Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

Birde merak ettiğim bir konu var. Ben doğuştan yarım rahimliyim. İkiz bebeklerde tek yumurta mı oluyor çift yumurta ikizler mi oluyor?

Birde merak ettiğim bir konu var. Ben doğuştan yarım rahimliyim. İkiz bebeklerde tek yumurta mı oluyor çift yumurta ikizler mi oluyor?
Merhaba süreciniz hayırlı olsun inşallah
Bende yarım rahimliyim.
Tek yumurta ikizleri geninizde öyle varsa oluyor, 2 embriyo transferinde çift yumurta ikizleri olabiliyor

Yumurta kalitesi için hangi vitaminleri kullanıyorsunuz kızlar

Merhaba süreciniz hayırlı olsun inşallah
Bende yarım rahimliyim.
Tek yumurta ikizleri geninizde öyle varsa oluyor, 2 embriyo transferinde çift yumurta ikizleri olabiliyor
Ben yarım rahimlilerde sadece tek yumurta ikiz şansı olabilir sanıyordum. Transfer sürecimde tek embriyo istiyordum. Doktorumla konuşacağım. Eğer olumsuz bir durum yoksa 2 embriyo isteyeceğim. Yaşım 34 çünkü

Yarım rahimlilerde 2 embriyo biraz riskli yapmadı benim doktorum, ikiz olursa rahim taşıyamaz dedi

Acaba çocukları oldu mu olmuşsa 13 yada 14 yaşlarında olmuşlardır herhalde bi 15 yıl sonra belki bizim de arkamızdan konuşurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…