Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar,
bu benim ikinci denemem olucak , ilk denememde de buradaki arkadaşlarımdan çok destek almış ve düşükle sonuçlanan kısa bi gebelik geçirmiştim. şimdi yeniden hazırım ve yeniden bebeğim için çaba göstericem. bu zorlu yolda elele olmak, destek almak ve destek olmak için bi liste yapalım diyorum.. ve şubat ayında bebeğine yaklaşanlar olarak liste yapıp takip edelim diyorum.. buyrun listeye..
ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LİSTESİ
:Saruboceq: BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM :Saruboceq:
İDİL...........................................................1 ŞUBAT
30 ocak transfer 11 şubat test 2. deneme venividitüpbebek merkezi
( sen şimdiden hamiş yaz adımın karşısına idilcim sonra düzeltmek zorunda kalma diye yani) inş..:)))
canım meraba tedavın hayırlı olsun gecenkı tedavımde senle beraber kımyasal gebelık gecırmıstım benı hatırladınmı canım ınsaallah busefer olur her birimiz burdan hamileyiz diye yazarız ınsaallah bende 2. Transferim 2 subatta yapıldı bugun9. Gunum bakalım sonuc nolcak rabbım herkese hayırlısını nasıb etsın
30 ocak transfer 11 şubat test 2. Deneme venividitüpbebek merkezi
( sen şimdiden hamiş yaz adımın karşısına idilcim sonra düzeltmek zorunda kalma diye yani) inş..:)))
hep olumlu dusun canım hep olumluuubafo canım tek çizgi çıksa üzülmem çünkü çıkmama ihtimali var biliyorum ama ya çıkarsa sevinicem bari.
inşallah bu defa gülsün hepimizin yüzü canımmm:)
selam herkese bende varım:) 2. denemem dondurulmuş embriyo 4. günüm bugün
ben utrogestan kullanıyorum ama benım agrılarım yenı yenı gecıyor hala bıraz sıskınlık var gaz gıbıbafocum progestan kullanıyormusun sen benim kasıklarım çok ağrımaya başladı oturamıyorum
canım 1.deneme amerıkan hast7 transfere 1 gun kaldıBİSMİLLAHİRAHMANİRAHİMM
UĞURLU LİSTEMİZZZ...
1.SEVAL.......................................2.DENEME / VENEVİDİ / 9.GÜN
2.ASUDE.......................................2.DENEME/ /9.GÜN
3.İDİL.............................................2.DENEME/MAYA / 6.GÜN
4.BAFO..........................................
5. ARTRİT.......................................2.DENEME/ 4. GÜN
6.EDA............................................7. GÜN
az önce test yaptım kızlar tek çizgide kaldı bu idrar testi bozuk galiba bence ikinci çizgisi yoktu ondan :)))