Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vala canım su an o kadar ıyı hıssedıyorum kı kendmı esımle daha bı sıkı baglndık sankı korkum kör düğüm olmaksırnaşık şey
canımbenım eşim o doktorla konusmustu guven vermemistı bıze yanlış anlama suclama degil ama ic rahatlıgı cok önemli
Alemsin canim ya kördügüm olmaktanda zarar gelmez hani belki tedaviye gerek kalmazda müjde verirsin bize insallah
canım sagol ama tüpümü yaptım 18 subatta sonuc alacam insallah
yanıtın için teşekkür ederim canım..krishazel sen de çok sağol.ya kafama takmıcam diorum olmuyo işte tam artık yeter takmıcam bu salak insanları diorum o anda işin içine ediyolar.ya bizim bunlarla kocalarımız çok ama çok yakın arkadaş ben bunlardan biriyle kötü olsam kocamın ortamı da bozuluyo.ozaman da direk kabahatli ben oluyorum. problem bunda die yaygara ediyolar.dediler de zamanında zaten.şimdi ses çıkarmadan yaptıkları saçmalıklara dişlerimi sıkarak katlanıyorum.ama dediğiniz gibi bundan sonra yok bitti tedavime bakıcam onlar söylüyosa ben de sölücem içimde dışımda ne varsa.belki ozaman rahatlarım..