subat hamişleri burayaaaa

Günaydın arkadaşlar,
Darkinlifecığım çok teşekkür ederim. Eğer bakabilirsen çok sevinirim canım. Ben de hala 2 kiloda kaldım. Öyle çok fazla iştahım da kalmadı. Normale döndü. Sadece çok sık ve az yiyorum. Böylesi mide bulantısına da iyi geliyor. Ben de hep sağ tarafımda iğne batması gibi şeyler hissediyorum. Ama çok sık değil. Geçen bütün gün hissettim. Bizim ufaklık zaten sağ tarafta. Belki kıpırdıyor diye düşündüm ama kesin olarak bilemiyorum tabiki.
Buarada ben de güzel bir site buldum. İngilizce ama bebeğinizin kız mı yoksa erkek mi olacağı konusunda bir test yapıyor. Tabi bunlar kocakarı soruları ama yine de çok eğlenceli. http://www.childbirth.org/articles/boyorgirl.html sitesinden ulaşabilirsiniz. İyi eğlenceler şimdiden

myangelcım testi yaptım %77 oğlum olcakmış bende hamile kalmadan önce sağlıklı bir yumurtam olduğunu gördüğüm zaman hep onu oğlum hadi gel diye çağırmıştım ve oda gelmişti şimdi testte de böyle çıkınca iyice meraklandım
çin takviminde şubat kız diye gözüküyodu ama bu yıl erkek yaklaşık 8 ay erkek yazıyordu belki baskın gelmiş olabilir...

Bende 13. hafta içinde gideceğim ikili test için , daha 3 hafta var. o zaman sorarız belki ama dr ne der bilmiyorum, CADIARZU

Bende bugün itibarıyla 10+6 gün oldum artık. İştahım biraz daha yoluna girdi ama yinede iştahlı yiyorum, sadece eskisi gibi deli acıkmalar kalmadı. Kilomda +1 ile devam ediyor şimdilik.[/QUOTE]

panorancım valla tebrik ederim canım seni sadece 1 kilo almak büyük başarı olsa gerek ben geçen 2 hafta devamlı istifra etmeme rağmen 3 kilo aldım ama sadece göbeğe aldım ne hikmetse pantolon lar oluyo ama düğmeleri kapanmıyo valla

edhakcım canım benim içime de hep oğlum olacakmış gibi geliyor ve bende de %70 oğlan çıkıyor. Seninle aramızda 1 gün var. Ben de 10+5'im. Ama doktorum ikili test için bu hafta sonu çağırdı. Zaten garantici bir bayan olduğu için hemen söylemeyeceğe benziyor ama belki ultrasondan anlaşılır. Şimdi hepimiz cinsiyet merakına düştük. Haydi bakalım hayırlısı.
kiloları hiç sorma. Ben 2 kilo aldım ama senin dediğin gibi sadece göbekte. Başka hiçbirşeyim yok. Normalde kilomu göstermediğim için herkes bu duruma şaşırıyor. Ama ben göbeğimle gurur duyuyorum. Kiloları çok dert etme. Benim bir arkadaşım 1,65 boylarında ve 45 kilo civarında. Hamileliğinde 27 kilo almış ama şimdi görsen çocuk bunun neresinden çıktı dersin. Tığ gibi. Biz de veririz evelallah..

:emir_bebek:
edhakcım canım benim içime de hep oğlum olacakmış gibi geliyor ve bende de %70 oğlan çıkıyor. Seninle aramızda 1 gün var. Ben de 10+5'im. Ama doktorum ikili test için bu hafta sonu çağırdı. Zaten garantici bir bayan olduğu için hemen söylemeyeceğe benziyor ama belki ultrasondan anlaşılır. Şimdi hepimiz cinsiyet merakına düştük. Haydi bakalım hayırlısı.
kiloları hiç sorma. Ben 2 kilo aldım ama senin dediğin gibi sadece göbekte. Başka hiçbirşeyim yok. Normalde kilomu göstermediğim için herkes bu duruma şaşırıyor. Ama ben göbeğimle gurur duyuyorum. Kiloları çok dert etme. Benim bir arkadaşım 1,65 boylarında ve 45 kilo civarında. Hamileliğinde 27 kilo almış ama şimdi görsen çocuk bunun neresinden çıktı dersin. Tığ gibi. Biz de veririz evelallah..

inşallah canım ya benim iştah biraz normale döndü zaten ilk zamanlar fenaydım eimde daima bi tabakla dolaşıyodum:icecream:
canım o yazıyı panorandan alıntı yaparak yazmıştım benim yazım gibi çıkmış ama 10+6 olan ben deilim benim bugün itibariyle 11+2 oldu sanırsam en önde ipi göğüslüyom:dance::dance:
tabi ilk önce kimin doğuracağı belli olmaz hangimizinki en sabırsızsızsatatlicadiarzu

merhaba arkadaslar ende subatta hamıs kaldım
9-3 olduk cok sukur
bulantım falanda yok
ama ıstah dene bısey kalmadı bu saat oldu kahvaltı edemedım daha canım bısey ıstemıyor
korkuyorum bebıs etkılenır dıye:KK43:(
bıde su ıcemıyorum gunde 10 bardak cok azla gelıyor hepten ıstahım gıdıyor
sızde yasıyormusunuz boyle seyler

Kızlar, bugün bizde tam 11 haftalık olduk. İştahım tam normale döndü derken, dün akşamdan beri yine bir acıkma hali var üstümde. Yemek yiyorum ama resmen kesmiyor.

Ben zaten uzun süredir işe hamile pantalonu giyiyorum. Dün eski takımlarımdan giymek istedim, pantalona sığıyorum ama 10 saat öyle geçmez diyerek yine elbise giydim. :1no2:
Bu dönemde elbiseler gerçekten hayatımı kurtarıyor, tavsiye ederim. a.s

Bende likralı bir pantolon aldırdım kardeşime.Şimdilik onla idare ediyorum.Bi ay kadar idare eder beni.Haftaya başka bir tane daha bakmayı düşünüyorum.Bu seferki baya hamile pantolonu olacak.Kot aldık bi tane de kumaş da lazım oluyo okulda.

Normal pantolonlarımın bir tanesi o da düğmesini açınca oluyo ..

Darkinlifecım hiç önemli değil canım. Zaten şuanda sadece Allah biliyor cinsiyetini. Biraz daha sabır edeceğiz artık. Buarada kim ilk önce doğum haberi verecek çok merak ediyorum. Benim eşim neredeyse 10 aylıkken doğmuş. Bizim ufaklık da ona çekerse ben yanarım.
Ben de hamile pantolonu almayı düşünüyordum ama sağolsun eşimin eniştesi ve teyzesi benden hızlı davrandı. Hem hamile tulumu hem de iş için hamile pantolonu almışlar sağolsunlar. Bu ay ben de etekle ya da düğmeleri açarak idare ettim ama çok sıktım kendimi. Eziyet oldu. Artık ben de onları giymeye başlayacağım.

OOOO şanslısın walla herkes sana çalışmış böyle :))

Benimde canım kardeşim almış sağolsun 4 parça yollamış.

Eşin 10 aylık gibi doğduysa sen hepimizi doğurtur en son da kendin doğurursun desene:))

Tahmin edelim kim ne hissediyor?Bakalım sonuç ne olacak.

Ben erkek olacak gibi hissediyorum.Ya seninki sana ne gibi geliyor??

Canım ancak girebildim siteye. Ben de erkek gibi hissediyorum ama belki de çok istediğimden bilemiyorum. Tabiki öncelikle sağlık ama içimdekini de Allah'dan saklayacak değilim. Valla bizim ufaklık da babası gibi beklerse ben artık sabırsızlıktan dokuz doğururum :)))

Günaydın arkadaşlar, Nasılsınız?
Benim mide bulantılarım bitti. Ama bugün işe yetişeceğim diye çok hızlı yedim yemeğimi ve aynen çıkardım. Buarada arkadaşlar size bir haberim var. Ben cumartesi günü doktora gittim. İkili testlerim için. Doktor bir problem yok dedi ama yine de sonuç çıkınca konuşacağız. En önemlisi doktorum bebeğimin kıza benzediğini söyledi. Ben erkek olmasını istiyordum ama doktor kız deyince şok oldum. Ama kesin olarak bir ay sonra söyleyebilirim dedi. Eğer doğru çıkarsa ilk cinsiyeti öğrenen ben olacağım sanırım. Şimdi şoku atlattım tabiki. Zaten ilk bebğimiz. Kız erkek hiç farketmiyor.Ben sadece kendimi erkeğe çok hazırlamışım. Kızımın ismini bile düşündük eşimle. O çok sevindi kız olacağına. Ayşe İpek düşünüyoruz ama ben ona şimdiden İpeğim diye sesleniyorum. O kadar büyümüş ki inanamadım. Buarada size tavsiyem mutlaka çukulata yiyerek gidin doktora. Glikoz alınca bebekler çok oynuyor. İpeğim hiç durmadı. Bize el salladı, poposunu gösterdi, hopladı durdu. Çok güzel bir duygu. Ona biran önce kavuşmak istiyorum. Darısı sizin başınıza arkadaşlar...

Benim mide bulantılarım bitti. Ama bugün işe yetişeceğim diye çok hızlı yedim yemeğimi ve aynen çıkardım. Buarada arkadaşlar size bir haberim var. Ben cumartesi günü doktora gittim. İkili testlerim için. Doktor bir problem yok dedi ama yine de sonuç çıkınca konuşacağız. En önemlisi doktorum bebeğimin kıza benzediğini söyledi. Ben erkek olmasını istiyordum ama doktor kız deyince şok oldum. Ama kesin olarak bir ay sonra söyleyebilirim dedi. Eğer doğru çıkarsa ilk cinsiyeti öğrenen ben olacağım sanırım. Şimdi şoku atlattım tabiki. Zaten ilk bebğimiz. Kız erkek hiç farketmiyor.Ben sadece kendimi erkeğe çok hazırlamışım. Kızımın ismini bile düşündük eşimle. O çok sevindi kız olacağına. Ayşe İpek düşünüyoruz ama ben ona şimdiden İpeğim diye sesleniyorum. O kadar büyümüş ki inanamadım. Buarada size tavsiyem mutlaka çukulata yiyerek gidin doktora. Glikoz alınca bebekler çok oynuyor. İpeğim hiç durmadı. Bize el salladı, poposunu gösterdi, hopladı durdu. Çok güzel bir duygu. Ona biran önce kavuşmak istiyorum. Darısı sizin başınıza arkadaşlar...

Benimde haftalardır hiç olmadı, yeni moda şimdi şimdi son bir haftadır bulanır oldum. (11 haftalık itibarıyla yani)
Sen kaç haftalıksın şimdi peki? 11 -12 civarındasın sanırım, bizde 13 hafta başında gidiyor olacağız, acaba bişi der mi dr. sırnaşık şey Çok merak ediyorum bende. Esas tabi o hafta bizde ikili test olacağız, en önemlisi o.

Senin adına çok sevindim, herşey iyi gidiyor, kızda yolda! Kız evlat gibisi olmaz zaten, bir an evvel sağlıkla kavuş İpeğine inşallah!

tebrikler canım :içelim:ben de 12+1 günlük oldum bugün itibariyle dr bu hafta çağırmıştı ama ben kesin cinsiyet için 1 hafta daha beklemeyi tercih ettim haftaya pazartesiye randevu aldım
kızlar bu arada sizin akıntılarınız oluyomuş beyazımtrak bide dr sizden idrar testi filan istemiş miydi benden 4 kan bir idrar istemişti idrarda bakteri biraz yüksek çıkmış acaba akıntılarım bundan mı yoksa akıntı normal mi??
bende kendimi çok erkeğe alıştırdım kız derse dr sürpriz olcak çünkü erkek belirtilerini yaşıyom sanki

Ponarancım çok sağol canım. Ben bugün 11+4'üm ama bizim kız ( tabi son anda değişmezse ) kendisini çabuk gösterdi. Ben de bir ay sonra belli olur diye hazırlamıştım kendimi. Çok merak ediyordum ama yine de kesin birşey diyemem dedi doktor. Ama muhtemelen değişmeyecek. Dediğin gibi kız gibisi yok ama yine de oğlum da olmasını çok isterim. İnşallah ikincisinde Allah bana bu mutluluğu da yaşatır. İpeğim abla olur.
Edhakcım canım ben de kendimi erkeğe hazırladığım için biraz kötü olmuştum ama hiç önemli değil gerçekten. Yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar. Bana da herkes erkek olacak diyordu ama İpeğim bize süpriz yaptı. Bir ay sonrasında size kesin sonucu da yazarım arkadaşlar. 10/05 olacak muhtemelen.
Buarada bende hiç akıntı yok. Yani normal dışında birşey yok. İdrar testini ben 8. haftamda yaptırdım. Kan testi ile beraber. Çok şükür hiçbir problem yok. Sadece kan değerim düşüktü. Doktorum onun için demir hapı yazdı. İnşallah senin durumun da hemen düzelir canım.

Myangel gözün aydın canım.İpeğimiz geliyo desene.Ama daha çok erken belli olmaz hemen .Kız diye İpek İpek deme bebeğe seslenirken hemencecik.Bakarsın erkek çıkar.

Biz daha 9+1 iz ben Nisan 30 yada Mayıs 1 de gideceğim daha kontrole.

Ne kadar büyümüş senin bebiş? Benimki geçen 21 mm idi.Kalbide 186 idi.
Sizin değerler nasıl kızlar??

Sabah bende 2 kayısı attım ağzıma kabızlığa engel ya..o sırada boğazıma takıldı derken çıkardım.Düşün yani öksürürken midem bulandı.O kadar hassalaşmışızki herşey bahane bizi Angel cım.

Canım benim dediğin gibi belki de erkek çıkar henüz kesin belli değil ama bakalım. Hayırlısı olsun. Kız da olsa erkek de o bizim biriciğimiz olacak. Kardeş gelene kadar tabi...Bulantılar için ben sürekli sakız çiğniyordum. Naneli ya da meyveli sakızlardan. Bana leblebidir, krakerdir fayda etmedi. Sen de dene istersen belki sana da iyi gelir Darkinlifecım. Biz yarın 3 ayımızı bitiriyoruz kızlar. Yolu yarılamaya az kaldı. İkili testlerimiz Cuma çıkacak. Eğer bir problem yoksa ( İNŞALLAH!!! ) 10 mayısta tekrar gideceğiz doktorumuza. Herhalde o zaman 10 cm olur miniciğim. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin arkadaşlar..Tek düşüncem bu..

X