Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

ben aslında biraz merkezde de kusur buluyorum doktora güvenimi kaybetmiştim transfere kadar ama iş işten geçmişti artık hatta embriyoları koyup koymadığından bile şüpheliyim o derece yani

seval21 seni çok iyi anlıyorum canım bizimde herhangii bir sorunumuz yok ben 3 aşılama 2 negatif tüp denemem oldu.şuan 3. tedavideyim ve çok korkuyorum. kendini bırakma yalnız değilsinn

haskena doğru sölüyor canım malesef herkes olaylara aynı tepkiyi ve aynı değeri vermiyor ben hep yaptıklarımdan karşılık bekledim haskena yaptığım kadar olmasada kısmen değer verilmeyi istedim ama bütün hayatım boyunca ne biliyim biri hasta olsun ona bakarım ama ben hasta olunca da bi telefon beklerim o kişide aramazsa yıkılırım ve hep te başıma gelmiştir nehikmetsee...

ama yaşadıklarımdan öğrendiğim bişey var artık ne yapıosam bana yakışacağı türde yapıyorum içime sine sine karşılık beklemeden karşılık beklememeyi öğrendiğim günnn ciddi anlamda mutlu oldum streste bitti tamamaen bırakabildiğimi sölemesemde başarmaya çalışıyorumm

sewal ne vardı canım merkezde çok merak ettim neler eksikti sence ?

ah vene vidi ahhh...

Seval canim cok üzüldüm lütfen sunu düsün her serde bir hayir vardir Rabbi m ol diyince oluyor canim benim eger merkeze güvenmediysen bir daha ki sefere daha iyi düsün arastirmani yap canim lütfen simdi toparlan ve bunda bir hayir oldugunu düsün inanki gec olsun güc olsun ama hayirlisi ve sagliklisi olsun canim benim kalbim ve dualrim seninle Rabbim insallah seninde kaderine evlat yazmistir insallah seninde kismetinde vardir keske yaninda olsaydim ve sana daha fazla destek olabilseydim cok caresiz kaldim simdi

çok saol canım benim iyiki varsınız iyiki üye olmuşum bu siteye beni sizden başka kimse anlamaz zaten hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
bu arada ben bu merkezi araştırıpta gitmiştim güya ama hiçte öyle değilmiş.

kızlar hıcbır merkezı kötülemek dogru olmaz ama o merkezın tüp bebek gecmişi cok yook artı basarı oranı cok dusuk dıye bılınıyo zaten ben tercıhınıze saygı duyup kalbınızı bozmak ıstememıstım ben bu yuzden ankarayı tercıh ettım.eger tutmazsa sorun merkezde demıyecem nasip deyip geçecem sevale cok üzldüm ankaradayken bıle ona dua ettim cunku merkezden umutsuzdum

keşke söyleseydin canım ben merkez suçlu demiyorum zaten pozitifte çıksaydı ben yine aynı şeyleri söylerdim banada iyi olduğunu söylemişlerdi başarı oranı % 65 diye biliyordum değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…