subat hamişleri burayaaaa

bu aradaa kızlar göbeklere birşey sürüyor musunuz çatlak filan oluşmasın diye çok şey duydum kafam karıştı??
badem yağı, zeytin yağı, bebe yağı, bepantene krem...sizlere önerilen bişey var mı
bende henüz allahtan çatlak filan yok gerçi annemde de olmamış ne kardeşimde ne bende biraz ırsı diyolar annede olmazsa sende de olmaz diye
ama hurafelere çok kanmamak gerek yine de önlem alsak??

Kızlar ben de de çatlak falan henüz yok çok şükür. ama ben yine de hergün olmasa da duştan sonra mutlaka badem yağı ile ovalıyorum. Bebe yağı da aldım onu da arada sürüyorum. Benim doktorum bana pregnacare diye bir krem önermişti. Ablam da kullanmış aynısını bana da vermişti biraz kalmış ama ben sürdüğümde alerji yaptı bana. Sürekli kaşındım durdum. Bir daha da sürmedim. Bir de lierac'ın phytolastil miydi neydi öyle bir kremi varmış. Onu da tavsiye etti ama o biraz pahalı. O yüzden ben de şimdilik badem yağı ile idare ediyorum. Ama edhakcım dediğin gibi ırsiymiş sanırım. Annemde de ablamda da olmadı sanırım bende de olmayacak.

canım bu da değişikmiş hiç görmemiştim güzel görünüyor
bana da dr bonal diye bir krem söylemişti ama dediğin gibi pahalı olacak mı olmayacak mı bilmeden o kadar para vermeyi gözüm yemedi o yüzden alternatifler aradım bende bebe yağı alıp sürsem iyi olacak ne olur ne olmaz!

Benim dr'da pregnacare önerdi, ben motherlove diye bir ürün kullanıyorum.
Tamamen bitkisel, çok fazla kozmetik olması sağlıklı olmaz diye düşünüyorum.

Günaydın arkadaşlar. Ben de doğal ürünlerden yanayım. Kozmetiklerin içinde mutlaka yapay ve kimyasal maddeler kullanılıyor. Şimdilik bir problemim yok çatlak konusunda. İnşallah olacağını da sanmıyorum. Buarada kızlar ya ben kızıma isim arıyorum ama biz bir türlü karar veremiyoruz. Siz bebeğinize isim buldunuz mu?

myangelcm ben kız isimlerinden duru yu çok beğeniyorum ama http://www.kizbebek.com/ sitesine bi bak istersen orada bir çok isim ve anlamı var ne güzel kızı olacaklar için site yapmışlar ama bi erkekbebek.com bulamadım:KK43:(
ben oğlum için eray eren ve utku isimlari arasında gidiyorum ama eşimden daha hiçbirine yönelik yorum yok bi de hiç teklif sunmuyo daha erken diyo ama bende biran evvel belli olsun istiyorum

bu arada dün oğluş için pierre cardin travel sislem puset+otokoltuğu aldık 2-3 güne kadar gelir herhalde int den aldım ama kızlar çok kullanışlı tavsiye ederim puseti çok haif ve katlandığında 4 e filan katlanıyor ve küçücük olabiliyor
http://www.nukoland.com/magaza/product_info.php?manufacturers_id=10&products_id=593 bkmak isterseniz burası ben mvi-gri rengini aldım
gerçi geçen hafta bu sitede pierre cardin ürünlerinde indirim vardı ben 389 ytl ye aldım ama bugün artmış fiyatı

aslında internetten görmeden alışveriş yapmak biraz riskli ama bu ürünün aynısını ve aldığım aynı rengi dışarda bir dükkanda görüp inceleme fırsatı buldum zaten bulamasaydım almayacaktım

Edhakcım canım hayırlı olsun. Alınmış alınmıştır boşver. Bizim de böyle birşeye ihtiyacımız olacak ama 6 aya kadar zaten evde olacağı için oto koltuğunu henüz almayı planlamıyoruz. Daha sonra inşallah. İsim için verdiğin öneriye teşekkür ederim canım. Siteye bakacağım. Aslında ben de kızımın isminin İpek olmasını istiyorum ama bizim de babamızdan henüz bir yorum gelmedi. Buarada fikir olarak söylüyorum. Eğer benim oğlum olsaydı ismini Poyraz koymayı düşünüyordum. Bir de Bora ismi hoşuma gitmiştir. Biz bu hafta ismini belirlemeyi düşünüyoruz. Hayırlısıyla bakalım inşallah..

A canım poyraz güzelmiş bak sağol canım bi eşime bunu da söyleyim ama yorum yapacağını sanmıyom ya...siz ne güzel en azından bu hafta belli olcak diye adını koymuşsunuz

bizim için oto koltuğu önemliydi canım ya ev biraz merkez dışında her yere arabayla gidiyorum tek başıma da bir yere giderken mecburen oğluşu oto koltuğu ile götürcem ben de madem ikisini de alcam takım olsun bari dedim
beni asıl etkileyen puseti olmuştu hem çok hafif hem 4e katlanıyor ufacık oluyor hem kullanışlı hem de iki yönlü kullanılıyor
darısı sizlerin baiına artık canım
bu arada ipek ismi de çok güzel ben bi de ona yakın pelin ismini çok severim

Kızlar merhaba,
Ooo bakıyorum pusetler filan alınmış. Hayırlı olsun.:teytey:

Ben de Perşembe günü amniyosentez oldum. Sonuçlar 3 Temmuz'da.

Çatlaklar için ek bir şey yapmıyorum doğrusu. Bebek yağı sürmek gibi bir alışkanlığım hep vardı.
Özellikle banyodan sonra. Johnsson baby aloe veralı olanını kullanıyorum iki senedir. Kokusu çayır çimen gibi.
Bol bol da su içiyorum başka bir şey yapmıyorum şimdilik.

Bebek için şimdiden alışverişe başladım ama çok şey almıyorum.
Çoğu ihtiyacımızı görümcem verecek sağılsun. Park yatak, oto koltuğu vs...
Bebek arabası zaten Mc Laren alıcam başkası olmaz.

C&A mağazasından kızım için 2 er tane tulum ve çıtçıtlı body aldım. Hem organik pamuk
yumuşacık hem de fiyatları uygun. Ben Bursadan Korupark mağazasından aldım. İstanbulda da varmış sanırım ama anadolu yakasında yok.
Orayı gördükten sonra Mothercare falan hikaye vallahi.

Bu arada kızımın adı muhtemelen Melike Pınar olacak.
20 hafta 4 günlük oldu.:nazar:

Son düzenleme:
r2d2 ciğim valla merak etmiştik seni dayanamadın yaptırdın demek amniyo yu inş sonuçlar da tertemiz çıkar da için iyice rahatlar
bizim kıyafet ıvır zıvırı bitti sayılır artık büyük eşyalara başladık puseti sakaryada bir mağazada görüp beğenmiştim sonra internette okadar uygun fiyat görünce bi de sadece geçen haftaya mahsus indirim olunca kaçırmayalım alalım dedik iyiki de almışız bu sabah geldi kargoyla 3 saattir onunla oynuyorum bayıldım valla
C&A mağazasını bende sakaryada dolaştım geçen hafta dediğin gibi hem çok güzel kaliteli ürünler hemde fiyatları çok uygun bende bundan sonra alacaklarımı ordan almaya karar verdim gerçi biz tulumları filan chicco dan almıştık 2 ay önce ankaraya gitmiştik hazır gitmişken aldık

pusetti yataktı tabi ailede olduktan sonra almaya gerek yok bzim öyle imkan yok bizim oğluş benim tarafında eşimin tarafında da ilk torunn olacak şanslı velet:))
görümcem de evli ama daha çocukları yok
sonuçları alınca mutlaka paylaş canım

bu arada akşam dr a randevum var az kaldı miniğimle buluşmaya eminim çok büyümüştür nasıl merak ediyorum...
dr bugün detaylı organ taraması yapacak

myangelcim soğuk su konusu aklımda merak etme öğrenince yazarım senin aklına takılan başka birşey varsa akşama kadar yaz sorarım ben

Edhakcım canım dün çok yoğun bir gündü ben birşey yazamadım ama merak ettiğim başka bir konu yoktu canım. Çok teşekkür ederim sana. Çok düşüncelisin. Umarım oğluşun da iyidir. Benim kontrolüm 05/07'da. Daha 3 haftamız var. eğer sizin de aklınıza takılan birşey olursa söylerseniz ben de gittiğimde doktoruma sorabilirim arkadaşlar. buarada ben birşey keşfettim. Benim minik kızım ben hapşırınca acayip oynamaya başlıyor. Ya sesten ya da kasılmadan rahatsız oluyor sanırım. Canım benim pır pır edip öyle birkaç dakika sonra yine susuyor. Buarada ben de hafta sonu Bauhaus'a gitmeyi düşünüyorum. Odası için süsler ve bordür alacağım. Bir de benim terlik almam gerek. Çünkü ayakkabılarımın hiçbirisi artık ayağıma olmuyor. Birtek bu problemimiz var. gün içinde de çok şişiyor. Ayaklarımı tanıyamıyorum. Bakıp bakıp gülüyorum kendi kendime. Sizin de böyle bir probleminiz var mı arkadaşlar?

R2D2'cim canım amniyosentezinin başarılı geçtiğine çok sevindim. İnşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız canım. Sen yine de belli bir süre kendini yorma. Ne olur olmaz. Bir de bebeğinin ismini çok beğendim. Melike ismini çok severim. Hayırlı olsun. Ben de Ayşe İpek diye düşünüyorum ama babamızın kararını bekliyoruz. Yakında benim kızımın ismi de belli olur. Bebişlere öpücükler....

ya myangelcim bende şans yok valla dün dr a gittikten 10 dk sonra elektrikler kesildi bekle bekle gelmiyo
1 saat bekledik elektrikler yok saat oldu 7.30 daha önümde 1 hasta var dr öyle olunca siz isterseniz yrın gelin dedi bugün saat 3 te tekrar gidicem
dünden beri zaman geçmiyo ne güzel kendimi hazırlamıştım oğlumu görecem diye
artık bugün akşam yazarım inş gelişmelerimi

bu arada bizim isim kesinleşti gibi eray olacak oğluşumuz eşim dün akşam erayım diye sevmeye başladı karnımı:))

X