Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekrandan izletmedilermi transferin olurken? Hay Allah boyle dusunmen cok kotu .
bafo selam canım transferın hayırlı olsun benımde cuma gunu yapıldı bugun 6.gun doktorun kımdı senin amerıkanda
sewal ne vardı canım merkezde çok merak ettim neler eksikti sence ?
ah vene vidi ahhh...
Seval canim cok üzüldüm lütfen sunu düsün her serde bir hayir vardir Rabbi m ol diyince oluyor canim benim eger merkeze güvenmediysen bir daha ki sefere daha iyi düsün arastirmani yap canim lütfen simdi toparlan ve bunda bir hayir oldugunu düsün inanki gec olsun güc olsun ama hayirlisi ve sagliklisi olsun canim benim kalbim ve dualrim seninle Rabbim insallah seninde kaderine evlat yazmistir insallah seninde kismetinde vardir keske yaninda olsaydim ve sana daha fazla destek olabilseydim cok caresiz kaldim simdi
valla canım bi kere doktorun ukela olması vardı ve en önemlisi güven eksikti ama ben farkedene kadar geç olmuştu artık geri dönüşü yoktu gıcık oldum işte adama ya
özeline bakarmısın sewall
kızlar hıcbır merkezı kötülemek dogru olmaz ama o merkezın tüp bebek gecmişi cok yook artı basarı oranı cok dusuk dıye bılınıyo zaten ben tercıhınıze saygı duyup kalbınızı bozmak ıstememıstım ben bu yuzden ankarayı tercıh ettım.eger tutmazsa sorun merkezde demıyecem nasip deyip geçecem sevale cok üzldüm ankaradayken bıle ona dua ettim cunku merkezden umutsuzdum