kızlar kan vermeye gidiyorum dua edin bana
Kizlar yeterli cevap alana kadar bu sorumu yenileyecem sadece Krizhazel mi bu tedaviyi yaptirdi nerdesiniz cevaplarinizi bekliyorum yoksa bak catliycam o olacak
sonuç negatif
Esrasabahattin , aleyna, krishazel e ben sanırm hepimizin yarın sonuç günü....arkadaşlar asla moraliniz bozmayın...10. günü idrar testim negatif cıktı, kan testim pozitif cıktı....ama yinede nötr bir sekilde yarını bekliyorum...
benimde karnımda batmalar var, gögüsslerimin yerine sıgmıyorrr, en ince sütyen bile sıkıyor.gögsünüz cevresindeki daire cok büyümüş ve kalınlaşmış olmalı diyor herkes belirti için.. yarın güzel haberlerle gelmek dileğimle
evet canım bende ıbbi sekreterim.bak sennle aynı sıkıntıları şu an yaşıyorum herşeyin hayırlısı olsun canım olupta sağlıksız olacağına geç olsun en iyisi en sağlıklısı olsun lütfen kafana takma başka şeylerle uğraş kafanı dağıt
:Saruboceq: kan verdim sonucu bekliyorum çoooooooooooooooook heyecanlıyım çoooooooooooooook :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:Saruboceq:allahıma binlerce kere sükürler olsun... hemileyim sonunda ...
hepinize tuum beleyenlere de nasip et yarabbim:Saruboceq:[/QUOTE
yuppiiiiiiiiii şubat meyvelerini alıyoruz bir bir çok güzel bir haber çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin canım değerin kaç çıktı canım birde adet ağrıları yaşamışmıydın?
:Saruboceq:allahıma binlerce kere sükürler olsun... hemileyim sonunda ...
hepinize tuum beleyenlere de nasip et yarabbim:Saruboceq:[/QUOTE
yuppiiiiiiiiii şubat meyvelerini alıyoruz bir bir çok güzel bir haber çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin canım değerin kaç çıktı canım birde adet ağrıları yaşamışmıydın?
sağol arkadaşım amin cnm her isteyenin başına inaşşallah
tebrikler bafo...bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle....darısı hepimizin başına inşalllahh...belirtin varmıydı ve kan değerin kaç çıktı?
amin canım...tarsferin 7-8.gunlerınde lekelenme oldu cok korkmustum sonra gectı, dun akşam çok belim ağrıyordu, bir de deli gibi çiğköfte yiyesim geliyordu belirtimi bilmiyorum ama
allah hayırlısı ile sana da nasip etsein insalahTebrikler...Umarım sağlıkla dünyaya gelir.Bizim de amrt ayında ilk denememiz olacak.Haftasonu istanbul a gidip 2 merkezle görüşüp karar vereceğiz.Eşimde sayı çok az (400.000) ve hareket sorunu var.Bakalım.Heyecanlıyım...
sağolasın:Saruboceq:
selam kızlar öncelikle hamile kalan arkadaşalrımızı tebrik ederim sonuna kadar sağlıkla inş.bnde ankara mayada tedavi gördüm rabbime şükürler olsun hamileyimmmmm .Allahım hepinize bu duyguları yaştsın inş...wintersun cnmcm iremcim:)) geçen yıl seninle aşılama yaptırmıştık aynı zamanlarda ne gnlerdi.inş. enkısa zamanda senind egüzel haberlerini alırız canımcım.....
canım hoşgeldin asumandan almıştım haberini çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inş bizerde beklemdeyiz işte asuman 8. günde bende 6. günümdeyim değerin yüksek çıkmış ne güzelkaçıncı günü yaptın testi canım
Ses_82 benim persembe gunum test gunu. 10 . gun negatif aldim ama persembe son defa deneyecegim bakalim umudum yok ama(
insallah sizlerin tutar arkadaslar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?