Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaaaaaaaaaaaaa ağlıycam ya ben neden hala hisstmadim. yok yok bu işte bi gariplik var galıba..:çok üzgünüm::1shok: ben iyice endişelendim arkadaşlar ya canım sıkıldı valla ya.
mirmirmirmir
kızlar 2 gündür benim oğluşum coştu
18. haftayı doldurma şerefine midir nedir :))
hafif uzun oturur pozisyondayken çok rahat hissediyorum
elime geliyor sertliği ve hissettiğim çok garip bir duygu oluyor size de lazım olur biraz tanımlayayım
mesela bazen arabalar bayır aşağı inip sonra birden çıkarken bir düzlüğe geldiğinde insanın içinde birşeyler kayar gibi olur ya da lunaparklarda gondoldayken falan olan o değişik duygunun biraz daha azaltılmış dozu
dünden beri kıpır kıpır bir sağa geçiyor bir sola geçiyor arada ortada duruyor
bu arada ufak tekmeler de geliyor
evettt aynen canım öyle işte. benim oğluş hiç durmuyo artık. bi düzene soktu yaklaşık 2 saatte bir uyanıp tepiniyo geziniyo sonra yine uyuyo. uyuduğu zaman içeri doğru kaçıyor. uyanınca özellikle göbek deliğinin altında sağda solda oynaşıyo. elimi koyunca kaydığını bile hissedebiliyorum.
çok güzel bişeyyyy.. ileriki haftalarda kuvvetli tekmelere hazır olun bence. uykudan bilem uyandıracaklarmış bizi :1hug:
:CüvCüv:eee tam olarak kacıncı haftada tekmelerini hissedicez.ben şu anda hissediyorum kızımı ama babamızda istiyobu arada benim kızım soldaa şu anda.sağa gelmiyo hiç ya ortaya ya sola canım kızım benim.şimdiden böle seviyoruz yaa allahım dogduktan sonra nasıl severiz hayaaaaaaaaaal edemiyorummmm
![]()
aminnn canım.
canım geçiyodur mutlaka sen farketmemeişsindir henüz.
bizim ufaklık çok afacan o konuda. hiç yerinde durmuyo ki. uyandı mı tamam. zor iş yapıyorum o hareket etmeye başladığında. öyle bir geriliyo ki karnımda anlatamam.kafamçokkarıştı
az hareketli olması daha iyi. demekki sakin bi bebek olucak seni çok yormuycak. anne karnında nasılsa doğunca da öyle olurmuş canım.![]()
ben hala hissedemedim.:1no2:17+3 oldum ya arkadaşlar benim bebişimda bir sorun mu var yoksa.çok korkuyorum ben neden hissetmiyoruö ya.. siz kaçıncı haftanızdasınız bilmiyorum ama ben iyice endişelenmeye başladım..:1no2:
nisan senin bebiş kız dı heralde değil mi, sanırım o yüzden kasıklarında hissediyorsun, ben hep göbek çevremde hissediyorum kıpırtıları, acaba benim bebiş erkek mi kiii? yaaw teori üretmekten bir hal oldumkafamçokkarıştı artık öğrensem şu cinsini de rahatlasamsengözlerimebaksanab