-
- Konu Sahibi Cokbilmisbayan
Bu ay olmazsa bende almicam ovulasyon testi falan insan iyice strese giriyorevet reglden 1 gün sonra falan
Reglinize kaç gün var sizinay hadi inşallah yaa haberlerinizi bekliyorum bende
ben bu sabırsızlıka hergün test yaparım zaten :)))
Bende yumurtlama takip rtmek için almıştım.esim çok yoğun çalışıyor ama zaten ağrılardan sıkıntılardan anladigimi fark ettimo testi hiç denemedim açıkçası ne olduğunu da bilmiyorum
Daha erken sanırım bir kaç gün sonra gene bakarsiniz benimde 10 gün var:)benim 7 gün kaldı bugün sabah test yapayım dedim negatif çıktı tabi
Belirtiniz varmıbenim 7 gün kaldı bugün sabah test yapayım dedim negatif çıktı tabi
3 senedir ama.korunmayi yeni biraktik 2 ay oldune kadar zamandır evlisin
Benimde göğüs yanlarinda hafif dokununca ağrı var gibi bide karın grultumya mesela göğüs damarlarım aşırı belirgin ve elimi dokundurduğum an ağrı oluyor hassas şuan onunda dışında bel ağrım oluyor hafif arada kasık ağrısı ama ben oturarak çalışıyorum normal hayatta da bel ağrım oluyor mesela o yüzden emin olamıyorum akıntımda biraz vardı
Dün biraz karnım ağrıyordu ama sanırım soğuk aldım ben ona yordum çünkü bu kadar erken belirti olmaz:) bakalım ya cidden regl gecikmedn hiçbir belirti gerçekçi değilCatlamadan sonra başka bı belirti oldumu sizde acaba
Akıntı ne renk olur acabaGenelde kasıklarda hafıf agrı hissedilir birde akıntı bunlar kesın ve en belirgın belirtiler yumurtanın döllenıp döllenmediğine yerleşmesine emın olamıyoruz o kadar
Tarihlerimiz aynı :)) ayy hadi inşallah aynı gün hamileyiz diye yazarız buyrayaBenım 29 yum günümdu bugun 6. Gün oldu daha bende hiç birşey hissetmiyorum bakalım
Benim de az önce agrimi desem yanmamo desem biseyler oldu şimdi karnimda migdem bulaniyomus gibi bideDün biraz karnım ağrıyordu ama sanırım soğuk aldım ben ona yordum çünkü bu kadar erken belirti olmaz:) bakalım ya cidden regl gecikmedn hiçbir belirti gerçekçi değil
Beyaz yada pembe lekeAkıntı ne renk olur acaba