• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

ya hanne mehtap girmedi galiba hiç değil mi??

nasılsınız bu arada ?
ben bugün doktora gittim adet olamadığımı söledim herşey çok normal ve tedavi için çok normal görünüyo dedi farlutal verdi adet ol gel başlayalım artık bende seni merak ediyordum dedi merak etmese bile dile getirmesi hoştuuu:)))

Ilahi canim sende jilet bende alerji yapiyo neyse bakacaz artik bir caresine bende yas 34 yumurtalik rezervi az kullanacam ilac günlük 150 unite sizce bir umut varmi sizler kac ünite kullandiniz incir cogaltmayami yariyor acaba catlatmayami?

canım ben günlük 225 kullandım inciride bir araştır istersen

Kizlar 10 taneden fazla yumurtasi olan arkadaslar tedavi esnasinda yaptiklarinizi yediklerinizi ictiklerinizi bizimlede paylasirmisiniz hani belki bizimde yumurta sayimiz artar birde arkadaslar toplama islemi sonrasi dus alabiliyormuyuz ve tedavi sürecinde bikini bölgesi temizligini nasil sagladiniz yani agda falan zararli olurmu lütfen bu süreci anlatirmisiniz bende insallah hersey yolunda giderse Pazartesi ignelere basliyorum 3.gün basla dedi doktorum

Tatlım onun beslenmeyle falan hiç alakası yok,bende 35 yaşındayım 20 yumurta oluştu 19 u sağlam çıktı,ilaç tedavisi ve vücudunun ona verdiği tepkiyle ilgili tabikide dozun iyi ayarlanması ..bana 300 doz gonal-f ile başladı sonuna kadar da böyle devam etti,17 yumurta döllendi 8 tanesi 1.kalite embriyo oldu 3 tanesini bana transfer ettiler,5 tane yumoşu da dondurdular,senin de tedavin hayırlı olur inşallah

kızlar mrb bugün yumurta toplama ağrım hafifledi allaha şükür:))transferden sonra 1,5 saat yolculık yapan oldumu ben yapıcamda

kız bendede kasık ağrısı var yanma gibi batıyo arada bendede bacaklarım çok ağrıyor sızlıyor resmen ya yorgunnluğum çıkıyor yada bebek:emir_bebek: :emir_bebek: belim fazla ağrımıyor benim kız biz cumartesi çiş partisi veriyoruz katılırmısın test yapıcaz erkendenkaydirigubbakcemile3

ya benim baya baya regl olucakmıs gıbı belım agrıyoo

yok ben cesaret edemiyorum galiba çarşambayı bekleyıp doktorda ogneıcemgamyoncuiremsu

ya benim baya baya regl olucakmıs gıbı belım agrıyoo

yok ben cesaret edemiyorum galiba çarşambayı bekleyıp doktorda ogneıcemgamyoncuiremsu

sanırım bende cumartesi katılamayacağım cesaretim yok tahlil sonucuyla öğrenicem bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

bende bende vazgeçtim cumartesi yapmamaya karar verdim,dün 7. günümdü bir çılgınlık yaptım idrar testi yaptım tabiki negatif çıktı çok kötü oldum ama toparlandım hemen,pazartesi test günüm cesaretim de yok zaten,beklemeye karar verdim

bende bende vazgeçtim cumartesi yapmamaya karar verdim,dün 7. günümdü bir çılgınlık yaptım idrar testi yaptım tabiki negatif çıktı çok kötü oldum ama toparlandım hemen,pazartesi test günüm cesaretim de yok zaten,beklemeye karar verdim

allah hakkımızda hayırlısını versin üzülmeyelim ki bebeişlerimizide üzmeyelim zemuszemus zemuszemus zemuszemus

tabiki değiştiremeyiz ama sağlıklı sonuçta olmayacak daha önce yaptığımız testler negatif çıkacak,kanda abuk bir sayı çıkacak arada kalıcaz,hamileyiz diye sevineceğiz sonra sayı katlanmayacak,ya da tam tersi üzüleceğiz moralimiz çok önemli bu aşamada falan filan ,gerçek sonuca kadar bir sürü gelgit yaşayacağız anlayacağın,en azından ben böyle düşünüyorum

kızlar ya bugun taranserın 6.gunu bıraz once kahverengı akıntı gıbı bısey oldu ne bu yaaa sızde durum nasıl belık cok agrıyooo

Back