• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

slm kızlar ne desem bilmiyorum ki malesef negatif çok üzgünüm çoooooookkkkkkk :((((((

off yaa hayırr.. canımm benim..ne diyeceğimi bilmiyorum inan ki... biliyorum çook üzgünsünn.. ne desek boş ama veren allahh, vermeyen de.. bi bildiği vardır yaradanın.. bu acıyı iyi bilirim.. ama geçtiğini de biliyoruz.. saralım yaralarımızı bii. önümüz açık.... allah yardımcın olsun bitanecik arkadaşım..kalbim seninle..

ben çıkıyorum kızlar hepinize destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum sizin habeerlerinizle sevinirim inş.
şimdilik hoşçakalın

canımmm çok üzüldüm inannn napılır şimdi bilmem ki seni teselli etsek de ne sölesek boş biz hep yanında olucaz ve bi gün sende bize bu mutlu haberi vereceksin canım çok yıpratma kendini

nasıl atlatacam bilmiyorum ağlamaktan gözlerim şişti göz pınarlarım kurudu ne yapacam ben şimdi yaaaa..

Canım sözün bittiği yer burası,ne desek boş hiçbir şey teselli etmez herkes kendi yaşadığını bilir,ama kışın sonu da bahardır her zaman sakın unutma,güzel haberler verdiğin günlerde gelecek yeterki allah sana sağlık versin..

Kızlar listeye beni de ekler misiniz transferimin 2. günü bugün,ilk denemem test tarihim 22 şubat,hepimizin yolu açık olsun..

Bugün nasıl birgün ya hep kötü haberler alıyorum 3 saat önce canım arkadaşımın daha 26 yaşındaki eşini kaybettiğni öğrendim :(( vee bebeği olacağını allahım herkese sabır versin sonrada sevali okudum :(

arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum bugünki e2 değerim 7000 çıkmış gonalf yapmayacaksınız bugün sadece lucrin 5 ünite dediler zaten dün 37.5 düşürmüştüm bugün hiç yapmadım yarın tekrar usg kan vericem ne olur bana söylermisiniz bu e2 çok mu yüksek sordum yüksek ama beklenilen yükseklikte dediler hafta sonu yumurtalarım toplanacaktı eşim yarın geliyor bu duruma takıldım işte

arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum bugünki e2 değerim 7000 çıkmış gonalf yapmayacaksınız bugün sadece lucrin 5 ünite dediler zaten dün 37.5 düşürmüştüm bugün hiç yapmadım yarın tekrar usg kan vericem ne olur bana söylermisiniz bu e2 çok mu yüksek sordum yüksek ama beklenilen yükseklikte dediler hafta sonu yumurtalarım toplanacaktı eşim yarın geliyor bu duruma takıldım işte

canım benim de 7000 in üzzerine çıkmıştı merak etme ben de düşük doz yapıyodum bıraktık sorun olmuyo korkma..şimdi doz yapmayınca azcık da olsa düşücek o zaman da çatlatmanı yapıyolar. hadi sonu hayırlı olsuuun inşallahh

saol canım benim içim biraz olsun rahatladı az önce osman hocayıda aradım duramadım zaten oda normal dedi bir miktar yüksek o yüzden bugün yaptırmadık gonalf dedi birde yükselmesi iyiymiş asıl düşünce kork dedi bana :) allahalla dertler bitmiyor hiç

kızlar merhaba.canım öyle sıkkın ki paylaşmak istedim..dün akşam arkadaşlarım geçmiş olsuna geldi rahmimden parça alındı diye.gelirken kocalarına da söylemişler birinin kocası eşime kavede herkesin içinde geçmiş olsun demiş benimki de ne diyeceğini bilememiş herkesin içinde.bu bir tarafa kızlarla otururken erkenden kalkmak istediler ben de oturun die ısrar ediyorum (sanki çok lazımmış gibi) içlerinden sevmediğim biri vardı onun çocuğu hastaymış annesine bırakmış falan filan tamam dedim sen bilirsin dedim.diğeri de (en yakın olan arkadaşım) kalkayım çocuk annemde deyince bende "bizde çocuk yok tabi size geldiğimde bahane yapamıyorum kalkmak için" dedim.dedim ama öyle demek istememiştim ağzımdan biran öyle çıktı.pişman oldum durumu kurtarmaya çalıştım ama yüzleri değişti.zaten ben de o lafı en yakın olan arkadaşıma diye dedim öteki de üzerine alındı.yok ben bahane yapmıyom çocuğum hasta benim falan dedi.neyse herkes gidince önce kankamı aradım kusura bakma dedim ağzımdan öle çıktı aslında öle demek istemedim dedim.tamam dedi ben yanlış anlamadım zaten takma sen kafanı dedi.ben seni biliyom sen beni biliyon sonuçta dedi.onu kapadıktan sonra diğerini aradım(o sevmediğim salağı) aynı şeyleri ona da dedim kusura bakma dedim sana demedim zaten dedim.bana demediğini bırakmadı."ben de ne dio bu dedim beni bahanecimi sanıyolar bunlar dedim geçen de gelemedim diye hep çocuğu bahane mi ettiğimi sanıyolar dedim" falan filan..açıklamasını yaptım öle değil böle falan die kusura bakma tekrar dedim.bana de dedi biliyomusunuz?? "bunu senin hastalığına veriyorum" dedi...ya çok gücüme gitti yaa..ben psikopatmıyım da hastalığıma verdi yani.ben de zamanında çok şeyi yanlış anladım hiç onların hamileliklerine hiç lohusalıklarına vermedim hiç bi laf da etmedim bana sölediğiniz lafları yanlış anladım üzüldüm falan die.onlar senelerdir beni umursamadan hamilelik muhabbeti çocuk muhabbeti yaparken ben hiç laf sölemedim..evime gelip ağlayıp ağlayıp sustum.nie en ufak bişeyde hemen bu lafı yapıştırdı bana hastalağıma vermiş ya ben hasta değilim ki çocuğu olmayan insanlar neden toplumda ezik muamelesi görüyor?neden şifası olmayan hastalıklıymış gibi kabul ediliyor?anlamıyorum ya anlamıyorum tedavimin ilk günlerindeyim ve moralim sıfır yaa..kimseyle oturup kalkamayacakmıyım kimseyle iki çift laf edemeyecekmiyim.?hep eve kapanıp yaban rolümü oynayacağım...

Arkadaslar hepinize desteginizden dolayi tesekkur ediyorum . Allah hepinizden razi olsun. Ben cok iyiyim cok heyecanli cok umitli ve cok mutluyum:))))

Mikemon canim ya bosver takma kafana unutma kendine yaparsin bizim gibilere stres yasak birak kim neyi nasil anlarsa anlasin benimde bu ay ki kanamamin 2 .günü tedavime baslanacak ve benim yakin arkadasim 2 ay önce yapti ve sonuc olumsuz olmustu ben ona tedavi esnasinda ve transfer sonrasi negatif sonuc sonrasi kisaca hep yaninda oldum destek oldum o bana ne yapti biliyormusun tedavim baslamadan beni strese sokabilecek hertürlü hareketi yapti sözü söyledi iyiki KK arkadaslarim varda moralim yerine geliyor uyanik tedavim negatif sonuc verebilecek hertürlü öneride bulunuyor insan bu kadar vicdansiz olurmu KK daki dostlarim bana( ki birde sanal alem arkadasligina güvenme derler )hertürlü olumlu sonuc verebilecek önerilerde bulunuyorlar hepsini kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum ve bende kendimi strese sokmamaya calisiyorum takma kafana tokadan baska birsey

Son düzenleme:
Back