• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

Arkadaslar bugun merkezden aradilar 1 tanesi dollenmis yarin transfer edecekler. Nolur dua edin bana cok ihtiyacim var. 2.gunde transfer edecekler sanirim 1 tane oldugu icin.

Canim icini rahat tut normal yolla hamile kalinincada tek yumurta ile olmuyormu cana can veren Rabbim sanada can verir kaderine kismetine hayirli ve saglikli bir yumurcak yazar insallah dualarim seninle canim bende dört gözle adetimi bekliyorum hadi hepimiz icin hayirlisi

Bafo Haskena sagolun arkadaslar . Hepinizi seviyorum . Heyecandan da olecegim ve korkuyorum . 1 tane dollendi dediler bugun birde yarin gittigimizde o dolleneni kaybettik derlerse diye , boyle birsey oluyor mu acaba

Bafo Haskena sagolun arkadaslar . Hepinizi seviyorum . Heyecandan da olecegim ve korkuyorum . 1 tane dollendi dediler bugun birde yarin gittigimizde o dolleneni kaybettik derlerse diye , boyle birsey oluyor mu acaba

olmaz olmaz içini ferah tut stres yapma benimde donmuş embriyolardan biri iyi çözündü onu transfer ettiler moralini bozma pozitif ol ki herşey güzel olsun evrene pozitif mesaj yolla.......

YOK YOK HIC OYLE MORALINI BOZMA...HEP POSITIF DUSUN... OLUCAK INSALLAH NE MUCZELER GORDUK BIR BU FORUMDA SEN ICINI FERAH TUT ARKADASIM:Saruboceq:

Arkadaslar gunaydin bugun bemin transfer gunum ve az once merkezden aradilar tek embryonuz oldugu izin bunu donduralim transfer etmeyelim birkac ay sonra yeni bit tedavi ye baslayip bu tek embryoyuda o tedaviye dahil edelim dediler . Biz dusunduk esimle bu tek embryoyu koydurmaya karar verdik cunki kendimizi cok hazirlamistik . Sonucta 2. tedavi demek tekrardan sil bastan demek . Tekrardan igneler tekrardan ucret odemek ve o bekleme sureci . Kaybedecek biseyimiz yok dedik ve transfere karar verdik . Sizce de dogru mu yaptik? Sonucta bu tutsada tutmasada 2. yi zaten deneyecegiz belki ozaman birden fazla embryom olusacak ve bu dondurulana ihtiyac bile olmayacak belkide bu cozulmeyecek ve kaybedilecek? Siz olsaydiniz ne yapardiniz ? Doktorum sansin az bunu bil dedi ama herseyi goze aldim.

BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİMM

UĞURLU LİSTEMİZZZ...:nazar:

1.SEVAL.......................................2.DENEME / VENEVİDİ / 10.GÜN
2.ASUDE.......................................2.DENEME/ /10.GÜN
3.İDİL.............................................2.DENEME/MAYA / 7.GÜN
4.BAFO..........................................
5. ARTRİT.......................................2.DENEME/ 5. GÜN
6.EDA............................................8. GÜN
7.SİLAM..........................................6.GÜNÜ

arkadaslar gunaydin bugun bemin transfer gunum ve az once merkezden aradilar tek embryonuz oldugu izin bunu donduralim transfer etmeyelim birkac ay sonra yeni bit tedavi ye baslayip bu tek embryoyuda o tedaviye dahil edelim dediler . Biz dusunduk esimle bu tek embryoyu koydurmaya karar verdik cunki kendimizi cok hazirlamistik . Sonucta 2. Tedavi demek tekrardan sil bastan demek . Tekrardan igneler tekrardan ucret odemek ve o bekleme sureci . Kaybedecek biseyimiz yok dedik ve transfere karar verdik . Sizce de dogru mu yaptik? Sonucta bu tutsada tutmasada 2. Yi zaten deneyecegiz belki ozaman birden fazla embryom olusacak ve bu dondurulana ihtiyac bile olmayacak belkide bu cozulmeyecek ve kaybedilecek? Siz olsaydiniz ne yapardiniz ? Doktorum sansin az bunu bil dedi ama herseyi goze aldim.

canımm herşeyden önce allah yardımcın olsun kararında .ama bence içinden nasıl geçiyorsa öyle olsun.. şansın yok mu var elbette.. Neticede donunca bi derece daha bozuluyo diye biliyorum kalitesi.. Eğer sizin için doğru zamansa olucaktır minicik embryonla da.. Değilse de kısmetten öte yer yok.. Ben olsam denerdimm..

tedaviye dahil edilebilecekse demekki kaliteli bir embriyo. bende olsam aynı kararı verirdim. denemeye değer bence. bence transfer sonrası dikkat et beslenmene, dinlenmene ve pozitif düşün. inşallah tutunur

Arkadaslar gunaydin bugun bemin transfer gunum ve az once merkezden aradilar tek embryonuz oldugu izin bunu donduralim transfer etmeyelim birkac ay sonra yeni bit tedavi ye baslayip bu tek embryoyuda o tedaviye dahil edelim dediler . Biz dusunduk esimle bu tek embryoyu koydurmaya karar verdik cunki kendimizi cok hazirlamistik . Sonucta 2. tedavi demek tekrardan sil bastan demek . Tekrardan igneler tekrardan ucret odemek ve o bekleme sureci . Kaybedecek biseyimiz yok dedik ve transfere karar verdik . Sizce de dogru mu yaptik? Sonucta bu tutsada tutmasada 2. yi zaten deneyecegiz belki ozaman birden fazla embryom olusacak ve bu dondurulana ihtiyac bile olmayacak belkide bu cozulmeyecek ve kaybedilecek? Siz olsaydiniz ne yapardiniz ? Doktorum sansin az bunu bil dedi ama herseyi goze aldim.

bence doğru düşünmüşsünüz canım olacağı varsa nasibinde varsa olur zaten allahım emeklerini boşa çıkarmasın canım benim:Saruboceq:

canım benim aynı şeyler benimde başıma gelmişit biliyorsun.
8 yumurtadan çıka çıka 2 tane çıkmış ve bunalrdan sadece biri döllenmişti
tabii ben bir tane kaldıgını duyunca dunyamı karartıp nasılsa tutmayacak düşüncesindeydim
ama sen kendini çok ok iyi hazırlamışsın biliyosun bu iş kendinde ve eşinde bitiyor.
sizin ne kadar inandıgınıza baglı bebeğinize
ve tek dileğinizi gerçekleştirecek o küçücük bebeğe ol deyecek tabiii ki tek yolu RABBİM .
O OL dediğinde oluyor herşey inan bence olucağına

ama ben olsaydım bana sorulmuş olsaydı bilmiyorum dondurma fikri kötü bir fikir değil ama şuda var o embiriyo 5. gune kadar dayanabilirmi birde bu var. yani tamamen kaybetme ihtimalide var. ALLAH yardımcımız olsun canım umarım tutunur bebişin

kızlar yumurtaların 4 ü 6 hücreli nasıl sizceeyvahedigeldismile

canım gayet ıyı kafana fazla takma bugun ıkıncı gun 4ten buyuk olması lazım senınkı 6 hucrelı cok guzel.benımde ılk gun aradıklarında 9 tane dollendı dedıler
2. gun 7 tane kaldı ıkısı veda etmıs o7 tanedende 6 sı gerıden takıp edıyo demıslerdı 1 tanesı ıyı demıslerdı.bende 1 tane koyacaklar dıgerlerıde transfer gunu olurler dıyte kendımı yedım bıtırdım trasfer gunu 3 tane koydular dıgerlerıde atak gostermıs 7-8-9 hucrelı koydular bukadar uzme kendını canım

canım gayet ıyı kafana fazla takma bugun ıkıncı gun 4ten buyuk olması lazım senınkı 6 hucrelı cok guzel.benımde ılk gun aradıklarında 9 tane dollendı dedıler
2. gun 7 tane kaldı ıkısı veda etmıs o7 tanedende 6 sı gerıden takıp edıyo demıslerdı 1 tanesı ıyı demıslerdı.bende 1 tane koyacaklar dıgerlerıde transfer gunu olurler dıyte kendımı yedım bıtırdım trasfer gunu 3 tane koydular dıgerlerıde atak gostermıs 7-8-9 hucrelı koydular bukadar uzme kendını canım

teşekkür ederim canım verecek olan Allah rabbim inşallah hayırlısıyla ol desin

canım iyi yapmıssın. allah yardımcın olacaktır.
dualarım seninle ama transferden sonra ne olur olmayacak mı acaba dıye dusunme..olacak hayırlısı ıle dıye dusun

bafocum seninki haç hücreye bölündü
bilmemki cnm 4 ü döllendi dei sadece,senin kaçı döllenmiş

arkadaşlar merhaba bende bu ay tedaviye başladım bugün itibari ile puregona başlıyorum. Allah herkezin gönlüne göre verir inşallah.
hadi allah yardımcın olsun

Back