10 11 de yapacağım çok üzülüyorum negatif gördükçe ama göğüslerime. İşte oldu kırmızı damarlar çıktı neden acaba

Benimde aynısı oldu ama sonrasındada kip kuru oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…