kızlar dün doktordaydım, bana kızımın ters durduğunu söyledi, yani kafas yujarıda ayakları aşağıda duruyormuş, bu sebebple tekmeleri karnıının alt kısmında hissedersin dedi, ve ben tekmeleri artık her gün daha güçlü şekilde hissediyorum, bugün biraz göbek çevreme doğru vurdu, demekki bugün biraz aşağı doğru döndü cadı..
ben melike kırıkkalen yazıyorum hamile olduğumu geçen hafta pazartesi günü öğrendim hemen doktora gittim doktor beni ultrosona sokmadı adetinden 10 gün geçmeyince ultrasonda bebek görünmez dedi şimdi salı gününü bekliyorum 4 göz çok heyecanlıyım çok istiyordum bu ay rabbim gönlüme göre verdi ama arkadaşlar hiç kıpuırdama yok ha varlığı ha tyokluğu hissedemiyorum bebeğimii rabbim herkeze sağlıklı sıhatli kolay doğumlar nasip etsin
ben melike kırıkkalen yazıyorum hamile olduğumu geçen hafta pazartesi günü öğrendim hemen doktora gittim doktor beni ultrosona sokmadı adetinden 10 gün geçmeyince ultrasonda bebek görünmez dedi şimdi salı gününü bekliyorum 4 göz çok heyecanlıyım çok istiyordum bu ay rabbim gönlüme göre verdi ama arkadaşlar hiç kıpuırdama yok ha varlığı ha tyokluğu hissedemiyorum bebeğimii rabbim herkeze sağlıklı sıhatli kolay doğumlar nasip etsin
benim karnımın sağ tarafı süreki daha şiş duruyor, başı orda sanırım, tekmeleri de hiç belli olmuyor bazı dönem şiddetleniyor bazı dönem hasret bırakıor
he he heeenaniknaniknaniknanik ben o mesajı yazdığımda 14 haftalıkmışım demek:roflol::roflol: şimdi 29 u devirmek üzereyiz teyzesi, aradan kaç ay geçti:asigim:
ben de şubat annesi olacağım inşallah, allah herkesin gönlüne göre versin, hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
benim oğlum da çok hareketli maşallah özellikle yemek yedikten sonra kıpırtıları tekmeleri dışarıdan bakınca bile belli oluyor. Göbeğimin içinde oynamasını seyretmek ise benim için çok keyifli sanırım hamilelikte en çok bunu seviyorum...