• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

canım ben adet olmayı bekliyorum benm doktorumda %50 dedi ama o da çok tavsiye etmedi ben ilk denememi evde yapmak istediğimi için buraya gidicem ama aramaızda bi fark var sewalle ben doktoruma güvniyorum

inşallah hepimizin gönlüne göre olur canım karar alma aşaması bile çok zor bu işin her aşamasının zor olduğu gibi...:(((

bence de en önemlisi morali ve beklentiyi yüksek tutmak lazım her ne kadar beklenti yüksek olduğunda negatif olursa o kadar fazla yıkılıyo insan ama ümit gönlün ekmeğiii

vala canım su an o kadar ıyı hıssedıyorum kı kendmı esımle daha bı sıkı baglndık sankı korkum kör düğüm olmaksırnaşık şey

en önemlisi de dediğin gibi eşlerimiz ...
bi arkadaşın arkadaşının eşi vefat etmiş ya o an dedim ya Allahım hayırlısı ise olsun hamilekalıp eşimi kaybetmektense hiçbir zaman anne olmamayı tercih ederimmm

hiç kaybetmedimki enson dünya doğumda bakıyodu
alman hastanesinde başlayacak diye biliyorum ama bu son ayda haberim yok son durumdan
kendimi biraz toparlayıp aramayı düşünüyorum tekrar

canım sagol ama tüpümü yaptım 18 subatta sonuc alacam insallah

Hadi hayirlisi insallah saglikli ve hayirli bebislerin olur kizlar benim hic kiz kardesim yok ama bol bol yumurcak teyzesi olacam sizler sayesinde süpersiniz valla insallah darisi basima bende sizi teyze yaparim insallah

yanıtın için teşekkür ederim canım..krishazel sen de çok sağol.ya kafama takmıcam diorum olmuyo işte tam artık yeter takmıcam bu salak insanları diorum o anda işin içine ediyolar.ya bizim bunlarla kocalarımız çok ama çok yakın arkadaş ben bunlardan biriyle kötü olsam kocamın ortamı da bozuluyo.ozaman da direk kabahatli ben oluyorum. problem bunda die yaygara ediyolar.dediler de zamanında zaten.şimdi ses çıkarmadan yaptıkları saçmalıklara dişlerimi sıkarak katlanıyorum.ama dediğiniz gibi bundan sonra yok bitti tedavime bakıcam onlar söylüyosa ben de sölücem içimde dışımda ne varsa.belki ozaman rahatlarım..

yanıtın için teşekkür ederim canım..krishazel sen de çok sağol.ya kafama takmıcam diorum olmuyo işte tam artık yeter takmıcam bu salak insanları diorum o anda işin içine ediyolar.ya bizim bunlarla kocalarımız çok ama çok yakın arkadaş ben bunlardan biriyle kötü olsam kocamın ortamı da bozuluyo.ozaman da direk kabahatli ben oluyorum. problem bunda die yaygara ediyolar.dediler de zamanında zaten.şimdi ses çıkarmadan yaptıkları saçmalıklara dişlerimi sıkarak katlanıyorum.ama dediğiniz gibi bundan sonra yok bitti tedavime bakıcam onlar söylüyosa ben de sölücem içimde dışımda ne varsa.belki ozaman rahatlarım..

Oh sefan olsun arkadasim herkese hakettigi degeri verecen yoksa burunlari büyüyor sen tedavini düsün takma onlari

Back