- 13 Aralık 2007
- 849
- 1
- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
Amin inşallah, akşam eve geldiğimde haberdar ederim sizleri. CADIARZU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben dün reglil olmama gerekiyordu bu olmadım qeçen ay 8 qün qeciktimm 28inde oldum 2aylık evliyim bekarken 20sinde regli oluyodum eşim ve ben hiç korunmadık ama ben evliliğimin ilk qünlerinde qeciktirici hap kullandım bunun i zararı var mı ayrıca göğüslerim felaket şiş dün belim çok ağrıdı qünlerdir hafiften bulantım var psikolojik olabileceğini düşünüyorum ne yapmalıyım bi test alsammı ???
Sağol Pınarcım bilgi verdiğin için. Dün eşime söyledim ikiz olabilirmiş diye bir tepkisini ölçmek istedim. O kadar çok sevindi ki ama tabi bunun için daha çok erken. Bana pek ikiz olacakmış gibi gelmiyor. Benim de ilk randevum yarın. Hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum. İnşallah hepimiz bu 9 ayı sağlıkla atlatırız. Pazartesi günü size bilgi veririm.
Herkese hayırlı günler diliyorum..
kızlar benimde dün kan testim de belli oldu hamiş olduğum şubatın son hamişlerindenim
ya bugün akşam olurmu acaba yaaaaa saatler hiç 9 a gelmicek gibi geliyor bana kızlar yaaaa offf :) bel ağrısı ve göğüs sızlamalarım aynen devam ediyor.eczaneden test alıp 10 defa kafamı karıştırmak istemedimmm...kan testinde ne olacaksa olsun dedim tek seferde ayyyyy napim size sardım bende boşluktan ama napimmmmmmmmmmm:) hemen paylaşıcam sizlerle inşallah sonucumu.en son 24 ocakta adet olmuştum ben kan testinde kaç çıkması lazım eğer hamileysem kızlar yaa?