Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi allah yardımcın olsun canım bol sans...ınsallakh meleklermiz bizimle olurbenim de yarın tranferim var dua edin arkadaşlar..
Kızlar bende iki tane kese gözüktü
bu arada benim kontrolümde de 10mm 13.4mm yumurtalar olduğunu söyledi doktor bugün kan sonucuma göre dozajı yada çatlatma iğnesinin verilip verilmeyeceğini söyleyeceklermiş ama daha çok küçük değillermi yumurtalarım.
canım hadı hayırlı olsunbugün yumurtalarım alındı kızlar evde yatıyorum
canım stres yapma inşallah döllenip sana tutunurlar canım benim:Saruboceq:Bugun toplama islemim gerceklesti 4 yumurta aldilar sadece 2 tanesini olgun dediler. Esimde stres yapti sperm veremedi TESE yaptilar mecburen cok kotu bir gin gecirdik cok ( Ne olur dua edin bize arkadaslar 2 yumurtamda dollensin((
kız sen heryerde karşıma çıkıyorsun haaa :roflol: 21 tane yumurta topladılar
kız sen heryerde karşıma çıkıyorsun haaa :roflol: 21 tane yumurta topladılar
Bugun toplama islemim gerceklesti 4 yumurta aldilar sadece 2 tanesini olgun dediler. Esimde stres yapti sperm veremedi TESE yaptilar mecburen cok kotu bir gin gecirdik cok ( Ne olur dua edin bize arkadaslar 2 yumurtamda dollensin((
saol canım benim az önce kan sonucum için aradılar herşey yolundaymış kan sonuçlarınız çok iyi dediler yarın gonal f 75 düşürün dediler çarşambada gelin dediler zaten gonalf de 75 mm anca çıkar bitti böyle giderse 2.alırız herhalde oda artacak