• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

30 ocak transfer 11 şubat test 2. deneme venividitüpbebek merkezi
( sen şimdiden hamiş yaz adımın karşısına idilcim sonra düzeltmek zorunda kalma diye yani) inş..:)))

Selam arkadaşlar,
bu benim ikinci denemem olucak , ilk denememde de buradaki arkadaşlarımdan çok destek almış ve düşükle sonuçlanan kısa bi gebelik geçirmiştim. şimdi yeniden hazırım ve yeniden bebeğim için çaba göstericem. bu zorlu yolda elele olmak, destek almak ve destek olmak için bi liste yapalım diyorum.. ve şubat ayında bebeğine yaklaşanlar olarak liste yapıp takip edelim diyorum.. buyrun listeye..

ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LİSTESİ

:Saruboceq: BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM :Saruboceq:

İDİL...........................................................1 ŞUBAT

canım meraba tedavın hayırlı olsun gecenkı tedavımde senle beraber kımyasal gebelık gecırmıstım benı hatırladınmı canım ınsaallah busefer olur her birimiz burdan hamileyiz diye yazarız ınsaallah bende 2. transferim 2 subatta yapıldı bugun9. gunum bakalım sonuc nolcak rabbım herkese hayırlısını nasıb etsın

BıSMıLLAHıRAHMANıRAHıMM

UĞURLU LıSTEMıZZZ...:nazar:

1.SEVAL.......................................2.DENEME / VENEVıDı / 9.GÜN
2.ASUDE.......................................2.DENEME/ /9.GÜN
3.ıDıL.............................................2.DENEME/MAYA / 6.GÜN

Son düzenleme:
canım meraba tedavın hayırlı olsun gecenkı tedavımde senle beraber kımyasal gebelık gecırmıstım benı hatırladınmı canım ınsaallah busefer olur her birimiz burdan hamileyiz diye yazarız ınsaallah bende 2. Transferim 2 subatta yapıldı bugun9. Gunum bakalım sonuc nolcak rabbım herkese hayırlısını nasıb etsın

inşallah bu defa gülsün hepimizin yüzü canımmm:)

30 ocak transfer 11 şubat test 2. Deneme venividitüpbebek merkezi
( sen şimdiden hamiş yaz adımın karşısına idilcim sonra düzeltmek zorunda kalma diye yani) inş..:)))

ahh canım inşallah sen yap testini sonradan düzeltmek daha zor gelir pozitifi görelim hamişiiii yapıştıralım inşallah

selam herkese bende varım:) 2. denemem dondurulmuş embriyo 4. günüm bugün

ilkini kasımda yaptırmıştım dış gebelikle sonuçlandı şimdi bu dondurulmuş embriyo ayım 5 inde yapıldı transfer 600 tl ödedim

arkadaşlar ben transferimin 7. günündeyim bu tarihlerde ne gibi değişiklikler vardı sizlerde

edacım benim 6. gününm ama bi değişiklik yok henüz biraz halsizlik oluyo zaman zaman sadece o da ilaçlardan sanırım

BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİMM

UĞURLU LİSTEMİZZZ...:nazar:

1.SEVAL.......................................2.DENEME / VENEVİDİ / 9.GÜN
3.İDİL.............................................2.DENEME/MAYA / 6.GÜN
4.BAFO..........................................
5. ARTRİT.......................................2.DENEME/ 4. GÜN
6.EDA............................................7. GÜN

idilcim benim gün sayısını yanlış yazmışın bugün 11. gün canım birgünde bir gündür biliyosun anca geçiyo zaten :)))

az önce test yaptım kızlar tek çizgide kaldı bu idrar testi bozuk galiba bence ikinci çizgisi yoktu ondan :)))

bafocum progestan kullanıyormusun sen benim kasıklarım çok ağrımaya başladı oturamıyorum
ben utrogestan kullanıyorum ama benım agrılarım yenı yenı gecıyor hala bıraz sıskınlık var gaz gıbı

BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİMM

UĞURLU LİSTEMİZZZ...:nazar:

1.SEVAL.......................................2.DENEME / VENEVİDİ / 9.GÜN
3.İDİL.............................................2.DENEME/MAYA / 6.GÜN
4.BAFO..........................................
5. ARTRİT.......................................2.DENEME/ 4. GÜN
6.EDA............................................7. GÜN
canım 1.deneme amerıkan hast7 transfere 1 gun kaldı

az önce test yaptım kızlar tek çizgide kaldı bu idrar testi bozuk galiba bence ikinci çizgisi yoktu ondan :)))

olumunekankayizsmile aynen sevalcim...

Arkadaslar bugun merkezden aradilar 1 tanesi dollenmis yarin transfer edecekler. Nolur dua edin bana cok ihtiyacim var. 2.gunde transfer edecekler sanirim 1 tane oldugu icin.

Back