Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım araştırdım kimse kullanmamış sanırım bende sizlere sorayım dedim aranızda hiç tetra diye bir ilaç kullananız oldumu sanırım transferden sonra progestan kap. prednol ve tetra kullanacağım ama bunların ne işe yaradığını bilmiyorum özellikle tetra daha önce hiç duymadım adını.
hımm ben tedaviye başlamadan öncede tetradox kullanmıştım sanırım aynısı demek bitirirkende kullandırıyorlar.
ben kullanıyorum canım şimdi antibiyotik o ben progestana başladım transver perşembe günü
belli oldumu
ayy ikimzde aynı gun tarnsfer olucaz allahım yardımcı olsun hepimize inşallah
bende ultregestan diye yapısık bısey kullanıyorum gunde 3 tane birde antibiyotık
aynen bende benım 4 u dollendı 1 sene ıcınde dondurma ucretsız benım hast.deevet canım bende perşembe günü çok heycanlıyım embriyo kaça donduruyorlar biliyormusunuz
ay hadı hayırlısıya ben test yapmak istiyorum ama annem izin vermiyo kızlar dışarı çıkmama izin vermiyo bende gizliden kız kardeşimi aradım eve gelirken akşam gebelik testi al dedim bakalım belki çıkar diyorum
dr. Bey amca bana ayın 12. Si demişti test günü uzun geldi bana sizcede uzun değilmi
kizlar süpersiniz ya cok güzel haberlerinizi okuyorum kizlar bende test sonuclarini aldim hersey iyi cikti bugün ilaclarimi alacam ve artik kismet bu ayki kanamamin baslmasini bekliyecegim ve artik herseyin hayirlisi insallah allahim her isteyenin kaderine kismetine evlat yazmistir cümlemizinkine icindede bana
evet iyi olur canım o zaman herkesi son durumunu yazmaya davet ediyorum kızlar yardımcı olunda listemizi yenileyelim