Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

kızlar kan vermeye gidiyorum dua edin bana

Bütün dualarim seninle Rabbim seninde kaderine evlat yazmistir insallah Rabbim bütün isteyenin gönlüne göre verir insallah icindede bize Rabbim bizi yavrularimizla sinamasin
dua kapilari aciktirda dualarimiz kabul olur insallah kizlar sunuda unutmayalim Rabbim ne ederse güzel eder sonuc ne olursa olsun hakkimizda bu hayirliymis diyip Rabbime dua edelim

Aleyna çok üzüldüm. Allahtan hayırlısı. benimde 4. denemem bu duyguları çok iyi biliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Her negatif sonuçtan sonra insanın inanası gelmiyor kendini çok kötü hissediyor kendisini suçluyor. Ama bizler elimizden geleni yapıyoruz ama Cenabı Hak can verecek olan demekki hayırlısı böyleymiş. Biliyorum ki söyleyeceğimiz kelimeler cümleler üzüntünü hafifletmeyecek ama umudumuzu kaybetmeyeceğiz Allah can sağlığı ve maddi olarak elverdiği müddetçe deneyeceğiz. pes etmek yok arkadaşım.

Benimde perşembe günü yumurtalarım toplanacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ArkadAslar beta degerim 9 bebek düşecekmiş yada dış gebelikk dedi doktor

sağol perver, ya o kadar emek harcıyoruz ya ona üzülüyorum, biz ilçedeyiz, doktorum bursada git gel o kadar zor oluyor ki, eşimde hastanede çalışıyor sürekli ikimizde izin ala ala bi hal oluyoruz yani zor şartlarda tedavi görüyoruz, sonuçta böyle olumsuz olunca üzülüyorum,siz ne durumdasınız şuan, bana yaz merak ederim senin durumunu ben genelde akşamları girerim siteye gündüz işyerinde giremiyorum.İnşallah hayırlısı olur senin için, dua ediyorum sana

:Saruboceq: kan verdim sonucu bekliyorum çoooooooooooooooook heyecanlıyım çoooooooooooooook :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

selam kızlar , benim ilk denemem bugün 11.günüm sabah ilk iş idrarda test yaptım tek çizgi moralim çok bozuk...yarın kan verip baktırcam...bafo sonucunu çok merak ediyorum....
hiçbir gebelik belirtisi de taşımıyorum...Allah gönlümüzdekini versin...

:Saruboceq:allahıma binlerce kere sükürler olsun... hemileyim sonunda ...

hepinize tuum beleyenlere de nasip et yarabbim:Saruboceq:

tebrikler bafo...bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle....darısı hepimizin başına inşalllahh...belirtin varmıydı ve kan değerin kaç çıktı?

Tebrikler...Umarım sağlıkla dünyaya gelir.Bizim de amrt ayında ilk denememiz olacak.Haftasonu istanbul a gidip 2 merkezle görüşüp karar vereceğiz.Eşimde sayı çok az (400.000) ve hareket sorunu var.Bakalım.Heyecanlıyım...

selam kızlar öncelikle hamile kalan arkadaşalrımızı tebrik ederim sonuna kadar sağlıkla inş. bnde ankara mayada tedavi gördüm rabbime şükürler olsun hamileyimmmmm.Allahım hepinize bu duyguları yaştsın inş...wintersun cnmcm iremcim:)) geçen yıl seninle aşılama yaptırmıştık aynı zamanlarda ne gnlerdi.inş. enkısa zamanda senind egüzel haberlerini alırız canımcım.....

canım hoşgeldin asumandan almıştım haberini çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inş bizerde beklemdeyiz işte asuman 8. günde bende 6. günümdeyim değerin yüksek çıkmış ne güzel kaçıncı günü yaptın testi canım

cnm bnm emin olamadım asuyuda yazcaktımda o topikmi diekaydirigubbakcemile3tmm doğru yermişkaydirigubbakcemile2cnmcm ben hafiften ohss olmuştum transferin 4.günü merkeze kontrole dahi gitmişitim test gününe kadar bekliycektim ama 9.10.gün bnde hiçbişiy kalmadı daha sonra 10,11.gün nsl kasık batmaları başladı bn zaten hisstmiştim ya varya içgüdü canımcımm valla öyle 11.gün eczaneye gittim testi aldım anında kopkoyu çıktı 12.gün kan değerimde 426 çıktı öyle işte canımcım..Allahım sizlerede yaşatsın inşallah ama belirtilere asla kapılma belirti filan yok çünkü hele göğüslerde benm içbişi yokru akıntım ztn transferden sonra kesildi benim halada öle pek yok...farklı farklı canımcım inşallah güzel haberlerinizi alırızkaydirigubbakcemile5

kızlar dün akşam baya bi ahbelerinizi okudum. ben 3 ay oldu erken doğumla bebeğimi kaybettim 8.ayımızda malesef. beebğim kendiliğinden olmuştu ama çok zorlnıyorum günelr çok zor geçiyo. tekrar anne olmayı çok istiyorum ancak öyle acım biraz hafifliyecek o sevinçle belki. şuan beklemedeyim .mayıs ayında bi takip yaptırıp olmazsa aşılma yaptırmak istiyorum haziran başında. sizleri okuyunca çok umutlandım. çabucak olsun diye denicem. çünkü bkelmeye gerçekten gücüm yok. sizlerina dına çok sevindim. Allahtan umut kesilmemesi gerektiğini vazgeçmemek gerektiğini. hepiniz güzel haberler alırsınız inşalalh. aşılama sizce umutverivci olurmıu.

Ses_82 benim persembe gunum test gunu. 10 . gun negatif aldim ama persembe son defa deneyecegim bakalim umudum yok ama (
insallah sizlerin tutar arkadaslar insallah

Krishazel nerelerdesin bacim bacinin morele ihtiyaci var doktor tedaviden pek memnun degil gibi konusuyor büyümezse yeterince olmazsa sonlandirir baska zaman tekrar deneriz diyor ne yapim bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…