subat hamişleri burayaaaa

Sağol Pınarcım bilgi verdiğin için. Dün eşime söyledim ikiz olabilirmiş diye bir tepkisini ölçmek istedim. O kadar çok sevindi ki ama tabi bunun için daha çok erken. Bana pek ikiz olacakmış gibi gelmiyor. Benim de ilk randevum yarın. Hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum. İnşallah hepimiz bu 9 ayı sağlıkla atlatırız. Pazartesi günü size bilgi veririm.

Herkese hayırlı günler diliyorum..

arkadaşlar ben dün reglil olmama gerekiyordu bu olmadım qeçen ay 8 qün qeciktimm 28inde oldum 2aylık evliyim bekarken 20sinde regli oluyodum eşim ve ben hiç korunmadık ama ben evliliğimin ilk qünlerinde qeciktirici hap kullandım bunun i zararı var mı ayrıca göğüslerim felaket şiş dün belim çok ağrıdı qünlerdir hafiften bulantım var psikolojik olabileceğini düşünüyorum ne yapmalıyım bi test alsammı ???

arkadaşlar ben dün reglil olmama gerekiyordu bu olmadım qeçen ay 8 qün qeciktimm 28inde oldum 2aylık evliyim bekarken 20sinde regli oluyodum eşim ve ben hiç korunmadık ama ben evliliğimin ilk qünlerinde qeciktirici hap kullandım bunun i zararı var mı ayrıca göğüslerim felaket şiş dün belim çok ağrıdı qünlerdir hafiften bulantım var psikolojik olabileceğini düşünüyorum ne yapmalıyım bi test alsammı ???

ilk zamanlarda kullandığın geciktiriciler bebeğe zarar vermez ama adet düzenini bozabilir tabiii emin olmak için bugün kan yaptırsan bhcg testi kesin cıkarrr bekliyemicem dersenn:))

Sağol Pınarcım bilgi verdiğin için. Dün eşime söyledim ikiz olabilirmiş diye bir tepkisini ölçmek istedim. O kadar çok sevindi ki ama tabi bunun için daha çok erken. Bana pek ikiz olacakmış gibi gelmiyor. Benim de ilk randevum yarın. Hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum. İnşallah hepimiz bu 9 ayı sağlıkla atlatırız. Pazartesi günü size bilgi veririm.

Herkese hayırlı günler diliyorum..

bekliorum canım hayırlı güzel haberlerinii oooff en gec benim kontrolum yawww haftaya cuammya cok var daha :)

Pınarcım aslında ben de daha erken mi acaba diye düşünüyordum. Çünkü bazen kese çok ufak olduğu için görünemeyebiliyormuş. Göremezsek de bir de doktor dış gebelik falan der diye çok korkuyorum ben. İnşallah değerlerim iyi çıkar da hem miniğimi görürüm hem de kalp atışını duyarım.

Tatlı cadı canım bence de bu kadar düşünmekten kendi kendini kemireceğine bir test al ya da müsaitmisin bilmiyorum ama bir hastaneye ya da sağlık ocağına gidip bir kan testi yaptır. Kendini dinlediğinde herşey içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Bugün eğer hamile isen zaten kesin sonuç çıkar canım. Biz de senin güzel haberlerini bekliyoruz.

bhcg yani negatif demek olıuo dimi :KK70: ii test yaptırmiyim o zaman bu qünde olmazsam yarın sabah eczaneden bi test alırım bakarım 2 çizgi çıkarsa yada 2incisi soluk çıkarsa kan testi yaptırmaya qiderim herşeyin hayırlısı...

Bhcg negatif demek değil canım. Bhcg hormonu hamilelerde salgılanan bir hormon. Benim adetim bir gün geçtiğindeki değerim 819,95 idi. Ben 4+5 haftalık hamileyim. Sen de eğer hamile isen oranın yüksek çıkması gerek. Ama reglin geçtiyse idrar testinde de çıkabilir. Yalnız idrar testi yapacak isen yaklaşık 4 saat lavaboya gitmemen gerek canım. Hormonun idrarda birikmesi gerek. Bir de çok fazla su içmemen gerek.

myangel arkadaşım bana şimdi oturmaya gelior gelirken bana test te alcak o benden de sabırsız :) aslında ben az önce hem su içtim hem lavaboya qittim ama neyse :KK70: 2inci çizqi silik falan çıkarsa bide sabah aç karna yaparım ALLAHIN LÜTFEN HAMİLE OLAYIM LÜTFEN İSTEYENLERE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ET... AMİİNN

Haydi bakalım hayırlısı canım. Umarım bu güzel haberi ilk öğrenen bizler oluruz. Tabi sonra da eşine artık nasıl süpriz yaparsın planlarsın canım. Bu arada hamile olan arkadaşlar acaba hepinizde akıntı var mı ben çok merak ediyorum. Çünkü benim ne akıntım var ne de midem bulanıyor. Sadece şişklinliğim var ve göğüslerim şiş. Bu arada bel ağrım oluyor arada ama onun dışında sanki normal bir kişi gibiyim. acaba benim gibi olan var mı merak ediyorum.

kızlar herkese merhaba,ben hala adet olmadım bu akşam kan testi sonucunu alıyorum ama nedense içim kıpır kıpır banada dua edin lütfen inşallah bende katılırım aranıza.kendinize iyi bakın çiçeği burnunda hamişlerrrrrrrrrrrrrr:)

Berilcim canım Allah sana sabır versin. Ben de beklerken neler çekmiştim. İnşallah sen de bugün aramıza katılırsın canım. Bol şanslar.

ya bugün akşam olurmu acaba yaaaaa saatler hiç 9 a gelmicek gibi geliyor bana kızlar yaaaa offf :) bel ağrısı ve göğüs sızlamalarım aynen devam ediyor.eczaneden test alıp 10 defa kafamı karıştırmak istemedimmm...kan testinde ne olacaksa olsun dedim tek seferde ayyyyy napim size sardım bende boşluktan ama napimmmmmmmmmmm:) hemen paylaşıcam sizlerle inşallah sonucumu.en son 24 ocakta adet olmuştum ben kan testinde kaç çıkması lazım eğer hamileysem kızlar yaa?

canım ben de en son 24/01'da regli olmuştum. Ben pazartesi günü yani reglimden bir gün sonra yaptırdım kan testi bhcg değerim 819,95 çıktı. Gerçi benimki biraz yüksek çıktı ama ben de anlayamadım. Yarın ilk doktor muayenemi olacağım. Senin için de hayırlısı olsun canım. Artık haberini pazartesi günü okuruz. Umarım herşey istediğin gibi olur..

ya bugün akşam olurmu acaba yaaaaa saatler hiç 9 a gelmicek gibi geliyor bana kızlar yaaaa offf :) bel ağrısı ve göğüs sızlamalarım aynen devam ediyor.eczaneden test alıp 10 defa kafamı karıştırmak istemedimmm...kan testinde ne olacaksa olsun dedim tek seferde ayyyyy napim size sardım bende boşluktan ama napimmmmmmmmmmm:) hemen paylaşıcam sizlerle inşallah sonucumu.en son 24 ocakta adet olmuştum ben kan testinde kaç çıkması lazım eğer hamileysem kızlar yaa?

berilcim güzel haberlerini bekliyoruz canım inş sende son şubat hamişlerinden olursun değerinin 200-400 civarı olması gerekiyo hamileseysen inş

Ben daha önce nasıl görmedim bu topici:enbuyukkk:

Son adet tarihim 25 Ocak. Hepimizin hamileliği hayırlı olsun. :teytey:

Yalnız benim TSH hormon seviyem 4,91 çıktı. Dahiliye ye randevu aldım. Sanırım düşürmek için hormon kullanmam gerekecek. Bu durumu yaşayan var mı aranızda?

Süar'cım tebrik ederim canım. Aramıza hoşgeldin. Allah sağlıklı dünyaya getirmeyi nasib etsin. İnşallah hepimiz için.. Buarada senin kan testinde değerin kaç çıkmıştı. Regli tarihinin kaçıncı günü test yaptın.

X