kızlar merhaba.canım öyle sıkkın ki paylaşmak istedim..dün akşam arkadaşlarım geçmiş olsuna geldi rahmimden parça alındı diye.gelirken kocalarına da söylemişler birinin kocası eşime kavede herkesin içinde geçmiş olsun demiş benimki de ne diyeceğini bilememiş herkesin içinde.bu bir tarafa kızlarla otururken erkenden kalkmak istediler ben de oturun die ısrar ediyorum (sanki çok lazımmış gibi) içlerinden sevmediğim biri vardı onun çocuğu hastaymış annesine bırakmış falan filan tamam dedim sen bilirsin dedim.diğeri de (en yakın olan arkadaşım) kalkayım çocuk annemde deyince bende "bizde çocuk yok tabi size geldiğimde bahane yapamıyorum kalkmak için" dedim.dedim ama öyle demek istememiştim ağzımdan biran öyle çıktı.pişman oldum durumu kurtarmaya çalıştım ama yüzleri değişti.zaten ben de o lafı en yakın olan arkadaşıma diye dedim öteki de üzerine alındı.yok ben bahane yapmıyom çocuğum hasta benim falan dedi.neyse herkes gidince önce kankamı aradım kusura bakma dedim ağzımdan öle çıktı aslında öle demek istemedim dedim.tamam dedi ben yanlış anlamadım zaten takma sen kafanı dedi.ben seni biliyom sen beni biliyon sonuçta dedi.onu kapadıktan sonra diğerini aradım(o sevmediğim salağı) aynı şeyleri ona da dedim kusura bakma dedim sana demedim zaten dedim.bana demediğini bırakmadı."ben de ne dio bu dedim beni bahanecimi sanıyolar bunlar dedim geçen de gelemedim diye hep çocuğu bahane mi ettiğimi sanıyolar dedim" falan filan..açıklamasını yaptım öle değil böle falan die kusura bakma tekrar dedim.bana de dedi biliyomusunuz?? "bunu senin hastalığına veriyorum" dedi...ya çok gücüme gitti yaa..ben psikopatmıyım da hastalığıma verdi yani.ben de zamanında çok şeyi yanlış anladım hiç onların hamileliklerine hiç lohusalıklarına vermedim hiç bi laf da etmedim bana sölediğiniz lafları yanlış anladım üzüldüm falan die.onlar senelerdir beni umursamadan hamilelik muhabbeti çocuk muhabbeti yaparken ben hiç laf sölemedim..evime gelip ağlayıp ağlayıp sustum.nie en ufak bişeyde hemen bu lafı yapıştırdı bana hastalağıma vermiş ya ben hasta değilim ki çocuğu olmayan insanlar neden toplumda ezik muamelesi görüyor?neden şifası olmayan hastalıklıymış gibi kabul ediliyor?anlamıyorum ya anlamıyorum tedavimin ilk günlerindeyim ve moralim sıfır yaa..kimseyle oturup kalkamayacakmıyım kimseyle iki çift laf edemeyecekmiyim.?hep eve kapanıp yaban rolümü oynayacağım...