benimki daha sizinki kadar net değil sadece pıt pıtlar şeklinde oluyor ama bu pıt pıtlar sürekli oluyor sadcee ben uzandığımda ya da hareketsiz olduğumda kesiliyor en kötü yanı benden başka kimsenin hissetmemesi eşimin elini göbeğime koyuyorum ben çok fazla hissederken o farkedemedim diyor
eşim daha sonra hisseder bende hep hissederdim eşim hissetmezdi tam 22.haftamızda eşim yine karnımla uğraşırken bu sefer oda hissetti benimki artık dışarıdan bile görülüyor bide benim cadı kızım babasını çok mu seviyo ne uyuyo hiç ses seda yok eşim geliyo eli karnımda kızım ben geldim diyor bak ben baban 5 kere vurunca sende vur tamamı diyor ve yemin ederim sağ taraftayken ayakları o sola dokunuyorsa sola dönüp vuruyo eşimde sen taşımacı şirketsin gördün mü bak kızım beni en çok seviyor deyip seviniyor ve sık sık kızım tekme attı mı sana diyor artık telefonlarda klasik nasılsından sonra sorumuz oldu bu
allahım tüm isteyenlere yaşatsın bazen uyutmasada çok güzel şeyler
aybükee ben kızımın tekmelerini görebiliyorum gözümlee Şeniz sen neden göremiyorsun acaba :mymeka: benimki de artık güçlü tepiyo anasına :smiley-cool:
ben de gördüm ben de nihayett:sm_cool:
hatta babası da tesadüfen göbeğime bakmış, o da görmüş:sm_cool:
ben göbeğimi açmış ve solayatmış şekilde kıpırtısını görmek üzere hazırlanmıştım, gözümü göbeğimden ayıramıyordum kiii, o da ne ardı ardına atıverdi tekmeleri, vee babası da şaşırdı,
ama o günden sonra bir daha görmedim dışarıdan, bakalım bir daha ne zaman göreceğim..:dilcikar:
Canım bende 2 gündür kızımın tekmelerini çok hafif hissediyorum biraz da tedirgin oluyorum, çünkü daha sert darbeler :) yiyordum önceden. Ama yinede onu hissetmek güzel. Insan herşeyden tedirgin oluyor...:s
kızlar korkmayın, her an hissedeceksiniz diye birşey yok ki, ben de bazen hissedemiyorum, bazen dışına dışına atıyor tekmeleri , bazen içten içten atıyor, bazense hiç hissetmiyorum,, bunlar yaşanabilirmiş, doktor öyle söyledi, heran hissedemezsiniz dedi, yaşadıklarımız normal yani, ee bebek napsın heran kıpır kıpır olamaz ki, o da yoruluyordur, onun da uyku saati falan vardır heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?