Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim 8 ignemden sonra geldi adetim benim yüzümde degilde dekolte bülümünde sivilciler oldu bende ignelerden oldunu düsündüm..
kızlar bir türlü karar veremiyorum
Canim ben olsam her isimi yoluna koyduktan sonra tedavime baslardim cünkü stress sonucu sonuc saglikli olmayabilir oamacla gec olsunda güc olmasin degilmi sadece seni düsündügüm icin bu tavsiyede bulunuyorum bende ekim den beri baslamak istiyorum tedaviye ama bir türlü herseyi istedigim düzene koyamadigimdan bak subatta kaldi cünkü hersey düzenli olsun stres yapmayayim istiyorum
kizlarrrrrrrrrrr benim adetim geldiiiiiiii aslinda en gec 3 gün merkezde olmak gerekyior diye biliyorum ama dün hocami aradim oda sen 1 subata kadar lucrine deav et 1 subatdada merkeze gel dedi,ya sizce birsey olmazmi ben gercekten cok korkuyorum tedavim aksir felan diye,sizce ozamana kadar beklersem normalmi?????
canim 8 ignemden sonra geldi adetim benim yüzümde degilde dekolte bülümünde sivilciler oldu bende ignelerden oldunu düsündüm..
kızlar bir türlü karar veremiyorum önümüzdeki hafta adet olucam ve tedavimizin kısa protokolmu yoksa uzun protokolmu olacağına karar verilecek yani büyük ihtimalle şubatın ilk haftası başlamış olucam iğnelere buraya kadar normal herşey ama şubatın ilk haftasında evime taşınıcam transfer gününe kadar belkide işlerim bitmicek ne yapayım sizce bir ay erteleyeyimmi tedavimi bir an öncede bebeklerimi içimde istiyorum tekrar karnımı sevip hayaller kurmak istiyorum ne dersiniz eşime kalsa hepsi olur başlayalım diyo ama ben yorgun bir haldeken transferim olsun istemiyorum akıl verin napimeyvahedigeldismile
canım sorsaydın keşkee ayın 1 i kaçıncı günün oluyo ki.. anlayamadım ovulasyon iğnelerini yapmayacak mısın?
canım olmaz dediyse osaman hoca vardır bi bildiği, daha erken gelme şansın yok mu?
bu arada be çıkıyorum kızlar gelince haber veririm öpüyorumm
meraba arkadaşlar dün hastaneden aradılar 12 yumurta döllenmiş 9 tanesi ii kaliteymiş .pazar günü rahmin durumuna göre transfer olcakmış .ALLAHTAN HAYIRLISI
İNŞ . çok ağrılarım oldu karnım 9 aylık gibi şişti.başım hala dönüyor olur dediler ama bu kadarını beklemiyordum