sağol perver, ya o kadar emek harcıyoruz ya ona üzülüyorum, biz ilçedeyiz, doktorum bursada git gel o kadar zor oluyor ki, eşimde hastanede çalışıyor sürekli ikimizde izin ala ala bi hal oluyoruz yani zor şartlarda tedavi görüyoruz, sonuçta böyle olumsuz olunca üzülüyorum,siz ne durumdasınız şuan, bana yaz merak ederim senin durumunu ben genelde akşamları girerim siteye gündüz işyerinde giremiyorum.İnşallah hayırlısı olur senin için, dua ediyorum sana
Krishazel nerelerdesin bacim bacinin morele ihtiyaci var doktor tedaviden pek memnun degil gibi konusuyor büyümezse yeterince olmazsa sonlandirir baska zaman tekrar deneriz diyor ne yapim bacim
Canim bencede sonlandirsin yeterince buyumezse cunki yumurta cikmiyor ozaman.
9. gün idrar testi yaptım 3 gün adetim gecikmişti test önce kopkoyu kırmızı çıktı eşimle hopladık zıpladık sevinçten bir daha bakmaya bir gittik hiç bişi kalmamıştı çizgi kaybolmuştu bir iiki saat sonra ince bir çizgi çıktı bugün 10. gün kan testi yaptırdım emindim pozitif habere ama koca bir negatif aldım -1 eve geldiğimde dünkü idrar testinin çizgisini belirmiş gördüm size derimki 12 gün dayanın erkenden üzülmeyin en azından iki gün daha hamilelik hayalleri kurardım şimdi yıkıldım bittim bu ikinci mikrromdu ikitanede aşılamam vardı
9. gün idrar testi yaptım 3 gün adetim gecikmişti test önce kopkoyu kırmızı çıktı eşimle hopladık zıpladık sevinçten bir daha bakmaya bir gittik hiç bişi kalmamıştı çizgi kaybolmuştu bir iiki saat sonra ince bir çizgi çıktı bugün 10. gün kan testi yaptırdım emindim pozitif habere ama koca bir negatif aldım -1 eve geldiğimde dünkü idrar testinin çizgisini belirmiş gördüm size derimki 12 gün dayanın erkenden üzülmeyin en azından iki gün daha hamilelik hayalleri kurardım şimdi yıkıldım bittim bu ikinci mikrromdu ikitanede aşılamam vardı
kızlar yarın büyük gün sabah kan vermeye gıdecem,aslında cumartesı test günüm ama pazar almanyaya gerı döneceyım ıcın hemsırelerım cumada yapsak olur dedıler en azından gereken ıgnemı ve ılaclarımı burdan ala bılmem ıcın daha mantıklı...
benım hafıf kasık agrımdan baska bırsezım yok ne lekelenme ne akıntı hıc bır sey ALLAHIM ınsallah bu olumludur....
kızlar dua edın lütfen hepınızı öpüyorum...
kızlar yarın büyük gün sabah kan vermeye gıdecem,aslında cumartesı test günüm ama pazar almanyaya gerı döneceyım ıcın hemsırelerım cumada yapsak olur dedıler en azından gereken ıgnemı ve ılaclarımı burdan ala bılmem ıcın daha mantıklı...
benım hafıf kasık agrımdan baska bırsezım yok ne lekelenme ne akıntı hıc bır sey ALLAHIM ınsallah bu olumludur....
Arkadaslar sonucumu aldim malesef ( 2 ) negatif(
Gecmise donup bakmadan 2. tedavime hazirlamaya basladim bile kendimi:) Bu mubarek gunun hayirli olduguna inaniyorum. Hepinizin Kandili mubarek olsun. Dualarim sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?