• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

canım benim canını sıkma vardır bir bildiği doktorun kaçıncı enjeksiyondan sonra geldi adetin? Bu arada lucrin bana yan etki yapıyor sanırım yüzüm isilik gibi pıtır pıtır sivilce oldu hiç olmazdım böyle ona bağladım bende suçluyu buldum hemen sizdede yaptı mı?

canim 8 ignemden sonra geldi adetim benim yüzümde degilde dekolte bülümünde sivilciler oldu bende ignelerden oldunu düsündüm..

kızlar bir türlü karar veremiyorum önümüzdeki hafta adet olucam ve tedavimizin kısa protokolmu yoksa uzun protokolmu olacağına karar verilecek yani büyük ihtimalle şubatın ilk haftası başlamış olucam iğnelere buraya kadar normal herşey ama şubatın ilk haftasında evime taşınıcam transfer gününe kadar belkide işlerim bitmicek ne yapayım sizce bir ay erteleyeyimmi tedavimi bir an öncede bebeklerimi içimde istiyorum tekrar karnımı sevip hayaller kurmak istiyorum ne dersiniz eşime kalsa hepsi olur başlayalım diyo ama ben yorgun bir haldeken transferim olsun istemiyorum akıl verin napimeyvahedigeldismile

canim 8 ignemden sonra geldi adetim benim yüzümde degilde dekolte bülümünde sivilciler oldu bende ignelerden oldunu düsündüm..

Canım normal zamanında reglin gelmiş ebrucumda bana 6 yada 8 demişti ama 14 enjeksiyon olmasınında bir sebebi vardır canım gecikenler oluyor mesela hala kullanıyorlar seninde kullanmanda bir sakınca yoktur. Bu arada Ankara soğuk bak dün kar yağdı :dance: sıkı giyin gelirken kalın şeyler getir.

kızlar bir türlü karar veremiyorum

Canim ben olsam her isimi yoluna koyduktan sonra tedavime baslardim cünkü stress sonucu sonuc saglikli olmayabilir oamacla gec olsunda güc olmasin degilmi sadece seni düsündügüm icin bu tavsiyede bulunuyorum bende ekim den beri baslamak istiyorum tedaviye ama bir türlü herseyi istedigim düzene koyamadigimdan bak subatta kaldi cünkü hersey düzenli olsun stres yapmayayim istiyorum

kizlarrrrrrrrrrr benim adetim geldiiiiiiii aslinda en gec 3 gün merkezde olmak gerekyior diye biliyorum ama dün hocami aradim oda sen 1 subata kadar lucrine deav et 1 subatdada merkeze gel dedi,ya sizce birsey olmazmi ben gercekten cok korkuyorum tedavim aksir felan diye,sizce ozamana kadar beklersem normalmi?????

canım sorsaydın keşkee ayın 1 i kaçıncı günün oluyo ki.. anlayamadım ovulasyon iğnelerini yapmayacak mısın?

canım lucrin yumurta gelişimini kontrol ediyo ya belki onu kullandığın zaman yumoşlar beklemede falan kalıyo olabilir diye düşündüm şimi. ama için rrahat edicekse ara sor hemşirelerimize :)

kızlar bir türlü karar veremiyorum önümüzdeki hafta adet olucam ve tedavimizin kısa protokolmu yoksa uzun protokolmu olacağına karar verilecek yani büyük ihtimalle şubatın ilk haftası başlamış olucam iğnelere buraya kadar normal herşey ama şubatın ilk haftasında evime taşınıcam transfer gününe kadar belkide işlerim bitmicek ne yapayım sizce bir ay erteleyeyimmi tedavimi bir an öncede bebeklerimi içimde istiyorum tekrar karnımı sevip hayaller kurmak istiyorum ne dersiniz eşime kalsa hepsi olur başlayalım diyo ama ben yorgun bir haldeken transferim olsun istemiyorum akıl verin napimeyvahedigeldismile

günaydın canım valla ben olsaydım bekklemzdim o kadar çok bekledik ki artık bir ay bir aydır diyorum vakit kısa ise kısa protokol yap bu arada da evini taşı eşine katılıyorum herşey olur.. bebeklerin önce gelir ama bence :) yine de hakkında hayırlısı olsun

kızlar seval sabah ilk yumoş muayenesine gitti sabırsızlıkla bekliyorum benim randevum da saat 1 de :)

idil canim ben dün aradim merkezi safak hanimla konusdum oda osman hocayla görüsdükten sonra beni aradi ve sorun olmaz ayi dozla ignelere devam et dedi

canım sorsaydın keşkee ayın 1 i kaçıncı günün oluyo ki.. anlayamadım ovulasyon iğnelerini yapmayacak mısın?

canim ayin 1 11 günün oluyor ama dedim gibi osman hoca bi sorun olmaz dedi aslinda ben gonal f ignelerine baslarim diye düsündüm ama osman hoca sadece lucrini kulanmami söylemis bende ayni bu sekil devam etcem

canım olmaz dediyse osaman hoca vardır bi bildiği, daha erken gelme şansın yok mu?
bu arada be çıkıyorum kızlar gelince haber veririm öpüyorumm

kızlar ben ilk iki tedavimde adetin 20.günü lucrin kullanmaya başladım 10 ml adetin 3.günü lurin 5 ml oldu ve gonolf + merionel ikisini bir kullanmaya başlamıştım.yani günde 3 iğne yapıyodum ayrıca transferden sonrada fragmin 5000 kullanmıştım.tedavi süreci doktoruna göre değişiyomu ?bu gün yumoşlarının kontrolu olan arkadaşlar inşallah bol yumoşlu dönersiniz geri :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

meraba arkadaşlar dün hastaneden aradılar 12 yumurta döllenmiş 9 tanesi ii kaliteymiş .pazar günü rahmin durumuna göre transfer olcakmış .ALLAHTAN HAYIRLISI

canım olmaz dediyse osaman hoca vardır bi bildiği, daha erken gelme şansın yok mu?
bu arada be çıkıyorum kızlar gelince haber veririm öpüyorumm

canim maleseff yok ama bugün gene görüsdüm merkezle safak hanim cok rahatlatdi beni gelmis olsaydim sade eltason yapilcakmis yani ilac felan baslanmiycakmis siz hic takmayin kafaniza dedi

meraba arkadaşlar dün hastaneden aradılar 12 yumurta döllenmiş 9 tanesi ii kaliteymiş .pazar günü rahmin durumuna göre transfer olcakmış .ALLAHTAN HAYIRLISI

aaaa cok güzel bi haber canim ALALH dualarimini kabul eder insallh ilk hamisimiz sen olursun canim insalalh hersey güzel olur canimm

İNŞ . çok ağrılarım oldu karnım 9 aylık gibi şişti.başım hala dönüyor olur dediler ama bu kadarını beklemiyordum

canim benimde ilk tedavimde öyle oldu hatda negatif sonucumdan 4 ay sonra indi karnim görenler sen hamilemisin diye sordular,ay bos ver yeterki hamile olalim ben sismesinede ragziyim ne yapalim canim

yok canim niye olsunki iptal durumu olsa olsa arada bi kac gün oynar sen moralini bozma canim rahat ol senin moralin en büyük ilacin

Back