AMİN CANIM BU TÜP BEBEKTE KORKULACAK FAZLA BİŞEY YOK ZANNEDİYORUM AMA YİNEDE EMİN DEGİLİM ASLINDA TEK KORKTUGUM VE KENDİMİ KASTIGIM ALTTAN MUAYENE DE BÜYÜK DEMİR ÖRDEKLE AÇILIP BAKILMASI TRASFERDE BÖYLE BİŞEY KULLANIYORLAR MI?YARDIM EDERSEN SEVİNİRİM...:1no2:
kızlar durumlarınızı söylerseniz güncelleyelim
Canim benim son durumum : Yarin Allahin izniyle transferim olcak ...
Donmus embriyo ilee ...
canımm korkucak bişe yok inan tranferde evet speculmle bakılıyo ama 2 dakika sürüyo sadece.. Bebek için dayanılır inan :)
Canim benim son durumum : Yarin Allahin izniyle transferim olcak ...
Donmus embriyo ilee ...
merhaba idilcim benım transferımde yarın yapılıcak
amerıkan hastanesi
:saruboceq:
Demirmi? Ben hiç öyle birşeye denk gelmedm
canm benım cmts yuurtalar toplanıcak
canım allah bebine kavusturmak nasip eder inşallah
:saruboceq:
hadi allah yardımcın olsun benımde haftaya olacak aynı hastanede dr un kım
inş. hayırlısı olsun
yok canım tüp bebekte degil ama normal muayenede bakıyorlar ya hani o korku içimde kaldıda ondan dedeim...
merhaba arkadaşlar benimde bu ayın sonunda transferim olacak inşallah izmir smyrnada inşallah
merhaba arkadaşlar benimde bu ayın sonunda transferim olacak inşallah izmir smyrnada inşallah
Kızlar az önce ikinci kontrolden geldim4,5 tane 10mm çapında yumurtam var sanırım daha 2.kontrolüm hızlı gitmiyormu sizce benim yumurtalar birde yanlarında küçüklerde var pazar günü gonalf 112ye düşürücem iyice bu arada bugün birde estrofem diye bir ilaç daha aldım hormon ilacı sanırım
maşallah canım estrafem bana da verdiler endemetriumu kalınlaştırıo o.. ben bgün biraz sersem gibiyim. kabızlık sorunum varşişiyorum
merhaba arkadaşlar. siteye yeni üye oldum.pazartesi günü başlıyorum ben de.pazartesi lucrin e başlıcakmışım 1 hafta sonra adet görünce de tedaviye.aşırı derecede stres altına girdim bu normal midir?daha önce 2 kere aşılama yaptırdım tuttu ama düştü.bu sefer de aynı acıları yaşamaktan çok korkuyorum.Allah hepimize hayırlısıyla verir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?